![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Wot takie slownictwo, ktore powstalo daaawno temu na pewnej kultowej grupie dyskusyjnej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i o to chodzi!Pieklo i szatani
![]()
Tak sobie czytam i juz sie powoli nakrecam na posiadanie jakiejs fajnej pukawki...
Zbankrutuje... a sam bylem ZA powstaniem forum TG...
Patrzajcie teraz drodzy Budowicze, gadzina przeszla na nasza strone! :wink:Bylem przeciwko Tactical Gear patrzac z perspektywy vortalu budo ale teraz patrze z perspektywy quasi autonomicznego forum Magia Stali & friends i TG stalo si emoim ulubionym dzialem
![]()
Dzieki, juz bede wiedzial.Smutna lufa - smooth barrell - gladka lufa
![]()
Wot takie slownictwo, ktore powstalo daaawno temu na pewnej kultowej grupie dyskusyjnej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, przy HW40 te wszystkie makarovy, ppk/s i umarexowskie beretki tylko mogą w krańcową frustrację wpędzić. Z HW40 trafiam w denko puszki po piwie RAZ ZA RAZEM z 25 metrów! To diabelstwo jest totalnie celne! Jednostrzałowe, owszem. Ale nawet z 10-12 metrów może się okazać, że wywalasz wszystkie pestki z takiej Beretki i... pudełko od zapałek stoi. Ja staję z HW40 o połowę dalej, ściągam spust i... wysuwam szufladkę niczym Franz Mauer 8) papieros
Napisano Ponad rok temu
Bardzo chetnie... chetnie bardzo :twisted:Liczmistrz i Akme
Mogę wziąć makarova ze sobą, jak chcecie pomacać to pomacacie, postrzelać to raczej nie.
Napisano Ponad rok temu
A gdzie i kiedy spotkanie jakie?Bardzo chetnie... chetnie bardzo :twisted:Liczmistrz i Akme
Mogę wziąć makarova ze sobą, jak chcecie pomacać to pomacacie, postrzelać to raczej nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych