Latarki składaki - długie i dużo zdjęć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.... ...pozdrawiam....To najmniejsze z rodziny body, na jedną baterię CR 123. W komplecie z KL1 stanowi doskonałą, mocną i wygodną do noszenia latarkę EDC. Niestety z uwagi na czas świecenia na jednej baterii, raczej do przyświecania, niż długotrwałego świecenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
?....jest to kilka godzin?...możesz wyjaśnić?....pytam bo zamierzam sobie sprawić takie małe"cóś"na edc...i cały czas kombinuję pomiędzy tym "światłem" a np. nuwaii 3 watt cholender wie co wybrać...żeby długo świeciło i dośc mocno....pozdrawiam...Dla intensywnej eksploatacji, taki czas raczej zbyt krótki, dlatego napisałem o "przyświecaniu".
Napisano Ponad rok temu
Może inaczej. Po pierwsze: jeżeli ma być koniecznie na 1xCR to będzie świecić albo długo albo mocno. Obydwie kwestie są oczywiście względne, ale "długo" też silnie zależy od sposobu używania latarki. Jeżeli ktoś świeci sporadycznie i z przerwami to z KL1 z 1 CR powinien być zadowolony. Jeżeli zaś codziennie wychodzi na dłuższy wieczorny spacer z psem w nieoświetlonej, błotnistej okolicy, to wg jego oceny zapewne latarka będzie świecić za krótko a eksploatacja będzie kosztowna. Ja wybrałem KL1 między innymi z uwagi na modułowość i co za tym idzie uniwersalność zestawu z dwoma body. Jeżeli Ty szukasz tylko miejskiej EDC, albo wolisz mieć dwie latarki, jedną miejską a drugą np. na dłuższe świecenie podczas wyjazdów "w teren", to weź tańszą Nuawei i ew. coś jeszcze.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Duuza zabawka :]
- Ponad rok temu
-
Inova X1
- Ponad rok temu
-
Casio bojowy