jeszcze tego nie slyszalem ale luz , bardziej popularny chyba jest partyzant :-)komornika
Front kick na ulicy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A front kick jest zajebisty na poczatek walki szczególnie gdy trafimy w klatke piersiowa, od razu moze byc po walce, albo gdy chcemy zaatakowac z dystansu zeby powalic przeciwnika,bo na krótkim dystansie to najskuteczniejsze sa kolana łokcie i rece, buty sa dobre na poczatek(najlepiej szybkie techniki).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój kolega mówi na to kopnięcie ''wejście z partyzanta'' .
Napisano Ponad rok temu
mistrzostwo, po takim FK powinno byc KO prznyjamnije na ulicy :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
btw. albo Puramuk :-)
Napisano Ponad rok temu
A co do frontkicka celowanego na kolano... gdzies mi sie jakos zaslyszalo ze to jest dobry 'zwod' do skrocenia dystansu i wejscia w klincz/sprowadzenia do parteru... ktos moze to potwierdzic ?
Napisano Ponad rok temu
A co do frontkicka celowanego na kolano... gdzies mi sie jakos zaslyszalo ze to jest dobry 'zwod' do skrocenia dystansu i wejscia w klincz/sprowadzenia do parteru... ktos moze to potwierdzic ?
Na sprowadzaniu do parteru to sie nie znam, ale jesli chodzi o skracanie dystansu to moze chodzi o takie zagranie ze po kopnieciu nie cofasz nogi tylko robisz nia krok do przodu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam widzialem bojke knajpianą jak gosc startujący w kat. 54 kg w kickboxingu wlasnie frontalem nokautuje pewnie cos koło 100 kg steryda
(fakt ze to zawodnik klasy swiatowej)
A swoja droga lubie chodzic do tej knajpy, bo zawsze mozna podpatrzec jakies ciekawe techniki w praktyce . Widzialem juz nawet obrotówki z wyskoku!
Napisano Ponad rok temu
z fronta? :roll:
a czemu nie? Ja tak ostatnio prawie znokautowalem kumpla na treningu (bylo cwiczenie na szybkosc i sie nie zaslonil)
Edit. Ok nie bylo to "centralnie w nos" tylko takie podbijajace w szczeke. Tak czy siak nie bylo mocne, a grozne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakos sobie tego nie wyobrazam, nigdy nie stoswałem itp.z fronta? :roll:
a czemu nie? Ja tak ostatnio prawie znokautowalem kumpla na treningu (bylo cwiczenie na szybkosc i sie nie zaslonil)
Edit. Ok nie bylo to "centralnie w nos" tylko takie podbijajace w szczeke. Tak czy siak nie bylo mocne, a grozne :wink:
moze sie myle, ale jaokś scpetyczny do tego ejstem.
Napisano Ponad rok temu
jakos sobie tego nie wyobrazam, nigdy nie stoswałem itp.
moze sie myle, ale jaokś scpetyczny do tego ejstem.
Ja też nie :? - na ulicy kopać na wysokoś głowy i to jeszcze "front kick" 8O
Jeśli już to klasyka, czyli między łapami w splot,
albo piętą (obcasem buta) w rzepkę kolanową (tak nieco z boku :wink: ), ale to już mniej "pchająco" a bardziej "udrzeniowo".
pzdr
Heimdall
Napisano Ponad rok temu
Sukces gwarantowany
Napisano Ponad rok temu
o tak tak tak - doskonaly sposobno coz, bede musial ujawnic sie z tej brutalnej strony i powiem, ze uwielbiam kopac w kosc stzralkowa i golen prosto z czubka porzadnego wojskowego trepa 8)
Sukces gwarantowany
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
paralizator
- Ponad rok temu
-
Noszenie noża, siekiery, pałki, nunczaku czy tonfy!
- Ponad rok temu
-
Nie skopałem gościa, i mam wyrzuty sumienia...
- Ponad rok temu
-
SYTUACJE W BRAMIE
- Ponad rok temu
-
Tył autobusu i pewna sytuacja...
- Ponad rok temu
-
wasze doświadczenia
- Ponad rok temu
-
od czego najlepiej zaczac...