Co dalej z galami pana Radlinskiego?
Napisano Ponad rok temu
Zarowno najwieksze jak i najmniejsze kluby Vale Tudo odmowily wspolpracy i jakichkolwiek kontaktow z M.Radlinskim (btw. czy berserker's szczecin rowniez odmowili wspolpracy z radlinskim??).
Skonczylo sie to na tym ze na galach Radlinskiego na pewno nie zobaczymy znanych nazwisk , co zaowocuje tym ze gale nie beda sie zapowiadac ciekawie i malo osob bedzie chcialo je ogladac. Za to na galach Pana Blicharskiego i Okninskiego mozna zobaczyc czołowke polskiego MMA (gale : vale tudo polska , colloseum).
Pytanie moje jest takie co zamierza zrobic Mariusz Radlinski , z jakimi zawodnikami zamierza robic gale (chyba pozostaly tylko kluby kung-fu i karate ) , chyba ze ma kontakty z zawodnikami zza granicy, ale zawodnicy np. Litewscy napewno wiedza co sie w polscie dzieje i z kim sie zadawac a z kim nie.
Wydaje mi sie ze z Pan Radlinski ma do wyboru albo przeprosic za zachowanie,przylaczyc sie do Blicharskiego&Okninskiego i starac sie pomoc (narazie wszyscy maja takie zdanie ze wiecej zaszkodzil niz pomogl w polskim MMA) lub dac sobie spokoj z MMA i zajac sie prowadzeniem klubu.
Napisano Ponad rok temu
na "demaskacje" raczej nie zdazysz ale bushido"windykcja" stoi przed toba otworem:)
Napisano Ponad rok temu
btw. ktory moderator zrobil z mojego posta osobny topic ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie zachowanie? takie rady w ustach kogos ze sprawa bezposrednio w nijaki sposob nie zwiazanego brzmia troche smeisznieWydaje mi sie ze z Pan Radlinski ma do wyboru albo przeprosic za zachowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale za to przeczyta to kilka(set) osob rownie ze sprawa nie zwiazanych i tez wyrobi sobie zdanie.Jakie zachowanie? takie rady w ustach kogos ze sprawa bezposrednio w nijaki sposob nie zwiazanego brzmia troche smeisznie
:?
Napisano Ponad rok temu
sorata w dupie byles gówno widziales
Shidokan Emers Team Gliwice
wszystko rozumiem , dzieki za wypowiedz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanie, co planuje zrobic Pan Mariusz Radlinski , ktory praktycznie nie ma juz skad brac zawodnikow.
Zarowno najwieksze jak i najmniejsze kluby Vale Tudo odmowily wspolpracy i jakichkolwiek kontaktow z M.Radlinskim (btw. czy berserker's szczecin rowniez odmowili wspolpracy z radlinskim??).
Skonczylo sie to na tym ze na galach Radlinskiego na pewno nie zobaczymy znanych nazwisk , co zaowocuje tym ze gale nie beda sie zapowiadac ciekawie i malo osob bedzie chcialo je ogladac. Za to na galach Pana Blicharskiego i Okninskiego mozna zobaczyc czołowke polskiego MMA (gale : vale tudo polska , colloseum).
Pytanie moje jest takie co zamierza zrobic Mariusz Radlinski , z jakimi zawodnikami zamierza robic gale (chyba pozostaly tylko kluby kung-fu i karate ) , chyba ze ma kontakty z zawodnikami zza granicy, ale zawodnicy np. Litewscy napewno wiedza co sie w polscie dzieje i z kim sie zadawac a z kim nie.
Wydaje mi sie ze z Pan Radlinski ma do wyboru albo przeprosic za zachowanie,przylaczyc sie do Blicharskiego&Okninskiego i starac sie pomoc (narazie wszyscy maja takie zdanie ze wiecej zaszkodzil niz pomogl w polskim MMA) lub dac sobie spokoj z MMA i zajac sie prowadzeniem klubu.
Chlopie po co piszesz takie rzeczy?Znasz szczegoly?Masz juz cala liste zawodnikow?
Widze,ze lista osob pucujacych sie rosnie... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie dziala.ja tak moze offtopicujac ..... czemu nie dziala strona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jeszcze wczoraj chodzila
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak mi się wydaje, że nikt z biorących udział w tej dyskusji nie ma pojęcia jak sprawy się w rzeczywistości mają. Stąd też spekulacje co, kto, kiedy i dlaczego ma zrobić są wg mnie chybione.
