Olimp MMA Sport - oświadczenie
Napisano Ponad rok temu
jedynym jak na razie pokazanym faktem był list M. Radlińskiego ( topic "listy Radlińskiego") w którym twierdził, że tylko on ma prawo organizować zawody SHOOTO ( a nawet udowodnil to cytując korespondencję mailową z działaczem SHOOTO), a z jakichś powodów list ten zostal uznany za przywlaszczenie przez M. Radlińskiego wyłącznych praw do organizowania WSZELKICH zawodów MMA.
List ten był do tej pory jedynym konkretnym faktem podanym przez obie strony konfliktu, cała reszt a to obelgi i pomówienia.
Uprzejmie proszę o podanie dat, nazwisk, pism, kto z kim o czym rozmawiał i nie pierdolenie kocopałów typu "wszyscy zainteresowani dobrze wiedzą" - otoz nie wszyscy zainteresowani wiedzą, a chcieliby wiedziec gdyż to z ich ( między innymi) pieniędzy finansowane śą wszelkie zawody - jeżeli płacę za wstep na gale to chciałbym wiedzieć za co.
Z poważaniem
Cynik 75
Dominik Rajkowski
Otwock
Napisano Ponad rok temu
jest tam kilka jak to ty nazywasz dowodów na działeanie człowieka, którego starasz sie bronic. ja całą sprawe znam dosc dobrze i ito nie tylko od kimury. swoje wiem i kolejne próby wyjasniania przez was tej sprawy i rozkopywania mnie bardziej śmiesza niz cała sytuacja.
dobrze rozumiem dlaczego chcesz w/w sprawę wyjasnic. to co robisz napewno nie jest niewłasciwe. ale jak juz wspomniałem cała sprawa została wyjasniona czarno na białym i nikt tu nic nie sugeruje po prosty takie sa fakty. m. r. moze mówic teraz co chce, a ludzie którzy znaja temat troszke lepiej i tak wiedza swoje. ja na jego temat sie wypowiedziałem raz i nie chce mi sie dalej nad tym roztrzasac bo szkoda mojego czasu i energii. naprawde szkoda mi tylko tych, którzy wierza w to co on głosi - bo to oni poniosą największe konsekwecje (myslę o zawodnikach). osobiście nie mam i nigdy nic nie miałem do ludzi trenujących shidokan tylko nietrawię takich osób jak wasz szef - który zachowuje sie jak szmaciarz i nie potrafi sie z pewnymi rzeczami pogodzic. chora ambicja i niespełnione marzenia mieszaja mu w bani i żeby tylko cos osiągnąc jest gotowy zrobic wszystko z gówniarskim podpie............niem włącznie. pamietaj jest takie stare powiedzenie, ze jak kaczka traci orientacje to nurkuje dupą.
i tak naprwade to nie chce mi się juz k...wa o tym gadac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ograniczanie wlasnym zawodnikom kontaktu w innych zawodach pod grozba niedopuszczania do wlasnych seminariow i zawodow jest po prostu ponizej pasa i glownie dbaniem o wlasne interesy a nie dobro zawodnikow.
Taka decyzje moga podjac sami zawodnicy zgodnie z wlasnym sumieniem i potrzebami a nie na prikaz naczalstwa i wtedy to by byla sytuacja jak najbardziej OK - w tej chwili przypomina mi to sprawe podpisywania lojalek jak to juz kiedys w jednej organizacji bylo.
Jak by organizatorom zalezalo na zawodnikach to by starali sie robic coraz lepsze zawody aby w ten sposob utrzymac zawodnikow przy sobie wtedy inne gale nie byly by zagrozeniem. Ale widac tak juz jest ze kazdy w naszym kraju chce miec na wszystko monopol a zawodnik jest tylko marionetka pracujaca na organizatorow.
Zawsze bylem ciekaw co mysla zawodnicy godzac sie na takie postepowanie organizatorow.
Zamiast zatrzymywac zawodnikow zapewniajac im lepsze warunki na czym zawodnicy by korzystali zatrzymuje ich sie pod grozba zapewnienia gorszych warunkow jak nie beda posluszni 8)
Napisano Ponad rok temu
Co do moich biletów - skoro płacę to wymagam, a jeżeli wg. Ciebie nie mam prawa wymagać wiedzy, to po jaką cholerę na PUBLICZNYM forum poruszany jest temat, o ktorym publiczność nie ma prawa sie dowiadywać?
Nie bronię M. Radlińskiego tylko prosze o rzetelną informację
Napisano Ponad rok temu
... Bo poki co wyglada to tak, ze
tak naprawde nic na sensei Radlinskiego nie masz, a jedyna przyczyna napisania tego oswiadczenia i rzucenia tych sugestii byla obawa przed konkurencyjna gala...
