Knockout
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do nowych technik, musicie wyczaic queda anal :splat:
Napisano Ponad rok temu
jest, jest ale juz emerytowany
Czyli co?? 8O Robimy queda de rins i kopiemy kogoś w dupę? 8O
Napisano Ponad rok temu
A co do tego linka no to wycziłem fajny ruch Czy ktoś próbował albo widział w roda (uwaga cytuje):
"-Telefone: Smacking both sides of the head with your hands"
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
A jakbym tak na treningu w roda komuś zrobił ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie no, nabijam sie przeciez :-)jest, jest ale juz emerytowany
Czyli co?? 8O Robimy queda de rins i kopiemy kogoś w dupę? 8O
Napisano Ponad rok temu
co do tej śróby w pionie to widziałem jak jakiś jeloł boj z miejsca zrobił 3 obroty i kopnoł przy tym ostatnim, ale czy to było coś jak martelo, czy jak armada to juz niepamietam, ale z pewnoscią robił 3 obroty i z pewnością robił to z miejsca, wiec niebede juz odpowiadał jak ktoś bedzie to kwestionował :roll: (zanim zakwestionujesz przeszukaj sobie net :wink: )
a co do tego czy technika jest z Capo czy nie to po co sie sprzeczać przecież Capoeira to jeden wielki free-style, sam ruch i to ze wplecono cos w gre stanowi ze jest to już Capoeira, uważam ze w nasz3j napiekniejszej SW jest miejsce na każdą technike, byle była by wykonana w odpowiedniej grze i z odpowiednią gracja i finezją, a nie sztucznie wymierzona w jakiś "kąt" roda :wink:
Napisano Ponad rok temu
itp. itd.zamknąć temat... to kolejna prowokacja... ten post nie ma sensu...
piszmy o tym ze Capoeira jest ogulnorozwojowa, u nas pracuje każdy miesień, niezaniedbujemy zadnego, co sprawia że w dość krótkim czasie z cherlaka mozna stać sie wysportowanym człowieczkiem, o wiele szybszym i sprawniejszym od zwykłych przecietniaków, zwykle też mamy super refleks, takie moje spostrzeżenia
Napisano Ponad rok temu
a co do drugiej wypowiedzi to no jasne i jeszcze x-ray w oczach i wdzianko z pelerynka...same treningi napewno tego nie dadzą
nie róbcie z capoeira nie wiadomo czego i nie przypisujcie jakiejś chorej filozofii i otoczki jej - później się dziwicie że inne SW się śmieja....
Napisano Ponad rok temu
bo ja jestem jeden i powiedziałem to co mysle ja a nie "my", nie robie zadnej filozofi niepotrzebnej w Capo, to raczej Ty masz jakieś uprzedzenia i filozofie, "nie ma tego czy siamtego" i troche Cie poniosło z tymi barami i kołem, choć juz widziałem jakichś japońców, którzy w roda robili tomasy
napisał bym to w PW ale zablokowana mam taka mozliwość, wiec musze tu :roll:
ale se nabijam posty :roll:
Napisano Ponad rok temu
wiecie, ja w sumie tak sobie mysle, ze mogloby wogole nie byc tych akrobacji itp. kto to wogóle wymyslil? (pyt. ret.)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nei wydaje sie wam ze jak sie zkim bijecie to sie nei bawicie w capo?? moze tam front itp
ehm prosze bardziej po polsku :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nei wydaje sie wam ze jak sie zkim bijecie to sie nei bawicie w capo?? moze tam front itp
LOL patrz bijesz sie z kims na serio... nie bawisz siew zadne parafuso ani au ani nic takiego... tylko na piesci idzie nie?
Napisano Ponad rok temu
Nie sądzę bym szedł na pięsci w normalnej walce - mam kumpla na kicku i wiem że moje pięsci to śmiech jest. Za to kopnięcia całkiem całkiem. Wiec raczek jechałbym frontkickiem i/lub martelo a nie zaczynał od rąk :wink: ( wiem że kolesie z działu combat wysmialiby mnie ale sądzę że to dla mnie najlepsza opcja)
Poza tym nie chodze na capoeirę żeby uczyć się walki a poza tym #2 na ulicy zawsze lepiej wiać niz niz sie bić
Takie moje zdanie
A co do au w walce to sam se odpowiedz
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tak sie zastanawiam jak powinnismy reagować na stotysięcysześćsetdziewiędziesiątyósmy taki sam kretyński post?nei wydaje sie wam ze jak sie zkim bijecie to sie nei bawicie w capo?? moze tam front itp
LOL patrz bijesz sie z kims na serio... nie bawisz siew zadne parafuso ani au ani nic takiego... tylko na piesci idzie nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PIERDOLY
- Ponad rok temu
-
Panathinaikos capoeira
- Ponad rok temu
-
Taniec czy sztuka walki?
- Ponad rok temu