prośba o wysławianie sie po polsku
Napisano Ponad rok temu
rozumiem, że wielu userów posługuje sie w zyciu codziennym slangiem, grypserą czy innym narzeczem, ale jezeli mamy sobie na forum podyskutowac o tym i owym, w duchu szacunku i wzajemnego zrozumienia to fajnie by było wypowiadac sie tak, aby rozumieli to wszyscy, a nie tylko dyslektyczno-dysgraficzni hiphopowcy z więzienia
a całum szacunkiem
Cynik75
Napisano Ponad rok temu
PREZES KOMITETU KULTURYSTYKI JEZYKA
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cynik75 daj przykład. Dorzuć parę kropek i dużych liter (że o polskich literkach jak "ć" i "ż" nie wspomnę)
Słusznie waćpan prawisz.
Niniejszym się poprawiam.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo smieszne.Cynik75 daj przykład. Dorzuć parę kropek i dużych liter (że o polskich literkach jak "ć" i "ż" nie wspomnę)
Wychodzi na to, ze jestem typ dyslektyczno-dysgraficzny nie wiadomo skad - nie wiesz, skad Ci polskie znaki wezme?
Napisano Ponad rok temu
Wychodzi na to, ze jestem typ dyslektyczno-dysgraficzny nie wiadomo skad - nie wiesz, skad Ci polskie znaki wezme?
To nie do Ciebie, ale zwróć uwagę na post cynika75, ma "ś, ę, ą , ł" a nie ma "ż , ć " .
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio, to sie czasem jakies ferie zimowe nie zaczely?
Ostatnio probowalem poczytac jakies posty niektorych nowozarejestrowanych userow i poddalem sie po trzecim zdaniu.
Napisano Ponad rok temu
Ja ze swojej strony wciąż się staram przestawić na polskie krzaczki, ale jakoś średnio mi to idzie...
Ale mniejsza z tym, podpisuję się pod tym, co napisał cynik75, niektóre posty czasem jest naprawdę ciężko przeczytać.
Napisano Ponad rok temu
SiĘ juŻ poprawiŁem
To nie do Ciebie, ale zwróć uwagę na post cynika75, ma "ś, ę, ą , ł" a nie ma "ż , ć " .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mniejsza z tym, podpisuję się pod tym, co napisał cynik75, niektóre posty czasem jest naprawdę ciężko przeczytać.
Amen...sam wprawdzie święty nie jestem , ale jak widzę niekiedy ortografię i szyk liter w słowach....że o gramatyce nie wspomnę <"Ja Tarzan, Ty Jane", czy "jak Kali komuś ukraść krowe to dobrze..." urastają przy tym do rangi poezji>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam celowo nie uzywam polskich liter, bo "od zawsze" tak mowila netykieta.
Masz wersje netykiety sprzed dwudziestu lat.
Napisano Ponad rok temu
o CzYm ty dO nAS PrAwiShh no Bo Od kIeDy to MłODzieżOWy STyl JeSt Zły PrZeCież to ESeNCja bYCIa COoL, TRenDi, FleSHi, DżEZi i Co tAM JEszCzE DObrEgO na CHawIRZe WIec NieCH niKT niE ZABranIA NAm MÓWiC taK JAk CHcemY Bo Niby DlaCZeGo NiE KOomAciE BaZy Ze niE JEStesCIE TAKymy LOoozaKamy Yak My I MoZe NaM ZAzdROSciCie ZE NiE UMieCie Tak BAŁnsoWaĆ NA LaJcIe
ELoo I PoZDRoOoofKI bo LecĘ na MelAnZyk
I niech nikt mnie nie pyta co to znaczy, bo napisałem ten tekst pod wpływem natchnienia. Ogólnie cyniku 75 uważam że zaprezentowałeś cenną inicjatywę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.fabrykasi...p=493278#493278
8O
Napisano Ponad rok temu
Jesli wspominacie o jakiejs technice i koniecznie chcecie uzyc nierozumialej dla osob nie trenujacych SW z ktorej ona pochodzi nazwe tej ze techniki (np jakies japonskie pierdolki), to prosze piszcie wyjasnienie w nawiasie.
Napisano Ponad rok temu
Yoł Ziomki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Podpisuję się pod tym 10 PALCYMA
Polacy to nie gęsi i swój języka mają........
POZDR
Napisano Ponad rok temu
http://www.fabrykasi...p=493657#493657
Ja niebawem zaczne uczyc sie pisac z uzyciem polskich fontow...
Albo ch.. już zacznę
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sycylijska szkoła walki
- Ponad rok temu
-
cos wiecej o vo-quyen
- Ponad rok temu
-
Powroty do MA po latach.