Tył autobusu i pewna sytuacja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uruchamiasz taktyke olewania.
Napisano Ponad rok temu
1. jak poznales ze gosc jest kumaty w SW?
2. po co zalozyles ten temat? czego oczekujesz? oceny twojego dzialania? oceny dzialania facecika? nie kumam, sorry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to masz moralniaka po takiej akcji to przez kompleksy, popracuj nad soba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy wygladal na adepta (?) KM?Mradu...poznałem bo koles miał opinki, moro i wygladał ogólnie na adepta KM ...a temat załozyłem zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..
Ja chodze w M65 wiec tez wygladam na adepta KM?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macie racje ja wiem ze macie racje..ale jednak mnie to meczy jak by np. była ze mna maniura??to wedlug mnie w takiej sytuacji bym sie juz pod ziemie zapadł ze wstydu...:/:/:(:(
jeśle dobrze rozumie znaczy że zle sie czujesz bo nie wpieprzyłes staremu pijaczkowi
Jeżeli dobrze Cie zrozumiałem to znaczy że z tobą jest coś nie tak :?
Napisano Ponad rok temu
zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..
Sumienie gryzie Cię nieprawidłowo, zupełnie niezgodnie z regułami! W ogóle nie wolno gryźć, chyba że się jest adeptem krav magi rozpoznawalnym na pierwszy rzut oka po butach. Z opinaczami. Wtedy to się gryzie, wkłada palce w oczy, i uspokaja pijanych dziadków. Tylko, tak sobie myślę, sytuacja pewnie obraca się o 360 stopni jak świadkiem wszystkiego jest maniura.
Co to k**wa jest "maniura"?!?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..
Sumienie gryzie Cię nieprawidłowo, zupełnie niezgodnie z regułami! W ogóle nie wolno gryźć, chyba że się jest adeptem krav magi rozpoznawalnym na pierwszy rzut oka po butach. Z opinaczami. Wtedy to się gryzie, wkłada palce w oczy, i uspokaja pijanych dziadków. Tylko, tak sobie myślę, sytuacja pewnie obraca się o 360 stopni jak świadkiem wszystkiego jest maniura.
Co to k**wa jest "maniura"?!?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O
Przy obrocie o 360 stopni wracamy do punktu wyjścia
każdy adept KM w opinaczach to wie
Napisano Ponad rok temu
Witam.. Dzisiaj jadac utobusem z kumplem stalismy z tyłu..na siedzeniach siedziało dwóch kolesii byli duzo od nas starsi jeden miał cos koło 50 8O i był podpity a drugi był trzezwy i miał ok 30 latek i wygladał na kumatego w SW...Podpity kolo zaczał strasznie mnie obicnac i ziomka raz wstał zachwaił sie ale jego kumpel(ten trzezwy) cały czas go uspokajał i mówił zeby dał sobie spokuj...jednak ten pijany chłopek nie rzucił nawet do nas bluzgu ani nawet nie machanł reka w nasza strone ale było widac perfidnie ze ma taki zamiar...Po tej akcjii cały dzionek meczy mnie sumienie...kurwa mac...serio moze ja mam jakas dziwna psyche...czuje sie jakbym wymiekł...co o tym sadzicie POZDRAWIAM.... :?
tak z czystej ciekawosci po czym poznac kolesia kumatego w SW ? po gwiazdkach ninja wystajacych z kieszeni ? czy po tym ze szpagatem naciska przycisk przystanku na zadanie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uwazam ze Bjj towca, Sambiste i LutraLivre poznaje sie po tym ze zakladaja balaszki i skretowki na kasownikach ale jak poznac adeptow innych SW ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ps: Warhead - ha! pierwszy go o to zapytalem
Napisano Ponad rok temu
ba, piszesz juz o zastosowaniu technik,a tu chodzi o wyglad - zwłaszcza o ubior i tatuaże, bo takie banały jak kalafiory, blizny i połamane nosy chyba możemy pominąć podejrzewam, że bjjotowcom sypie się z kieszeni piasek noszony jako przypomnienie ciepły , brazylijskich plażPO opinaczach to adept Krav Magi a to ne sztuka walki tylko kombat
Ja uwazam ze Bjj towca, Sambiste i LutraLivre poznaje sie po tym ze zakladaja balaszki i skretowki na kasownikach ale jak poznac adeptow innych SW ?
Napisano Ponad rok temu
o kur... umarlem!bjjotowcom sypie się z kieszeni piasek noszony jako przypomnienie ciepły , brazylijskich plaż
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wasze doświadczenia
- Ponad rok temu
-
od czego najlepiej zaczac...
- Ponad rok temu
-
Napad z shurikenem ???
- Ponad rok temu