Lochsa #16
Napisano Ponad rok temu
Em... doktorze...? 8O Slysze glosy...? OINK.
Napisano Ponad rok temu
A ta w ogóle to nie lubię Was już - posiedziałem tu chwilę i łapię się na tym, że zamiast o seksie myślę o nożach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja mowie powaznie, patrz po ile dolar jest teraz... toz to razem ze szipmentem sie zamknie w 2000 zl i jeszcze na piwko zostanie jak nie ucapia tego na cle...
Em... doktorze...? 8O Slysze glosy...? OINK.
Tak no alez oczywiscie ma pan racje, no juz juz...doktor Darkerson teraz odprowadzi pana do izolatki Chrum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie do końca, tyle było rok temu. Teraz troszkę więcej, plus około 12-18 miesięcy czekania po zamówieniu, czyli to co teraz przeżywa Roberto :twisted: . A jeśli chcesz od dealera w USA (kilka okazji w roku to max), to przygotuj się na dołożenie odpowiedniej kupki USD. No a jedna z numerowanych 25 sztuk to albo cudem się trafia (tak jak mnie w sumie ) albo jeszcze kolejne kilka banknotów trzeba dołożyć.Chyba zartujesz, 500 dolcow to za duzo jak na noz? 8O
Chlopaki to prawda....?
Napisano Ponad rok temu
O ile nie mam problemów z UŻYWANIEM Sebenzy, o tyle tu bym się zastanowił. I mniej chodzi o cenę, a bardziej o dostępność.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko (materiały, wykonanie) to nóż przede wszystkim kolekcjonerski.
O ile nie mam problemów z UŻYWANIEM Sebenzy, o tyle tu bym się zastanowił. I mniej chodzi o cenę, a bardziej o dostępność.
Dokładnie, tak też sobie pomyślałem, że to pierwszy nóż jakiego bym nie użył nawet do pokrojenia jabłka, a otwierając list, bałbym się że mi się porysuje ostrze :? Bo rysy to na nim by nie wyglądały dobrze :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem w zasadzie wielbicielem folderów, ale ten jest przepiękny.
Nic dodać, nic ująć, ideał folderka.
Napisano Ponad rok temu
Piękny folder.Gdybym miał na zbyciu 500USD to bym się zapisał do kolejki
Napisano Ponad rok temu
Bo jak nie, to ja sie jakis czasem temu mialem okazje pobawic takim czyms tytanowo-S30V-owym
Kolek bym zmienil ma jakis bardziej user friendly
No a poza tym - piekny noz.
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi sie. Zwlaszcza dupka, bardzo bardzo. Moglby miec jeszcze glebsza garde i wave i bym bral w ciemno. A tak to poczekam i nie zainteresuje sie poki nie wezme w dlon. I wiem jedno, noz pasuje do reki od razu, albo... nigdy.
K_P
PS. Hehe... Moze pod wlywem konkurencji stanieja Sebenzy?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o wagę, to ta rękojeść jest lżejsza dzięki mocnemu wyprofilowaniu (zarówno dół jak też po bokach i sfazowane mocno krawędzie) oraz nie ma tych dość jednak dużych i grubych śrub z tulejami. W sumie masz zauważalnie mniej tytanu i zero stali... i przez to po wzięciu w łapę czuć różnicę 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze jak sie spotkamy na jakims zjezdzie milosnikow rzeczy ostrych, to dasz mi potrzymac w lapce...
Dwie stowy $ juz mam...
Jakbys ocenil ten noz? Bardziej fajter czy roboczy? A moze jak Sebenza clasic - w sumie laczaca w sposob zadawalajacy, jak twierdzi wielu nie tylko milosnikow tego noza - obydwie opcje...
K_P
PS. Nie planujemy jakiegos drugiego zlotu? Najlepiej w W-wie, wtedy wszyscy maja jednakowo blisko i daleko :wink:
I prywatna prosba - wyslij mi te srubke do Benchmade 42...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tani outdoorowiec.
- Ponad rok temu
-
Dla wędkarzy.
- Ponad rok temu
-
SRK w kydex'ie od PiteraM...
- Ponad rok temu