Noz w filmie Collateral
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie jeden z lepszych filmow 2004 roku, klimat miasta w nocy powala, postac Vincenta to dla mnie jedna z najlepszych roli Cruise... ale ja nie o tym.
W 2 momentach filmu na krotka chwile pokazuje sie noz, raz Vincent przecina nim wiezy taksowkarza, drugi raz w dyskotece podczas walki, poczatkowo myslalem, ze to jakis auto, bo Vince otwiera go dosc szybko, dopiero dzis na BF (oraz co sam sprawdzilem u siebie) okazalo sie, ze to jest :
Zgadza sie, lefty Classic large Sebenza. Jak widac zadbano o kazdy szczegol i nawet dobrano noz, pasujacy do szarego garniturku Vincenta.
Swoja droga jest to chyba debiut filmowy Sebenzy.
Napisano Ponad rok temu
To musi byc BARDZO DOBRY filmZgadza sie, lefty Classic large Sebenza.
BTW... wczoraj widzialem Gerbera prujacego zaprawe murarska miedzy ceglami w National Treasure.
Napisano Ponad rok temu
To musi byc BARDZO DOBRY film
Jak napisalem dla mnie to jeden z lepszych w 2004, dobrze pokazane portrety psychologiczne bohaterow i rewelacyjny klimat LA w nocy. No i Vincent.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zwracanie uwagi na nóz kiedy Hale Bery uprawia sex ...... :roll:
rozumiem że nic nei pokazała skoro zauwazyłeś w ogóle nóż
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to fakt
zwracanie uwagi na nóz kiedy Hale Bery uprawia sex ...... :roll:
rozumiem że nic nei pokazała skoro zauwazyłeś w ogóle nóż
Nic nie pokazała, a poza tym film ten ujawnił pewną szokującą prawe o niej... A mianowicie, że ma krótkie i krzywe nóżki. Tragedia
Napisano Ponad rok temu
Ale na nóż nie zwróciłem uwagi choć nożyk w wersji left hand znam z autopsji....
Muszę jeszcze raz obejrzeć...., Vince dobrze, że napisąłeś które fragmenty... :-)
Napisano Ponad rok temu
Wyflicknal jom?(...)poczatkowo myslalem, ze to jakis auto, bo Vince otwiera go dosc szybko, (...)
No to gwarancja poszla sie ....
[edit] wyobrazilem sobie, jak Tom Cruise odbiera poczte, otwiera list, robi wielkie oczy, a tam.... Drogi Tomie Cruise, jakbys czasem chcial sobie cos u nas zreperowac w swoim nozyku, to sie nawet nie wysilaj z wysylaniem go do nas, bo widzielismy na filmie, co z nim wyprawiasz,
z pozdrowieniami
CRK Dzial Obslug Klienta
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Nic nie pokazała, a poza tym film ten ujawnił pewną szokującą prawe o niej... A mianowicie, że ma krótkie i krzywe nóżki.
jakos trudno w to uwierzyc zwazywszy, ze przed Holywoodem ona byla modelka... masz jakies foty ?
Wyflicknal jom?
ta i to nawet 2 razy
Filmu nie obejrzalem... Czytalem o nim, ale... Nie wybralem sie. A teraz Sebenza... musze to zobaczyc. "Chodzi" juz na DVD?
Na DVD trzeba chyba jeszcze troche poczekac, bo tytul jest w miare swiezy.
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie. Pewnie chodzi o scene, w ktorej Halle wychodzi z wody... Krvavy - stan po kolana/ po pas w wodzie i spytaj kogos jak wygladaszjakos trudno w to uwierzyc zwazywszy, ze przed Holywoodem ona byla modelka... masz jakies foty ?
Zludzenie optyczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Holywood - nie takie numery jak krotkie nogi przechodza (w koncu jakie ma Pamela, Madonna, J.Lo? A czy samej Julii Roberts, reklamownej swojego czasu jako gwiezdzie o najdluzszych nogach w branzy), nog na plakat (zdaje sie do "Pretty Women).... nie uzyczyla zawodowa modelka? Co sie zreszta pozniej wydalo...
K_P
Napisano Ponad rok temu
... a Rybak to by tylko o motylkach prawil ehhh...
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie. Pewnie chodzi o scene, w ktorej Halle wychodzi z wody... Krvavy - stan po kolana/ po pas w wodzie i spytaj kogos jak wygladaszjakos trudno w to uwierzyc zwazywszy, ze przed Holywoodem ona byla modelka... masz jakies foty ?
Zludzenie optyczne
Niewątpliwie wyglądam nieco inaczej niż HB . Zabadajcie scenę, jak ona ubrana w latex szykuje się razem z Bondem do ataku na siedzibę Gravesa i jest ujęta z tyłu. Normalne banany. Mi się tez wydawało zawsze że to mega towar jest. Ale teraz już nie wiem...
Napisano Ponad rok temu
Rybak o motylkach by prawil bo zona patrzy przez ramie co on pisze takiego
Napisano Ponad rok temu
W robocie? Zona? Eeee...Rybak o motylkach by prawil bo zona patrzy przez ramie co on pisze takiego
cynik, nie za wczesnie na drinka?
Zreszta to przeciez o Sebenzie jest, a nie o motylkach.
Chociaz poza tym, to motylki, pszczolki, kwiatki itepe - zawsze. To chyba najciekawszy temat
A glowny problem HB to nie krzywe nogi, tylko glupota ponizej sredniej aktorskiej nawet.
Napisano Ponad rok temu
A glowny problem HB to nie krzywe nogi, tylko glupota ponizej sredniej aktorskiej nawet.
Rybak, nie wiedzialem, ze znasz ja osobiscie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wiązanie sznurka do foldera
- Ponad rok temu
-
Benchmade Apparition - link
- Ponad rok temu
-
Benchmade-niusy 2005
- Ponad rok temu