Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
Napisano Ponad rok temu
Nie wim może spowodowane jest to tym, że nowy Zaząd opracowuje właśnie długoterminową strategię działania ????
Było wiele szumu a wszystko się uspokoiło i wieje ciszą
Napisano Ponad rok temu
I w owej mowie jest wzmianka o zintensywikowaniu kontaktów z Hombu, więcej wizyt shihanów itp.
Jestem ciekaw czy to będzie oznaczało kilka wizyt w roku... w ogóle jestem ciekaw co to oznacza tak konkretniej- kiedy najbliższy staż federacyjny z shinanem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem za takim właśnie rozwiązaniem
Napisano Ponad rok temu
sie zdziwiszCiekaw jestem czy nowy Zarząd zrobi i przedstawi nam raport otwarcia. Myślę, że byłoby to dobrym obyczajem i rozwiązaniem.
piatek z pankracym bedzie sie krecic, krecic sie bedzie pankracy z panem , czy wszystkie buzie juz rozesmiane?Ale już zahcwileczkę... już za momencik...))
Napisano Ponad rok temu
W najbliższym czasie planujemy szereg wizyt shihanów Hombu Dojo w Tokio.
Stale będzie nas odwiedzać wielu shihanów aikikai tak z Japonii jak też z Europy i USA.
*cytaty z listu otwartego Prezydenta PFA
Te rzeczy najbardziej mnie zaciekawiły.
W 'najbliższym' czasie... czy jeszcze w tym roku będzie 'szereg' wizyt?
I 'stale' bądą nas odwiedzać... stale oznacza, że np Endo sensei czy Yokota sensei będą przyjeżdżać kilka razy w roku prowadzić staże?
Napisano Ponad rok temu
Te rzeczy najbardziej mnie zaciekawiły.
W 'najbliższym' czasie... czy jeszcze w tym roku będzie 'szereg' wizyt?
I 'stale' bądą nas odwiedzać... stale oznacza, że np Endo sensei czy Yokota sensei będą przyjeżdżać kilka razy w roku prowadzić staże?
Oczywiście, a w przerwach doshu I tak do końca świata, a nawet jeden dzień dłużej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem czy nowy Zarząd zrobi i przedstawi nam raport otwarcia. Myślę, że byłoby to dobrym obyczajem i rozwiązaniem.
Jestem za takim właśnie rozwiązaniem
Nie oczekuję od nowego zarządu żadnego bilansu otwarcia, trzeba szybko na ile to możliwe przywrócić PFA, po kilku miesiącach bezsensownej szarpaniny kilku panów, możliwość sprawnego działania.
List Prezydenta wyznacza kierunek i ocenia sytuację.
Rozbić jest łatwo, skleić trudniej.
Ciekawi mnie jak sobie radzi PSA, jutro zbierają sie w Opolu, czekamy na na twórcze ustalenia i zdrową konkurencję.
Jednocześnie dla porządku przypominam, że osoby, które odeszły z PFA utraciły prawo do egzaminowania na stopnie kyu i dan aikikai w Polsce.
Temat jest precyzyjnie opisany na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
red. bud wtula ciemnote.. jak zwykle. teraz juz prezydenmta maja - a byl prezes.. teraz juz predko pojdzie.. prezydent, prezydium, plenum, sekretarz..
Pomożecie? Tak!
Ktos przyjedzie z wizyta.. kto-niewiadomo, z wizyta? a nie szkolic? no to co! bedzie żółty i o to chodzi, i tak ludzie nie skumają ,ze sie ich robi w bambus. A jak skumaja to co? i tak odejda z sekcji po 2-3 latach.. przyjda nowi.. i tak sie kreci piątek z pankracym.. buzie rozesmiane? moja od ucha do ucha jak widze ten kabaret
Napisano Ponad rok temu
jak hombu nie uznaloby mojego dana, w ogole by mnie to nie obchodzilo, bo to sprawa miedzy mna a moim nauczycielem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć