Nóż CIA
Napisano Ponad rok temu
i wszystko stanie się jasne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No no do zadań specjalnych szczegulnie do tych kłuć. Czy może ktoś wie gdzie można nauczyć się tych śmiercionośnych technik jakimi sa KŁUCI.
... tam piszą: "... z powodzeniem nadaje sie do dźgnięć oraz ukłuć..."
Jak Ci z tego wyszły te "KŁUCI"??
Ja już wiem, z czego leję...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Też tanie jak barszcz i ładnie lezy w ręce.
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"ukłuć" jest mało szczęśliwa ...ale sam noż - podobny jest w ŚŃ - jest takze szpila cold steela - jest calkowicie używalny zgodnie z przeznaczeniem - czyli przejsc przez brameczke - wbis w szyje oko razy kilka i wyrzucic - jakby jeszcze byl na bazie celuloidu - czyli spalal by sie momentalnie np od zaru papierosa - to byla by to wrecz perfekcyjna zabawka dla panow i pan od mokrej roboty niezaleznie czy dzialajacych z podparciem paragrafu czy przeciwko ......malo smieszne to raczej jest ze takie cos mozna qpic
tak powanie sie zastanawiajac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam nóż oglądałem niejednokrotnie
zamierzam sobie kupić, można podkleić taśmą dwustronna pod pasek od spodni i jest na płask
to noż z gatunku "zadźgaj i wyrzuć"
na jedną akcje starczy a cena taka ze wyrzucić nie żal
to wyspejalizowane narzędzie
i do tego do czego je stworzono nadaje sie bardzo dobrze.
co innego że sprzedawanie tego średnio mi sie podoba - ale skoro można .....
Napisano Ponad rok temu
Owszem zgadzam się, że takie noże istnieją ale nie w takiej cenie. A poza tym w dobie teroryzmu sprzedaż takich zabawek osobą postronnym . Dziwi mnie to bardzo. Może to chińska zabawka nie zaufam czemuś takiemu. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Wówczas kraj produkcji jest raczej mało istotny.
Co do uwag o etycznej stronie wprowadzania takich noży do obiegu.
Jest to dziwne i nie na miejscu (IMHO) ze względów, które tu kilka osób podniosło.
Jednakże nie zapominajmy, że w praktycznie każdym papierniczym dostaniecie śliczne, plastikowa nożyki do otwierania listów. W zastosowaniu jak wyżej też byłyby jednorazówkami, kosztują totalne grosze, a... są.
Niestety - w dobie ogólnoświatowego terroryzmu nawet głupia wykałaczka (drewniana, znów bramki szlag trafia) może stać się śmiertelną bronią.
Napisano Ponad rok temu
Na 4 samoloty tylko w jednym pasażerowie zachowali się przykładowo (w XIX w. byłoby to normalne zachowanie). Jeżeli przyjmuje się (i propaguje) pogląd, że życie ludzkie jest jest NAJCENNIEJSZE i NAJWAŻNIEJSZE to za chwilę ktoś porwie samolot bo porywacz powie, że opluje pasażerów śliną z zarazkami.
Dygresja była po to żeby pokazać, że dyskusja czym można zabić lub nie człowieka nie ma sensu.
A już na pewno w tym topicu.
Tu ciekaw byłbym ile stron ksiązki ten nóż przebije, czy można nim uciąć galąź i jak się go ostrzy :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejna nowość od MT
- Ponad rok temu
-
Noże Hattori
- Ponad rok temu
-
LOST- product placment
- Ponad rok temu
-
Troche wstydliwe pytanie....
- Ponad rok temu
-
ShadowIII vs MountaineerI
- Ponad rok temu
-
Native 1st generation
- Ponad rok temu
-
Czyżby nowa "superstal"?
- Ponad rok temu
-
Skirmish-blokada
- Ponad rok temu
-
Strider - Pirella
- Ponad rok temu
-
Kiedy, do jakiego stroju, który nóż nosicie?
- Ponad rok temu