Olimp MMA Sport - oświadczenie
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, ze nie doszliście do kompromisu, może z czasem sytuacja bardziej się ociepli.
Napisano Ponad rok temu
Dla ciebie, panie BlicharskiBlicharski, jesteś mistrzem manipulacji
Zadzwoniłes do Mirka z płaczem, że nie masz zawodników na galę. Mirek po konsultacji ze mną, zaproponował ci współpracę, co więcej, stanowisko wiceprezesa w naszych strukturach. Człowieku, po tych wszystkich świństwach, które mi osobiście zrobiłeś, zgodziłem się połknąć tą żabę, bo wychodzę z założenia, że zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Jednak to ty nie przyjąłeś naszej oferty, to ty zacząłeś się stawiać, i deprecjonować nasze posunięcia.Dziwnym trafem właśnie w piątek zadzwoniłem do Mirka z zapytaniem w tej sprawie - od słowa do słowa zaczęliśmy rozmawiać o współpracy, łączeniu sił. Wydawało się, że może wyjść z tego całkiem ciekawy układ, jednak Mirek chciał to jeszcze skonsultować ze swoim nowym kompanem Blicharskim. I po ich rozmowie pojawiły się tak dziwne i inne od pierwotnej rozmowy propozycje współpracy, które właściwie na samym początku ją przekreśliły. Powiedział, że jak ja nie przyjmę ich warunków to zaczynają ze mną walczyć. Rozmowę zakończył Mirek słowami "kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam". Jak widzę, chwilę później pojawiło się tutaj to sensacyjne oświadczenie. I widać, że w walce od samego początku zagalopowali się za daleko i bez pardonu.
W przeciwieństwie do ciebie, nie mówie o rzeczach na które nie mam jasnych dowodów. Ale pamiętaj, pisma, które wysyłasz są w archiwach i w końcu znajdzie się osoba, która mi je udostępni, tak jak poprzednio. Wtedy znowu bedziesz darł szaty, że "nie chciałem ale musiałem".
Ci bezczelni ignoranci zorganizowali w zeszłym roku łącznie 9 gal, kiedy ty w tym czasie zajęty byłeś pisaniem donosów. I ostrożniej dobieraj słowa.Naprawdę żal jest mi w całej tej sytuacji zawodników. Żal mi też jest całego środowiska polskiego MMA, w którym dochodzą do głosu tacy bezczelni intryganci, mający chyba we krwi posiłkowanie się kłamstwem, manipulacją, brakiem wszelkich skrupułów.
Jasne i pewnie chciał od ciebie pożyczyć trochę kaski. Mariusz, pożyczysz nam na galę, bo nas nie stać? Nie mamy kasy dla zawodników, po gali zwiewamy za granicę z walizką szmalu. Wyślemy ci kartkę. Może z Laponii?Mirek mówił że nie ma sponsorów na wypłaty dla zawodników więc uważajcie także i na tą pułapkę (chyba dlatego proponował mi współpracę na takiej zasadzie, że moi sponsorzy mieliby ufundować nagrody dla ich zawodników - TAK! coś takiego usłyszałem przez telefon).
Napisano Ponad rok temu
nowa gala w Laponii "Śnieżna Burza" zabójcze renifery vs każdy kto sie odwazy.
P. Blicharski ty manipulatorze. nienawidzi cie całe polskie mma.hahhahhaha
o k..wa ale mi takie wpisy humor poprawiaja z rana.
]pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Informuje zatem, ze klub MMA Kielce jest zainteresowany organizacja gali MMA w Kielcach, pod szyldem Olimp MMA Sport organizowanych przez Panow Okninskiego i Blicharskiego.
Informuje ponadto, ze nie jestesmy zainteresowani wspolpraca z Panem Mariuszem Radlinskim i nasi zawodnicy nie beda uczestniczyc w organizowanych przez tego Pana galach. (Informuje oficjalnie, gdyz nasi zawodnicy mieli od Pana M.Radlinskiego zapytania w tej sprawie).
MMA Kielce
Krzysztof Sowinski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dodatek za pare lat nikt juz nie bedzie pamietal kto zaczal, dlaczego i jak to naprawde bylo. Pozostanie tylko niesmak, a ludzie szybko zniechecaja sie widzac rozne kombinacje i zagrania trenerow/promotorow itd. Jesli w jednym miescie moze dzialac iles tam firm z jednej branzy i wszyscy zyja, to moze i sekcje sportow walki nie musza sie wzajemnie wykanczac? Nie pisze do konkretnych osob, tylko ogolnie. Moze warto pamietac, ze chyba nic nie wplywa tak fatalnie na firme (na dluzsza mete) jak szkalowanie konkurencji. I lepiej skupic sie na wlasnym rozwoju niz niszczeniu konkurencji. Lepszy tak czy inaczej bedzie gora, a zdrowa konkurencja nikomu nie zaszkodzi. Za to z klocacymi sie i obrzucajacymi blotem nikt nie bedzie chcial z ostroznosci wspolpracowac, bo mozna sie niechcacy pobrudzic. Wszystkim chyba powinno wiec zalezec, na dobrym wizerunku, zwlaszcza ze MMA w naszym kraju dopiero raczkuje i kazdy chcialby pewnie zeby rozwijalo sie jak najszybciej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
glos rozsadku. Brawo, Manolo, popieram.caly post Manolo
Napisano Ponad rok temu
generalnie to taki jak twój styl bycia, czyli ośmieszanie radlińskiego w 95% twoich postów połączone zawsze z odesłaniem do mkimury jest albo oznaką waszej dobrej znajomości, albo odrażającego wazeliniarstwa.
aha - ułatwie ci zadanie - w profilu mam napisane, że obecnie trenuje shidokan - kojarz ile wlezie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszperaj tu:w takim razie proszę o informację.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Może cos znajdziesz. A jak juz pytasz kto to, to wypadało by sie przedstawić, "WHU" ARE YOU?
Napisano Ponad rok temu
i wszystko znam z internetowych opowiesci. a poza tym jestem okropnym wazelinia i cukruje kimurze bo mial mi zalatwic wyjazd do Laponii. a tak miedy nami to kimura to mistrz manipulacji i pijak acha i ten no ... swinia. ale nie powtarzaj mu ... bo moze sie obrazi na mnie
a shidokan to takie ukladanie figurek z papieru??/ whu dlugo trenujesz? potrafisz zrobic z papieru reniferka albo malego misia? albo moze malego m.r.?
Napisano Ponad rok temu
Witamy na Vortalu Budo.
Napisano Ponad rok temu
Piotr Krystowski
obecnie zamieszkały w Piechowicach
trenowałem - boks, kicka, kravke i w tej chwili shidokan
nic do ukrycia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krotko mowiac - szkoda ze to wyglada jak wyglada
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody Amatorskiej Ligi MMA w Poznaniu 05 marca 2005
- Ponad rok temu
-
Prasa o Nastuli w Pride FC
- Ponad rok temu
-
MMA ŁÓDŹ - OŚWIADCZENIE
- Ponad rok temu
-
Pride 29 - wyniki, komentarze, dyskusja
- Ponad rok temu
-
Oswiadczenie MMA Bialystok
- Ponad rok temu
-
MMA Wrocław - oswiadczenie
- Ponad rok temu
-
Skąd sciągać UFC?
- Ponad rok temu
-
Nastula w Pride
- Ponad rok temu
-
Fight Typ (Konkurs Typerów Vortalu Budo)
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts trenuje z Garym Turnerem i nie tylko
- Ponad rok temu