Miłych dywagacji
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jedno jest pewne - jeszcze 3 lata temu w polskim mma nie bylo zadnych "znanych nazwisk", dlatego nie widze powodu dla ktorego rowniez p Radlinski nie mogl by w ciagu paru lat wypromowac swoich, dobrych zawodnikowSkonczylo sie to na tym ze na galach Radlinskiego na pewno nie zobaczymy znanych nazwisk
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście Ksiq.jedno jest pewne - jeszcze 3 lata temu w polskim mma nie bylo zadnych "znanych nazwisk", dlatego nie widze powodu dla ktorego rowniez p Radlinski nie mogl by w ciagu paru lat wypromowac swoich, dobrych zawodnikowSkonczylo sie to na tym ze na galach Radlinskiego na pewno nie zobaczymy znanych nazwisk
Sorata ,a ty widzę już bardziej nie mozesz włazić w dupe kolegom z forum?Stary kim ty jesteś by wypowiadać takie mondrości ludu-bo ani chyba jakimś wybitnym zawodnikiem,ani trenerem(no chyba ,że się mylę).Takie posty i tematy to nic innego jak robienie szopki i szukanie zaczepki tym bardziej ,że najprawdopodobniej nie znasz M.Radlińskiego i nic nie orientujesz w jego planach.Wyrobisz sobie zdanie jak juz będzie po galach(chociaż w to wątpię bo widać ,że bardziej rajcuje cię "jechanie" po osobie sensei Radlińskiego).
Tak,czy siak pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Każdy wielki mędrzec jedzie soratę, bo chłopak "nic nie wie o sprawie, a się w nią wpieprza". A to niedobry skurwiel. Zawołajmy Zenka i Stefka i spuścmy mu wpierdol Ej a zastanawialiście się kiedyś od czego jest forum ? Może właśnie od wymieniania poglądów i zdobywania informacji na interesujące nas tematy ? Skoro jesteście tak dobrze zorientowani, to może podzielilibyście się tą wiedzą zamiast udawać alfę i omegę ? Pomijam już fakt, że jak dotąd wypowiadają sie w tym temacie głównie osoby z Bytomia i Gliwic ( oczywiście obiektywnie ). Osobiście przychylam się do zdania Dr. Prozaca, ale skoro temat już powstał - a został wydzielony przez jednego z moderatorów - to może nie róbmy z niego chlewu ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"Zarowno najwieksze jak i najmniejsze kluby Vale Tudo odmowily wspolpracy i jakichkolwiek kontaktow z M.Radlinskim"
Prawda.
"Skonczylo sie to na tym ze na galach Radlinskiego na pewno nie zobaczymy znanych nazwisk"
Fałsz - podparty zwrotem "na pewno".
"malo osob bedzie chcialo je ogladac."
Widzimisię autora, niczym nie poparte.
"na galach Pana Blicharskiego i Okninskiego mozna zobaczyc czołowke polskiego MMA "
Fakt.
"ma kontakty z zawodnikami zza granicy,"
Fakt.
"zawodnicy np. Litewscy napewno wiedza co sie w polscie dzieje i z kim sie zadawac a z kim nie"
Skąd "napewno" wiedzą? Kto ich o tym zawiadomił i gdzie można się dowiedzieć jakie jest ich stanowisko w tej sprawie? Twierdzenie nieuzasadnione.
"narazie wszyscy maja takie zdanie ze wiecej zaszkodzil niz pomogl w polskim MMA"
A może nie wszyscy? Twierdzenie nieuzasadnione.
To tyle odnośnie wszystkowiedzenia, wyroczni i monopolu na prawdę.
PS.
Jeśli chodzi o Twoją Ghostek wypowiedź:
"Każdy wielki mędrzec jedzie soratę" - nieprawda, nie każdy.
"Pomijam już fakt, że jak dotąd wypowiadają sie w tym temacie głównie osoby z Bytomia i Gliwic " - nie pomijasz tego faktu.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
WREZZ : stwierdzenie "wielcy mędrcy" ma ironiczy wydźwięk i odnosi się do autorów wypowiedzi typu "g***o wiesz", które nic do dyskusji nie wnoszą, a wskazują na zorientowanie w sprawie przez piszącego. A poza tym nie czepiaj się :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride 29 - Fotki
- Ponad rok temu
-
Pride 29 - filmy
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia z treningów P. Nastuli w Takada Dojo