Instruktorka czy instruktor samoobrony kobiet, kto jest bard
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam małych morderców :twisted:
rtx.
Napisano Ponad rok temu
Co masz na mysli pytajac o wiarygodnosc? Czy pytasz o to, kto lepiej nauczy, czy kto jest bardziej wiarygodny dla kobiet ktore maja przyjsc cwiczyc? Czy kto jest bardziej wiarygodny dla czytelnikow Vortalu - w wiekszosci troche juz trenujacych rozne rzeczy mezczyzn?
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiec moim zdaniem wiarygodnosc osoby prowadzacej zajecia w oczach potencjalnych uczniow nie zalezy od plci, tylko od tego co ta osoba ma w glowie i co potrafi.
Dobrym przykladem jest twoja rozmowa z ashigari. Mam wrazenie, ze nie jestes dla niego wiarygodna. Masz wiec okazje do praktycznego przecwiczenia roznych metod uzyskania takiej wiarygodnosci. To moze byc bardzo ksztalcace doswiadczenie :-)
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
Ale z moich obserwacji wynika, że nie jest to tak do końca z tą „płcią” i tym, co się „ma w glowie”. Podejrzewam, że ashigari nie wszedłby ze mną w dysputę gdybym nie używała formantu /am nie kwestionowałby też mojej wiarygodności.
Cieszy mnie, że ktoś jeszcze uważa, że umiejętność nauczania walki nie jest uzależniona od płci. A jak myślą inni?????????????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
równiez tak uwazamuwazam ze to nie ma znaczenia Dla mnie licza sie umiejetnosci i forma ich przekazania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona kobiet w Lublinie (partii podziękujemy)
- Ponad rok temu
-
Przekrzykiwanie, rzucanie gróźb ...
- Ponad rok temu
-
KravMaga+samoobrona kobiet
- Ponad rok temu
-
wykrecanie reki
- Ponad rok temu
-
kochac i być kochanym , Szacunek Szanowac i byc Szanowanym ?
- Ponad rok temu
-
Z nozem na dziewczyne
- Ponad rok temu
-
Taser X26
- Ponad rok temu
-
Samoobrona dzieci
- Ponad rok temu
-
kursy i treningi dla kobiet