Cenzura na MS
Napisano Ponad rok temu
W swojej wypowiedzi o nożu budo nikogo personalnie nie obraziłem, ale jak zaczynacie Panowie stosować komunistyczne metody zwalczania słów krytyki poprzez elimninacje wypowiedzi, to ja się chyba z tego klubu wypisuję.
A może jeszcze Panowie moderatorzy zaczniecie tytuły zastępcze nadawać i poprawiać zdania niepoprawne politycznie.
Ciekaw jestem czy moderator stanie na poziomie i wypowie sie w tej sprawie czy głowa w piasek i skasowanie wątku?
Napisano Ponad rok temu
9 sztuk z drugiej partii na losowanie i to będzie koniec.
Ci co się nie załapią, no niestety nic nie zrobimy, na dzień dzisiejszy nie przewiduję zmiany noża magiastali/budo na inny model (tańszy, gorszy, czy dostępny dla mas, etc.)
Jeszcze sie zapisy i robienie 1 partii noza nie skonczylo a Wy juz planujecie druga partie z wielkim oburzeniem ze seiken "tylko" 20 nozy bedzie w stanie zrobic, nie przesadzacie troche panowie ?
Napisano Ponad rok temu
Ale jak któś wobec mnie stosuje metedy jak w stosunku do osoby
Nigdy, na żadnym forum, nie widziałem takich metod, aby teksty "niepoprawne politycznie" lub niemiłe administratorowi lub moderatorowi były kasowane...
Jak ktoś się nie zgadza z moim zdaniem, to niech mnie skasuje argumentami a nie moją wypowiedź.
Napisano Ponad rok temu
bagnet uspokoj sie, czytales co fiodor napisal w watku o nozu budo ?
Jeszcze sie zapisy i robienie 1 partii noza nie skonczylo a Wy juz planujecie druga partie z wielkim oburzeniem ze seiken "tylko" 20 nozy bedzie w stanie zrobic, nie przesadzacie troche panowie ?
Vince
Zgadzam się z Uwakiem
Nie chodzi o to ile noży, nie chodzi o to jak losowane (nie chce mi się pisać jeszcze raz), chodzi o to jak jako moderatorzy tratujecie czyjeś wypowiedzi. Mogliście zamknąć wątek z komentarzem, a nie kasować czyjąś wypowiedź lub pracę.
Napisano Ponad rok temu
bagnet uspokoj sie, czytales co fiodor napisal w watku o nozu budo ?
vince - tp przeczytaj DOKLADNIE ...3 strony do tylu - wroc tu i zmoderuj swoja wypowiedz lepiej .....
Napisano Ponad rok temu
majac do wyboru jedno lub drugie, wybralem przeniesienie z takiego powodu, zeby zachowac czystosc na forum (tym bardziej ze Twoja wypowiedz nie nalezala do spokojnych).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaden watek nie jest kasowany, co najwyzej przeniesiony do archiwum.
majac do wyboru jedno lub drugie, wybralem przeniesienie z takiego powodu, zeby zachowac czystosc na forum (tym bardziej ze Twoja wypowiedz nie nalezala do spokojnych).
VINCE CHŁOPIE, nie jesteśmy na łące majowej i nie wszystkie wypowiedzi muszą być spokojne, ale to nie znaczy, że wypowiedź musi zniknąć..
dla mnie przeniesienie do Archiwum = kasacja, bo już nie widzę wypowiedzi.
a co do czystości forum - ręce opadają, zastanów się człowieku co piszesz, jezeli krytyka to coś co brudzi forum, to właśnie to jest cenzura. Podać ci przykłady wypowiedzi które bardziej są OT niż moja wypowiedź?
Napisano Ponad rok temu
Co do czystosci forum, jesli zadajesz pytanie, na ktore dostales juz odpowiedz kilka razy a potem teksty w stylu:
"Eee... tam, qrwa Polacy mają we krwi kombinowanie, byle mieć plecy i do przodu, a jak nie masz pleców to kopa w dupę..."
to jedyne, co mozna zrobic z tematem - moim skromnym zdaniem - to go przeniesc lub zamknac z akcentem na to drugie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"na dzień dzisiejszy nie przewiduję zmiany noża magiastali/budo na inny model (tańszy, gorszy, czy dostępny dla mas, etc.)"
Napisano Ponad rok temu
W chlewie tez nie jestesmy, zeby rzucac k... na prawo i lewo.
Co do czystosci forum, jesli zadajesz pytanie, na ktore dostales juz odpowiedz kilka razy a potem teksty w stylu:
"Eee... tam, qrwa Polacy mają we krwi kombinowanie, byle mieć plecy i do przodu, a jak nie masz pleców to kopa w dupę..."
to jedyne, co mozna zrobic z tematem - moim skromnym zdaniem - to go przeniesc lub zamknac.
