...aj nie wiem czy trening tam wyjdzie mu na dobre...
Na pewno będzie to lepsze niż treningi gdziekolwiek w Polsce.
Zawodnicy Takada Dojo startują w każdym Pride, nie brakuje tam doświadczonych fachowców.
Napisano Ponad rok temu
...aj nie wiem czy trening tam wyjdzie mu na dobre...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe jak mu pojdzie. Ciekawe ile na tym zarobi (mam nadzieje ze godziwe pieniadze).
Pozostaje cieszyc sie, zyczyc powodzenia i czekac na rozwoj sprawy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ,ze to nieporozumienie...bo T.D. moze wpoic Nastuli zla wizje walki w mma...tego sie bojeDyskusja o tym czy Takada Dojo jest dobrym dojo leci też na forach zagranicznych także. A ja dalej twierdze że to coś nienormalnego że Nastula ma trenować u w dojo gdzie wszyscy będą stawiać na ( i popierać? ) pupila Takady Sakurabe... a nie na Polaka który zwyciężał japończyków w ich narodowym sporcie... Czy tylko ja widzę taki problem czy te treningi w T.D. to faktycznie jakieś nieporozumienie i niedomówienie ?
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ,ze to nieporozumienie...bo T.D. moze wpoic Nastuli zla wizje walki w mma...tego sie boje
Napisano Ponad rok temu
Tengu, była, były też pokazane jego walki z judo.
Napisano Ponad rok temu
dołączam się i trzymam kciuki za Pawła..Myślę, że tej klasy zawodnik - wszechstronie przygotowany technicznie i pod względem zdolnosci motorycznych ma duże szanse !
Trzymam rónież kciuki za niego - to jest facet z charakterem, prawdziwy wojownik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu