Noz w filmie Collateral
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok proponuje zakonczyc offtop, mialem plan wyrzucic czesc o halle do knajpy ale widze ze sie to troche niefortunnie poprzeplatalo, niech wiec juz zostanie jak jest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musze obejrzec ten film....ze wzgledu a sebenze 8)
Wlasnie sie scia... tzn dvd juz w drodze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli bagnet ma racje, to bym Vinca poprosil o duze wersje tych screenow i sobie zrobil screensaverDark, daruj sobie, sebenze widać przez 2 sekundy, a film trwa dłuuuuugiiiiiieeeee 2 godziny, chyba nie warto...
Napisano Ponad rok temu
tak samo w National Treasure, widac ze to gerber (logo ladnie wyeksponowane)... ale jaki ? Freeman folder ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałem kiedyś skrina z "pojutrze" zrobić z crkt ...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bo mi tez z filmu czarny lapie obraz
(wogole na tej stronce mozna znalezc rozne przydatne pierdolki)
Napisano Ponad rok temu
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm..... tego noża to się nawet nie chce otwierać w ten sposób (flickingiem).
Poza tym należy pamiętać, że to nie jest nóż wywodzący się z automatów (jak socom czy amphibian) i ma inną budowę zatrzymania ostrza, o ile nacisk statyczny wytrzymuję pięknie, to dynamiczne otwieranie może mieć wpływ na stop pin osadzony w tytanie.
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jest to też związane w dużej mierze z "polityką PR" firmy Chris Reeve. To są narzędzia. Otwierasz, robisz co trzeba, składasz. Sebenza raczej nie służy do pokazówek, flickingu w bramie i straszenia dzieci... to proste acz eleganckie narzędzie. Flicking nawet nie za bardzo do niego pasuje. Poza tym wyobraź sobie drzwi do skarbca, wielkie, cięzkie, mocne jak cholera. Popchnij je lekko, to wręcz płyną. Ale ciężko je z kopa otworzyć, nie? Tak włąśnie jest z Sebenzą. Chodzi pięknie, ale nie "z kopa" (czyli z flicka). Jak szukasz noża do flickingu to niestety Reeve jest najgorszym pomysłem...Czemu nie mozna fli... costam sebenzy?
Napisano Ponad rok temu
No ba...genialne...Poza tym wyobraź sobie drzwi do skarbca, wielkie, cięzkie, mocne jak cholera. Popchnij je lekko, to wręcz płyną. Ale ciężko je z kopa otworzyć, nie?
Piter skad Ty bierzesz te porownania? Nie myslales kiedys o karierze copywriter'a?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nawet swoje BMki rzadko flickam, bo im to zle na cere robi.
Tez juz ja obmacalem i sie pod Twoim steirdzeniem o nie-dzialce podpisuje
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wiązanie sznurka do foldera
- Ponad rok temu
-
Benchmade Apparition - link
- Ponad rok temu
-