PORADNIKI DIETETYCZNE - NIE BADZ SKWASZONY; PIĘĆ PRZEMIAN..
Napisano Ponad rok temu
*NIE BADZ SKWASZONY - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
*KUCHNIA WG 5 PRZEMIAN - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (polskie potrawy)
*GOTOWANIE WG 5 PRZEMIAN - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
*ODZYWIANIE WG 5 PRZEMIAN - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
?
w ksiegarni przegladalem tylko poz. "nie badz skwaszony" - sa tam zestawienia produktow do posilkow. nie zwrocilem uwagi na przepisy (czy sa czy nie ma..) - teraz postanowilem sie troche zaglebic w temt.
moze sie zdarzyc ze w tych "5 przemianach" w przepisach sa podane skladniki z kosmosu - skrzydla kolibra itd - u mnie to dyskwalifikuje ksiazke..
konkretnie interesuje mnie czy ktos stosuje podane tam zalecenia. i jakie sa tego skutki..
rzadziej boli brzuch? jakeis zmiany wizualne - skora lepsza,rozowiutka.. itd? nawet nie wiem o co pytac..
nie chodzi o odchudzanie sie czy cos podobnego. ogolnie o "styl/metode odzywiania"
wiec:
KTOS KORZYSTAL Z WIEDZY ZAWARTEJ W TAKICH KSIAZKACH? A MOZE JAKEIS PODOBNE POLECACIE?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co zrozumiałem główny bajer polega na odpowiedniej kolejności dodawania poszczególnych produktów, jakieś "łączenie żywiołów" czy cos takiego
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[quote]moja mama dostała zajawki na te 5 przemian - ale czy ja wiem czy to coś daje? Jak bywam na obiadku, to mówiac szczerze nie czuję różnicy... [/quote]
tutaj raczej chodzi o styl odzywiania.. permanentny.. a nie raz na jakis czas cos "takiego" zjesz i ma cuda dzialac..
fajnie jakbys pogadal z mama.. i conieco przyblizyl zagadnienie..
w koncu mama gotuje nie od wczoraj bardzo cennych wskazowek moze udzielic !!
pozdro[/quote]
Napisano Ponad rok temu
ja nie napisałem że dostała "chwilowej" zajawki - to raczej na stałe, własnie w tym tygodniu idzie na drugi etap szkolenia z tego gotowania...Piteros777:
moja mama dostała zajawki na te 5 przemian - ale czy ja wiem czy to coś daje? Jak bywam na obiadku, to mówiac szczerze nie czuję różnicy...
tutaj raczej chodzi o styl odzywiania.. permanentny.. a nie raz na jakis czas cos "takiego" zjesz i ma cuda dzialac..
fajnie jakbys pogadal z mama.. i conieco przyblizyl zagadnienie..
w koncu mama gotuje nie od wczoraj bardzo cennych wskazowek moze udzielic !!
pozdro
Pozdrawiam
P.S. Nie licz na mnie specjalnie (bo mnie to nie interesuje, a jeszcze bym coś pokręcił...), ale jak chcesz to moge Ci podać numer do mojej mamy, z pewnością chętnie opowie co i jak - żaden problem, moja mama jest z typu tych zaangażowanych w sprawę :wink:
Napisano Ponad rok temu
nr do mamy
dzieki, ale nie skorzystam..
pozostane przy forum.. moze jeszcze ktos sie odezwie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
na pewno moze polecic jakas literature dla poczatkujacych (nie majacych o tym zielonego pojecia) - zawierajaca nie tylko same przepisy czy zestawienia posilkow... ale jakas glebsza istote i sens tego wszystkiego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ała .
- Ponad rok temu
-
Ból mostka
- Ponad rok temu
-
Przyswajalność witamin
- Ponad rok temu