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
widzialem ten list publikowany na forum i choc nie organizuje gal to nawet ja mam cos do pana M.R. po jego przeczytaniu.
a co do konkurencyjnych gal - sily statystyki, prawdopodobienstwa i trendu poziomu dotychczasowych gal sa po stronie kimury.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
wyjaśnij mi znaczenie słowa - kocopały.
bez powazania.
Napisano Ponad rok temu
kordian - paweł sprawa została wyjasniona w poprzednich postach. poszperaj na forum to znajdziesz.
juz chyba dwa razy pisal, ze zadnych faktow sie nie doszukal. ja zreszta podobnie. a skoro nie mozemy poznac wszystkich faktow - to po kiego chuja ktos to pisze na forum? wytlumacz mi to, bo dla mnie jest to NAJzwyklejszy gowniarski sposob oczernienia kogos.
a jak ja powiem, ze ty piszesz na mnie zloszenia na policji, to co? w archiwach przeciez sa pisma, kiedys ktos mi je udostepni, to zamieszcze. dajcie mi tylko troche czasu.
najlatwiej napisac - ty mnie nie rozumiesz (w domysle - jestes glupi) przeczytaj jeszcze raz.
i ciagle czekam na jakies fakty, a nie pomowienia bez dowodow.
Napisano Ponad rok temu
kocopały = brednie, głupoty
także bez poważania
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie mkimura nie musi absolutnie nikomu nic pokazywac, szczegolnie obcym ludziom z sieci, natomiast jesli uznal siec za odpowiednie miejsce na swoje oswiadczenie warto by zeby je udokumentowal tym samym zamykajac dalsze spekulacje.
Napisano Ponad rok temu
sadze, ze np o to mu chodzi. i o ten brak dowodow.tylko nietrawię takich osób jak wasz szef - który zachowuje sie jak szmaciarz i nie potrafi sie z pewnymi rzeczami pogodzic. chora ambicja i niespełnione marzenia mieszaja mu w bani i żeby tylko cos osiągnąc jest gotowy zrobic wszystko z gówniarskim podpie............niem włącznie. pamietaj jest takie stare powiedzenie, ze jak kaczka traci orientacje to nurkuje dupą.
bo lukasz ma mniej cierpliwosci niz ja.
Napisano Ponad rok temu
kordian pozatym ze jestes pedalem to slyszalem ze jestes jednym z kimurowych kont w kafejce internetowej
Poczytaj na stronie mightybulls albo relacje z areny berserkerow kto to Kordian.
A ty co jedno z kont Mariusza Radlinskiego jestes?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyle, ze za pomoca pyskowki nie da sie niczego ustalic. Ktos tu ma racje a ktos inny sciemnia. To nie jest wzgledne, nic tu nie lezy posrodku, tylko jest albo A albo B w tym przypadku. I celem rozmowy jest ustalic, czy A czy B. Tak, zeby bylo to po prostu wiadomo dla kazdego kto to przeczyta. Wzajemne obrazanie sie oddala nas od tego celu. Przybliza rzeczowa rozmowa.
No wiec konkretnie: Marcin bedzie po niedzieli tak? Ok, no wiec licze, ze po niedzieli cos konkretnego odpowie.
Teraz do Marcina - jesli potrzebujesz wiecej czasu na udowodnienie faktow, ktorych istnienie sugerujesz, to mozesz napisac ile dni na to trzeba. Poczekamy. Zadnych wyzwisk panowie. Trzymajmy sie kursu.
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za pieniadze lud sie podli
Przybijcie pione Radlinski i Drozdziak z Kimura, bo wszyscy na tym tracicie.
Ile wy ziomy macie lat, ze jeszcze nie rozumiecie, ze to tylko biznes nic wiecej. Czesto trzeba pracowac z ludzmi ktorych sie nie szanuje, bo inaczej to kazdy by musial byc prezesem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest to tylko nawijka pod publiczke
zarzuty byly sformulowane publicznie, wiec wyjasniamy je tez publicznie.
Czesto trzeba pracowac z ludzmi ktorych sie nie szanuje
wspolczuje.
Pawel Drozdziak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody Amatorskiej Ligi MMA w Poznaniu 05 marca 2005
- Ponad rok temu
-
Prasa o Nastuli w Pride FC
- Ponad rok temu
-
MMA ŁÓDŹ - OŚWIADCZENIE
- Ponad rok temu
-
Pride 29 - wyniki, komentarze, dyskusja
- Ponad rok temu
-
Oswiadczenie MMA Bialystok
- Ponad rok temu
-
MMA Wrocław - oswiadczenie
- Ponad rok temu
-
Skąd sciągać UFC?
- Ponad rok temu
-
Nastula w Pride
- Ponad rok temu
-
Fight Typ (Konkurs Typerów Vortalu Budo)
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts trenuje z Garym Turnerem i nie tylko
- Ponad rok temu