Seminarium we Wroclawiu marzec 2005
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak w tym samym czasie (czy w niedlugich odstepach) jest staz z Pinna w Szczecinie. Tez jednym z nalepszych karatekow swiata. Może zrobie drugi topic, w ktorym zachece ludzie do tej imprezy.
Podrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Tak w tym samym czasie (czy w niedlugich odstepach) jest staz z Pinna w Szczecinie. Tez jednym z nalepszych karatekow swiata. Może zrobie drugi topic, w ktorym zachece ludzie do tej imprezy.
Ja mam wlasnie dylemat, nie wiem czy mi czas pozwoli, a jesli juz to bede musial wybierac miedzy szczecinem a wroclawiem, a szkoda chcialoby sie byc w obu miejscach
Napisano Ponad rok temu
Myslę , że o karate wiesz już prawie wszystko przestraszony . Napisz jak to zrobiłeś , jak dojśc do tekigo poziomu wiedzy i :blus: techniki. Śmiało nie krępuj się 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
posłuchaj rady niby mądrzejszego ok :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale w Polsce to normalne ze ludzie ktorzy cos wiedza sa zagluszani. Tak. Nie warto dyskutowac. Nie warto sie dowiedziec czegos wiecej. Najlepiej zingnorowac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie!Miała byc informacja o seminarium,a robi się przepychanka....
no wiec troche info znalazlam tu :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz rację najlepsze z tego WKF-u jest piwo :wink:
On jest niemozliwy
Napisano Ponad rok temu
Ci wszyscy którzy cwiczą karate pod kumite powinni pojechać na takie zgrupowanie. Widziałem również karateków z Kyokushin i jakoś nie wyglądali na niezadowolonych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O popularnosci sportu / u nas zawody stylowe / swidczy wylacznie publicznosc na widowni.
Bez urazy ale jakos na zawodach bez kontaktu publiki nigdy nie widac .
I jeszcze mi sie cos takiego nasunelo : jak w WKFie robicie cos innego niz zaklada to wasza organizacja to nie robicie WKF. To moze lepiej od razu poszukac odpowiedzniego stylu i robic to co i tak robicie ale bez podtekstow / niby to WKF ale nie WKF .../
Trzeba sie z czyms mocno identyfikowac.
Napisano Ponad rok temu
Sport musi byc bezpieczny,żeby był naprawdę popularny,więc idzie się w tym kierunku.A jak ktoś chce się bic,to niech to robi na własną odpowiedzialnośc.Niech się prywatnie umawia na spotkania z takimi samymi zapaleńcami.
O popularnosci sportu / u nas zawody stylowe / swidczy wylacznie publicznosc na widowni.
Bez urazy ale jakos na zawodach bez kontaktu publiki nigdy nie widac .
I jeszcze mi sie cos takiego nasunelo : jak w WKFie robicie cos innego niz zaklada to wasza organizacja to nie robicie WKF. To moze lepiej od razu poszukac odpowiedzniego stylu i robic to co i tak robicie ale bez podtekstow / niby to WKF ale nie WKF .../
Trzeba sie z czyms mocno identyfikowac.
Odawal sie od shotokanu zobacz co róbi twój miszczu uczy was konatktu ,a jednocześnie nakzuje startowac w WKF i szkoli ludzi.
Kiedyś nawet wyczytałem ,że w COS Cetniewo Drewniak ( może będzie trenerem kady narodowej)i Antoniak uczyli ludzi WKF-u.To jakaś paranoja. A VIPER po ile to 2 KYU ?
Napisano Ponad rok temu
Od drugiego wroclawskiego seminarium z Funakoshim jeżdżę tam co roku.Byli tam ze mną kumple którzy mają pojęcie nie tylko o WKF-ie i też nie plakali,że stracili czas.Byle nie sugerować się tym,co pokazują te mlode,nowe ,pewne swoich racji dany.Tak mówili.Wystarczy,że taki żólty dziadek pokaże jedną ciekawą rzecz.Tylko trzeba być na tyle otwartym,żeby ją zauważyć.A nie patrzeć tylko na siebie i wbijać się w dumę,że to TO NASZ sposób jest jedyny,a w każdym razie najlepszy.No i to piwo na które zwracalem uwagę przy moim pierwszym mailu!
Brawo. Ja sam tez widzialem na stazach we wroclawiu ludzi z KK czy jakiegos All Style Karate (o co chodzi? ).
Napisano Ponad rok temu
Nawet KK ma koordynatora sędziów w ramach WKF
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turnieje Karate
- Ponad rok temu
-
Gala BUSHIDO- 26.02.2005 Szczecin
- Ponad rok temu
-
Mała refleksja
- Ponad rok temu
-
KLUBY KARATE
- Ponad rok temu
-
Mecz Karate Kyokushin i Gala Sztuk Walki 30.01.2005
- Ponad rok temu
-
Jakie rękawice do Shidokan?
- Ponad rok temu
-
MP WKF Kalisz
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs WKO
- Ponad rok temu
-
Który z rodzajów karate jest według was najlepszy ???
- Ponad rok temu
-
Kata - Seipai
- Ponad rok temu