Lochsa #16
Napisano Ponad rok temu
gratuluje i życze wielu środków na zaspokojenie głodu.
a tak swoją drogą to ile Sebenz już masz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja to taki poczatkujacy milosnik. Co tam przez moje rece przeplynelo nozy... Tyle co nic. Roberto czasami wiecej jednego dnia sprzedaje ze swoich osobistych zasobow.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Swoich? Tylko jedną, zawsze wierną...a tak swoją drogą to ile Sebenz już masz :wink:
A jesli chodzi o sklep, to aktualnie żadnej... czekam na kilka od Chrisa.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
No cóż
NÓŻ!!!
:wink:
Tak się chyba jeszcze nie złożyło (ja nie pamiętam), żeby jeden nożyk tak powalił wszytskich na kolana i byli zgodni co do jego oceny. Żadnego veto (jak na razie :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli tak, to powiem, ze to bardzo wygodny patent, dobrze uklada sie do kciuka. Mam taki w swoim Kershaw Stormie II.
Jezeli nie o to chodzilo, to sorry... ;-) :roll:
Heh, zapomnialbym. Noz przepiekny. Na prawde... 8O Niedlugo mam urodziny. Moze ktos chce mi taki sprezentowac...? ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O-to-o-to.Rybak, mowiac o kolku do otwierania "dziwny", masz na mysli to, ze jest taki sciety?
Jezeli tak, to powiem, ze to bardzo wygodny patent, dobrze uklada sie do kciuka. Mam taki w swoim Kershaw Stormie II.
Jezeli nie o to chodzilo, to sorry... ;-) :roll:
Mialem okazje pare takich zabawek pomacac i on mi jakos nie podchodzi.
Wole taki, jak np. ma mini TSEK, albo mini Dark Star. Albo inne BMki, czyli polkuliste, albo schodkowane stozkowe zakonczenie.
Napisano Ponad rok temu
A co do nożyka to naprawdę nowatorskie rozwinięcie koncepcji Sebenzy.
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie "same", przecie napisalem, ze "piekny"
Napisano Ponad rok temu
No nie do końca, tyle było rok temu. Teraz troszkę więcej, plus około 12-18 miesięcy czekania po zamówieniu, czyli to co teraz przeżywa Roberto :twisted: . A jeśli chcesz od dealera w USA (kilka okazji w roku to max), to przygotuj się na dołożenie odpowiedniej kupki USD. No a jedna z numerowanych 25 sztuk to albo cudem się trafia (tak jak mnie w sumie ) albo jeszcze kolejne kilka banknotów trzeba dołożyć.Chyba zartujesz, 500 dolcow to za duzo jak na noz? 8O
Chlopaki to prawda....?
Piter, jak to cudo zobaczyłem to przez chwilę miałem żal do Ciebie że mi Amphibiana sprzedałeś, ale 12-18 miesięcy czekania tlumaczą wszystko. To cacko rzuciło mnie na kolana - to choroba i chyba nielueczalna. Nie chcę powtarzać moich przedmówców i piać nad tym nożem z zachwytu ale żadna "stal" takiego wrażenia na mnie nie zrobiła jak to cudeńko.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję!! Pokaż...
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, Ty cicha wodo, to Twoje ?
Nie. Mam lepsze - swoje!!
Piter, porób zdjecia....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-