A tak apropos... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
marciek napisal ze podnieca go kulanie sie z dziewczynami i dlatego czasem daje im specjalnie wygrywac. ma wtedy pretekst do rewanzu i znowu moze poczuc to cos kiedy dziewczyna ma go w gardzie
pffff...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no sa takiekażdego "bawi" cos innego i wprowadza w stan błogości; jeśli na kogoś tak własnie działa ćwiczenie z dziewczynami to ma do tego całkowite prawo, ba! to może być wręcz komplement dla dziewuszki że tak działa na facetów
hehehe przeciez nikt sie nie bawi w doktora na maciena szczeście mnie na treningu nie inretesuje co kto ma w majtach,
niekiedy cza sie oderwac i pocwiczyc luznoa co do tego waszego "dawania się" to nie jestem do końca przekonana czy jest tak napewno czy to aby nie przypadkiem tylko zwinne tłumaczenie się... równie dobrze mogę powiedzieć, że czasami to my was nie kończymy żeby wam przykro nie było
Napisano Ponad rok temu
niekiedy cza sie oderwac i pocwiczyc luzno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz zamieścić ich zdjecie? Mężczyźnie powinni poznawać nowe aspekty walki.Ja jestem wysoka a co za tym idzie mam długie nogi, które są bardzo przydatne w wielu sytuacjach:- ściskanei w gardzie jest śilnijsze bo wieksza dzwignia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdybys pomina to takie cos na koncu, kto wie moze mozeMozesz zamieścić ich zdjecie? Mężczyźnie powinni poznawać nowe aspekty walki
.
No niestety, wszystko dowolone, smiech smiechem ale nigdy nazloscno i nic. chcialem wrzucic foty to mi nie pozwolili.
nie zebym sie bał dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje... byla naprawde dobra nie tylko ja tak twierdze bo udowodnila to na zawodach w Poznaniu ( liga bjj) zdobyla srebro w open kobiet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu