Lochsa #16
Napisano Ponad rok temu
PS- Rybak , a Ty to niby tak z dobrego serca i bez złośliwości o tym rzemyku ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale co?PS- Rybak , a Ty to niby tak z dobrego serca i bez złośliwości o tym rzemyku ? :wink:
O "powrocie do tematu", czy o tym, ze nie zauwazylem?
Bo ja na niego serio w ogole nie zwrocilem uwagi - jak przeczytalem poprzedni post Blachy, to polecialem go szukac na zdjeciach
Napisano Ponad rok temu
Ale co?
O "powrocie do tematu", czy o tym, ze nie zauwazylem?
Bo ja na niego serio w ogole nie zwrocilem uwagi - jak przeczytalem poprzedni post Blachy, to polecialem go szukac na zdjeciach
O "powrocie do tematu" .
A rzemyczek faktycznie kiepsciutki , przy takim nożu wygląda wiejsko nieco .
Napisano Ponad rok temu
Ale skad... Ja tylko z dobrego serca na post zwrocilem uwage, zeby znowu go nie przegapili wszyscy...O "powrocie do tematu" .
:peace:
A ja nie wiem - kwestia gustu. Kowbojowi w kowbojkach i skorzanej kurtce z frendzlami sie pewnie bedzie podobalA rzemyczek faktycznie kiepsciutki , przy takim nożu wygląda wiejsko nieco .
No i nadal pozostaje pytanie, co to za skora
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawosci - Lochsa zastapi Sebenze czy raczej pozostanie na specjalne okazje? :-)Swoich? Tylko jedną, zawsze wierną...a tak swoją drogą to ile Sebenz już masz :wink:
Napisano Ponad rok temu
No i nadal pozostaje pytanie, co to za skora
Byle nie z kangura przestraszony :nie: . Ale na plus trzeba jej zaliczyć, że przynajmniej nie lakierowana.
PS- Fazi w dechę :peace:
Napisano Ponad rok temu
cos mnie sie wydaje ze ten gratis by kosztowal ze 30$, ci knifemakerzy to juz tak maja :wink:Bo to pewnie gratis do zestawu 8)
nie z kangura tylko pewnie z jakiegos wymierajacego gatunku, coby ekskluzywnosci jeszcze dodac :roll:
Napisano Ponad rok temu
Zgrywus, jakbym chciał zbierać wszystkie noże, które fotografuję, czy które przechodzą przez moje ręce, to bym nie był dealerem tylko kustoszem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piter ten text z kustoszem bardzo mi się podobuje . Swoją drogą nie jeden z nas byłby chętny na taką fuche, gdyby jeszcze dochody przynosiła
mnie by tam było żal rozstawać się z tymi wszystkimi nożykami, nawet gdybym miał ich na kopy ...
Napisano Ponad rok temu
Ech, Smoke... mnie jest ciężko jak cholera. Dla tego niektóre są i czekają na nowego właściciela "po cichu", aby jak najdłużej cieszyły moje oko... choć niestety nie moją dłoń, bo jak coś jest z przeznaczeniem na sprzedaż to oczywiście etyka zawodowa zabrania się tym bawić w najmilszy sposób... tnąc cokolwiek co pod rękę wpadnie. Taki los sobie wybrałem... wieczna zgryzota i płacz przy pakowaniu każdej co ciekawszej sztuki...mnie by tam było żal rozstawać się z tymi wszystkimi nożykami, nawet gdybym miał ich na kopy ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tani outdoorowiec.
- Ponad rok temu
-
Dla wędkarzy.
- Ponad rok temu
-