Wiatrowki
Napisano Ponad rok temu
Wot takie slownictwo, ktore powstalo daaawno temu na pewnej kultowej grupie dyskusyjnej...
Napisano Ponad rok temu
No i o to chodzi!Pieklo i szatani
Tak sobie czytam i juz sie powoli nakrecam na posiadanie jakiejs fajnej pukawki...
Zbankrutuje... a sam bylem ZA powstaniem forum TG...
Na cos pieniadze trzeba wydawac
To ze najpierw je trzeba zarobic, to juz inna sprawa
Patrzajcie teraz drodzy Budowicze, gadzina przeszla na nasza strone! :wink:Bylem przeciwko Tactical Gear patrzac z perspektywy vortalu budo ale teraz patrze z perspektywy quasi autonomicznego forum Magia Stali & friends i TG stalo si emoim ulubionym dzialem
I nadszedl czas, kiedy wszyscy, ktorzy byli przeciw nam patrza i widza, ze musza uznac nasza potege.
Dzieki, juz bede wiedzial.Smutna lufa - smooth barrell - gladka lufa
Wot takie slownictwo, ktore powstalo daaawno temu na pewnej kultowej grupie dyskusyjnej...
Napisano Ponad rok temu
Teraz śrut JSB jest trendi o Silver... ludzie zapomnieli :-) . Sam zresztą pykam z JSB.
Napisano Ponad rok temu
Jezu, JSB, nawet nie wiem co to, chyba czas bedzie kiedys odkurzyc stara wiedze, ja tam jeszcze pamietam czasy jak ludzie mieli Patrioty smutne - rusznica przeciwpancerna trafiajaca w stodole najwyzej
Napisano Ponad rok temu
Teraz króluje JSB Exact .
Napisano Ponad rok temu
Mogę wziąć makarova ze sobą, jak chcecie pomacać to pomacacie, postrzelać to raczej nie.
Ale przecież HW40 celniejsza, to pewnie nawet nie spojrzycie na makarova.... :wink:
Ech
Napisano Ponad rok temu
Nie, przy HW40 te wszystkie makarovy, ppk/s i umarexowskie beretki tylko mogą w krańcową frustrację wpędzić. Z HW40 trafiam w denko puszki po piwie RAZ ZA RAZEM z 25 metrów! To diabelstwo jest totalnie celne! Jednostrzałowe, owszem. Ale nawet z 10-12 metrów może się okazać, że wywalasz wszystkie pestki z takiej Beretki i... pudełko od zapałek stoi. Ja staję z HW40 o połowę dalej, ściągam spust i... wysuwam szufladkę niczym Franz Mauer 8) papieros
Piotrze, nie wiem jak Twoje doświadczenia z makarovem, ale z 10-12 metrów to ja strącam siarkę z główki od zapałki bez wysuwania szufladki z pudełka z zapałkami... :2gunfire: papieros
Napisano Ponad rok temu
Bardzo chetnie... chetnie bardzo :twisted:Liczmistrz i Akme
Mogę wziąć makarova ze sobą, jak chcecie pomacać to pomacacie, postrzelać to raczej nie.
Napisano Ponad rok temu
A gdzie i kiedy spotkanie jakie?Bardzo chetnie... chetnie bardzo :twisted:Liczmistrz i Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprzatneli mi dranie HW40 z przed nosa. I to po jakiej cenie...
To jest jeden z niewielu momentow kiedy denerwuja mnie lagi...
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanko odnośnie ASG. Ostatnio na allegro pojawiły się kulki z farbą do tych zabawek. Używał ktoś takich? działa to?
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kulki te moga byc uzywane tylko w asg sprezynowych, w mocniejszych gazowych czy elektrycznych, bardzo czesto rozpieprzaja sie w lufie, blokuja mechanizm i wogole same z nimi klopoty.
na ludziu sie nie rozwalaja, a tylko na twardych powierzchniach z bliska (nie dalej jak 3-7 metrow).
wiecej czyszczenia sprzetu niz zabawy.
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos bylby tak mily i wykonal skan tego artykulu, Wojtas ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam ten numer, mogę Ci zeskanować lub pożyczyć. Ale IMHO nie był za ciekawy, karabinki kiepskie raczej nie z kręgu moich zainteresowań (może oprócz Gamo).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam do sprzedania fajna giwerka, Akme widział to Ci moze powiedzieć jak wygląda....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kamizelka na CO2
- Ponad rok temu
-
Baton ASP
- Ponad rok temu
-
Polar z windstopperem
- Ponad rok temu
-
Pytanie o bojówki
- Ponad rok temu
-
Pasy taktyczne
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Tactical gear :>
- Ponad rok temu
-
Lornetka
- Ponad rok temu
-
Surefire KL1 gen 2 - gdzie w US do kupienia od ręki ????
- Ponad rok temu
-
TAD Dog Tags
- Ponad rok temu
-
E1e + old skool KL1
- Ponad rok temu