1. Vince - od kiedy masz taką wrażliwość na K... a właświcie Q... jakoś w innych postach Cię to nie razi. A regulaminu nie złamałem
2. Vince - jak już zamieszczasz moją wypowiedź, to bądż tak miły i proszę w całości, bo to zdanie wyciętej z większej całości zupełnie pieprzy (ooops przepraszam) zmienia treść mojej wypowiedzi
3. Vince - tak jak wcześniej napisałem - zamknięcie z komentarzem OK, kasacja - NIE.
4. Kwestje merytoryczne przydziału noży porusza Uwak, ja już się na ten temat nie będę powtarzał
Napisano Ponad rok temu
ad2 zmienia tresc wypowiedzi ? Przeciez wiadomo ze chodzi o noz budo i o oburzenie wywolane tym, ze na razie w planach jest sztuk tylko 20 + 1.
ad3 tak jak i ja wczesniej napisalem, niekiedy przeniesienie jest lepszym wyjsciem.
Napisano Ponad rok temu
i tu chodzi - jebany egocentryzm - bo chetnych od poczatku topicu na noz bylo duzo mimo ze sprawa dlugo trwa i byly inne pomysly - i nagle zabraklo dla wszystkich - WIEC WYGLADA TO TAK ZE CI CO MAJA - TO MAJA - A CI CO NIE TO NAWET MYSLEC O IINYM NIE MOGA I PROPONOWAC .....TY MI PORZYKRO I CIE W CHUJ NIELUBIE - BO CHCIALEM MIEC NOZ BUDO - CZY SEIKENOWY CZY LOKO - CZY MOZE CZYJS KERAMBIT - BO I TAKIE PROJEKTY BYLY - najbardziej kerambit - ale wyglada na to ze nie bedzie takich tylko dlatego ze TY niechcesz - moze ktos jeszcze
czy MOD ZROZUMIAL - czy w asemblerze chce ?
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos juz polozyl lapy na nozu budo ver1? czy odbylo sie juz losowanie i wiesz, ze sie nie zalapales ?
NIE!
To po jakiego grzyba robic plany na wersje druga (na ktora nota bene Fiodor musi wyrazic zgode, o ile plany noza sa, zeby mial powiazanie z Vortalem budo - tak mi sie przynajmniej wydaje). Pisalem juz raz pisze po raz kolejny:
DAJCIE W SPOKOJU SIE ZROBIC PIERWSZYM NOZOM!
A dopiero potem rozpaczaj i zlorzecz tym wstretnym konfidentom co sie zalapali nieuczciwie na noze.
Napisano Ponad rok temu
czesc wiecej nic nie pisze - .
Napisano Ponad rok temu
i tu chodzi - jebany egocentryzm - bo chetnych od poczatku topicu na noz bylo duzo mimo ze sprawa dlugo trwa i byly inne pomysly - i nagle zabraklo dla wszystkich - WIEC WYGLADA TO TAK ZE CI CO MAJA - TO MAJA - A CI CO NIE TO NAWET MYSLEC O IINYM NIE MOGA I PROPONOWAC .....TY MI PORZYKRO I CIE W CHUJ NIELUBIE - BO CHCIALEM MIEC NOZ BUDO - CZY SEIKENOWY CZY LOKO - CZY MOZE CZYJS KERAMBIT - BO I TAKIE PROJEKTY BYLY - najbardziej kerambit - -
Pany, po pierwsze primo: 1 edycja niech zostanie rozdysponowana. To bedziemy radzili nad druga wten.
Po drugie primo: moderatory nie robia wszystkiego wg swojego widziisie. Sa tez zalecenia odgorne. Jak szef cos wywala i chce skwitowac to my musimy potem pilnowac. Przedtem w sumie tez ale mniej. Strasznie zawile to wyszlo ale bez kawy jestem a wstalem wlasnie.
PS.
ale wyglada na to ze nie bedzie takich tylko dlatego ze TY niechcesz
Hrhrh teoria spisku, Vince rzadzi swiatem, Fiod to figurant hrhrh.
Napisano Ponad rok temu
Następnym razem zachowam po prostu większy dystans do tego co niektóre osoby mówią / piszą / proponują / oferują / poruszają na tym forum.
A słowa krytyki, mam nadzieję, również dadzą nieco do myślenia osobom krytykowanym (kimkolwiek są...)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noze - Sergiusz Mitin
- Ponad rok temu
-
Cło
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o nożu w filmie.
- Ponad rok temu