Kupiles?Jak chcesz celności do 500zł to tylko HW40.
Pamietasz Piter moje setki pytan kilka lat temu odnosnie HW40 wlasnie?
Ehh to byly czasy...
Nie pisz tak enigmatycznie tylko mow co i jak!
Gdyby tylko HW40 nie byl jednostrzalowy....
Napisano Ponad rok temu
Kupiles?Jak chcesz celności do 500zł to tylko HW40.
Pamietasz Piter moje setki pytan kilka lat temu odnosnie HW40 wlasnie?
Ehh to byly czasy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm...Nie kupilem, wtedy stracilem na dosc dlugi czas dostep do kompa i do netu, inne sprawy weszly na glowe a jak juz wrocilem rok pozniej to mnie wciagnelo w airsoft ale generalnie HW40 to cos jak M21-04 w nozach - ot, za te cene nie do pobicia i w ogole a w reku lezy wysmienicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nienawidze Cie!Moje zdanie niejako laika jest takie - lepiej jednostrzalowiec bowiem caly magazynek kusi cie zeby szybko strzelac bo to tak fajnie ale o wiele mniej celnie - pozatym srut tez tani nie jest, pamietam,z e kiedys cena puszki silverpointow to dla mnie byla niezla kwota
Piter dobrze ja im mowie? Pamietam ja cos jeszcze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba poszukam ofert sprzedazy HW40....
Napisano Ponad rok temu
Ciebie tez nienawidze!Ale ile można się przymierzać, strzelać, ładować, przymierzać, strzelać ładować itd
A w makarovie to ładowanie, a potem pach, pach, pach, pach i tak 12 razy. No i wygląd i waga i kształt jest cholernie militarny. Kiedyś czytałem (chyba w Strzale), że gość używa Makarova wiatrówkowego do ćwiczenia szybkości przed IPSC bo to taniej a równie podobnie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To do tarczy nie mozna strzelac jednostrzalowcami? :wink:Liczmistrz zadaj sobie pytanie czy chcesz tylko do puszek itp. czy także czasem do tarczy także i wtedy słuchaj Pitera.
I co w zwiazku z tym?Na allegro HW-40 jest gładkolufowe !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wim, panocku, toz to najstarszy gorol w branzy!Liczmistrz czytal ty strone Pitera? Toz to kompedium wiatrowkowe jest tez, nie tylko nozowe
Czemu smutna?Smutna lufa ma to do siebie, ze jest w pierony mniej celna - relikt starego ustawodawstwa. Aczkolwiek HW40 GL jak pamietam tez celne bylo..
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu