nożowe akcesoria
Napisano Ponad rok temu
cena 49pln
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
smary, oleje (wiadomo militec, ale od kiedy nie przysyłają darmowych próbek to jakoś nie moge się przekonać do zakupu dużej butli)
Mnie przysylali za kazdym razem, kiedy prosilem, grunt to wysylac maila co jakis czas, dopoki nie odpowiedza. Sam nie wiem, moze oni losuja sposrod setek maili kilka, ktorym odpowiadaja...
Tak czy owak radze prubowac, bo militec jest swietny. Bardzo wydajny - uzywalem do wszystkich swoich nozy, a moze do tej pory zuzylem 1/10 malutkiej buteleczki (uwaga zeby nie przesadzic z nakladaniem, bo to jest naprawde wydajne).
jakiego loctite używać bo chyba są czerone , niebieskie i...??.
Ja uzywam czerwonego, permanentnego, jak wyczytalem na ulotce, ale nie ma sie co przerazac. Najdluzej na moich balkach ten "permanentny" loctite wytrzymal 2 miesiace. Trzyma po prostu mocniej od niebieskiego ot co. Za najmniejsza buteleczke zaplacilem ok 35zl. i mam juz ponad rok - schodzi tego bardzo malo.
Moze byc tylko problem z dostepnoscia czerwonego, ja musialem jechac kilka miast dalej, zeby kupic ta odmiane, ktora chcialem.
Napisano Ponad rok temu
Ale nie pamietam wartosci wymiarow M (gwintow) - gdzies na stronach loctite albo dealerow locticte powinno byc to napisane
Napisano Ponad rok temu
Oba zadzialaja przy jakiejkolwiek srednicy gwintow (w granicach rozsadku oczywiscie).
Napisano Ponad rok temu
To czym napisalem to po prostu zalecenia producenta w przypadku profesjonalnych zastosowan.
Napisano Ponad rok temu
Jako przyklad dam , mojego niezmordowanego ATAKA z O1 , uzywam go jako noza do nurkowania . po pokryciu TC jest niezniszczalny , a kto kiedys wypil troche wody z oceanu to wie co to znaczy sol.
Napisano Ponad rok temu
Byle by w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przy tej cenie i zapotrzebowaniu tylko na kilka kropel rocznie to ja jednak bede na darmową próbkę polował
druga sprawa, czy można to montować poziomo ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tedy tedyWyslalem im go z moimi danymi z prosba o przeslanie probki, ale cos czuje ze nie tedy droga.
Tylko musisz uzbroic sie w cierpliwosc, bo nie wysylaja juz tak szybko i chetnie jak kiedys
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki nóż najlepszy!
- Ponad rok temu
-
Różnica między Shadow IV a Markk VI.
- Ponad rok temu
-
poreczny obronny EDC