Knockout
Napisano Ponad rok temu
Chyba byliście w Hamburgu no nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co innego że technika prędzej ze street fightera czy mario bros niż z capo ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
w ferie zajecia sa od 14-16 pozniej wedlug planuŁódź ul. Tuwima 12
Gimnazjum nr 4
Poniedziałek 18 15 - 20 15
Czwartek 18 00 - 20 00
prowadzący: Amado
jesli chodzi o cppa to jestesmy w polszy niemczech brasil i grecji
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee... przepraszam.. JA TO UMIEM Ciekawe... Chyba, że chodzi o zdarzenie mające miejsce w okolicach czasowych mojej kontuzji?? Ciekawe... To ja już chyba w takim razie nie kojarzę co to. Ciekawe...zreszta widzialem na zywo zanim Augustyn sobie noge nie rozwalil ;D
sadze, ze wiekszosc na forum widziala tylko nie kojazy co to
podpisano: Augustyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a widzisz cos w tym dziwnego?tak Amado prowadzi zajecia.jak bede w stanie odp ci jeszcze na jakies pytania to na gg mail prv coby OT nie robic
Widać znałem go trochę wcześniej niż ty , no nic :-) w każdym razie nie wiedziałem że założył swoją szkołe ,tylko pogratulować.
Napisano Ponad rok temu
po drugie:nie zalozyl swojej grupy jestesmy w CPPA tak jak bylo
po trzecie: zapraszam na zajecia :wink:
Napisano Ponad rok temu
sa tylko jakies plotki wiec pytam u zrodel.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam już wyjaśniam Navalhada to technika którą zaczyna się wyskokiem w powietrze z równoczesnym obrotem dwa bądź trzy razy wokól własnej pionowej osi(coś jak piruet ) i kończy przy trzecim obrocie wystawiając nogę jak do martelo dzięki czemu siła jest ogromna(dzięki obrotom) znana jest także jako Vertical Mariposa ale to dość umowna nazwa
Ja tą techniką nikogo nie trafiłem ba nawet w roda nie zastosowałem.
dwa?trzy obroty?w pionie?i wystawic potem noge do martelo???
przepraszam bardzo ale fizyka na to nie pozwoli i ludzkie mozliwości.
Martelo kopiemy do "wewnątrz" i robiąc obroty w tym kierunku kopnąć mozna tylko nogą "zewnetrzną" a to nie capoeira:]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmnn ja cos podobnego widziałem w łyżwiarstwie figurowym..Przepraszam już wyjaśniam Navalhada to technika którą zaczyna się wyskokiem w powietrze z równoczesnym obrotem dwa bądź trzy razy wokól własnej pionowej osi(coś jak piruet ) i kończy przy trzecim obrocie wystawiając nogę jak do martelo dzięki czemu siła jest ogromna(dzięki obrotom) znana jest także jako Vertical Mariposa ale to dość umowna nazwa
Napisano Ponad rok temu
dwa bądź trzy razy wokól własnej pionowej osi(coś jak piruet ) i kończy przy trzecim obrocie wystawiając nogę jak do martelo
dwa jeszcze jeszcze, ale 3 obroty? masz takie cudo na jakims filmiku?
Napisano Ponad rok temu
Ale gdyby tak owinac kogos gumowa lina...potem mocno pociagnac gdy bede stal na trampollinie i.... :? ....... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PIERDOLY
- Ponad rok temu
-
Panathinaikos capoeira
- Ponad rok temu
-
Taniec czy sztuka walki?
- Ponad rok temu