Duuza zabawka :]
Napisano Ponad rok temu
poza tym, system naprowadzania na podczerwien jest kurewsko drogi.
testowanie tez nie bedzie najlatwiejsza sprawa.
Poza tym, ja dysponuje tylko dwiema sztukami tego wyrzutnika.
Napisano Ponad rok temu
Większość nie znaczy wszystkie ;-)Wiekoszosc kanalow jest w polsce nielegalna, takze takie keirowanie rakiety odpada.
Poza tym można zawsze zwrócić się o zgodę na jednorazowe wykorzystanie do właściciela jakiegoś pasma - to się daje załatwić, choć zazwyczaj łatwe nie jest. Jeśli nie przesadzi się z mocą nadajnika (500-1000m) i wybierze odpowiedni obszar to nikomu nie będzie przeszkadzać i jest to do klepnięcia.
I raczej jednorazowy jeśli chodzi o miejsce umieszczenia :-) Poza tym - do ogniska mamy walić?poza tym, system naprowadzania na podczerwien jest kurewsko drogi.
No pewnie, że tak. Ale tu jest najwięcej frajdy (o ile nie wybucha w ręchach :? )testowanie tez nie bedzie najlatwiejsza sprawa.
8OPoza tym, ja dysponuje tylko dwiema sztukami tego wyrzutnika.
N.C.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To poważni naukowcy, genetycy, mieli trochę wolnego czasu i o - proszę
Mój sąsiad tam pracuje 8O A sprawia wrażenie takiego ustatkowanego, spokojnego człowieka ....
A tak na serio , to bez systemu celowniczego to przecież tylko kawał rury. :wink:
Hehe, to mi przypomina, jak kiedyś oglądałem reportaż o bojownikach palestyńskich , gdzie było pokazywane, jak produkują garażowymi sposobami rakiety, którymi ostrzeliwali żydowskie osady :wink: Czyli - dla chcącego nic trudnego
Napisano Ponad rok temu
fajne jak byscie chcieli testowac to kolo mnie sa poligony tzw czolgowiska po rezydujacej w cze-wie armi czerwonej mozna potestowac ambony dla widowni tez sa jak cos to zapraszam piwka jakies sie zmontuje i milo bedzie
a Sombre strzelba bez celownikow to tez tylko kawal rury a ile frajdy bo ni cholery nie wiesz w co wtrafisz :twisted: a co do reportazu to zapewne nie masz tego gdzies nagranego
Napisano Ponad rok temu
Też oglądałem ten program. Z tego co przypominam sobie z "cielęcych lat" to samo paliwo nie jest problemem. W istocie jest kilka stabilnych bezpiecznych paliw o stosunkowo wysokich osiągach do zrobienia w warunkach domowych. Problem to bezpieczny korpus wytrzymujący wysokie temperatury i ciśnienia oraz odpowiednie wyliczenie dyszy :wink:To poważni naukowcy, genetycy, mieli trochę wolnego czasu i o - proszę
Mój sąsiad tam pracuje 8O A sprawia wrażenie takiego ustatkowanego, spokojnego człowieka ....
A tak na serio , to bez systemu celowniczego to przecież tylko kawał rury. :wink:
Hehe, to mi przypomina, jak kiedyś oglądałem reportaż o bojownikach palestyńskich , gdzie było pokazywane, jak produkują garażowymi sposobami rakiety, którymi ostrzeliwali żydowskie osady :wink: Czyli - dla chcącego nic trudnego
Napisano Ponad rok temu
Niestety - centrale ZUS i NFZ są zbyt oddalone od siebie - trzeba będzie rzucać monetą ;-)hmm... 2 sztuki... Sejm i gdzie jeszcze ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a paliwa to rzeczywiscie nie problem. Ale rece mozna stracic
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sadzac po waszych testach w tym tym topiku, to mozna by tutaj szbko fan club Likwidatora zalozyc :wink:
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Stary, przeca my tu tylko teoretycznieOj kapral kapral
a paliwa to rzeczywiscie nie problem. Ale rece mozna stracic
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inova X1
- Ponad rok temu
-