Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tył autobusu i pewna sytuacja...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
134 odpowiedzi w tym temacie

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tył autobusu i pewna sytuacja...
Witam.. Dzisiaj jadac utobusem z kumplem stalismy z tyłu..na siedzeniach siedziało dwóch kolesii byli duzo od nas starsi jeden miał cos koło 50 8O i był podpity a drugi był trzezwy i miał ok 30 latek i wygladał na kumatego w SW...Podpity kolo zaczał strasznie mnie obicnac i ziomka raz wstał zachwaił sie ale jego kumpel(ten trzezwy) cały czas go uspokajał i mówił zeby dał sobie spokuj...jednak ten pijany chłopek nie rzucił nawet do nas bluzgu ani nawet nie machanł reka w nasza strone ale było widac perfidnie ze ma taki zamiar...Po tej akcjii cały dzionek meczy mnie sumienie...kurwa mac...serio moze ja mam jakas dziwna psyche...czuje sie jakbym wymiekł...co o tym sadzicie POZDRAWIAM.... :?
  • 0

budo_franz_szn
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 225 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Tył autobusu i pewna sytuacja...
Stary,co ma meczyc sumienie?Zrobiles slusznie,tamten pijany sobie tylko patrzyl(wiem ze to wqrwia :) ),ale ten trzezwy go uspokajal i tylko bys niepotrzebna awanture rozkrecil jakbys cos gadal.Tak nikomu sie nic nie stalo,nie masz mozesz miec pretensji do siebie.3maj sie i chill out.pzdr
  • 0

budo_bardt
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 233 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Combat

Napisano Ponad rok temu

Na pijanycj dziadkow zawsze patrzysz inaczej... do tego w miejscu pelnym ludzi 8)
Uruchamiasz taktyke olewania.
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

intryguja mnie 2 sprawy:
1. jak poznales ze gosc jest kumaty w SW?
2. po co zalozyles ten temat? czego oczekujesz? oceny twojego dzialania? oceny dzialania facecika? nie kumam, sorry.
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mradu...poznałem bo koles miał opinki, moro i wygladał ogólnie na adepta KM ...a temat załozyłem zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..
  • 0

budo_ksiq
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 126 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

skoro ten drugi tak go uspokajal to nie bylo sensu sie wdawac w jakakolwiek akcje...

a to masz moralniaka po takiej akcji to przez kompleksy, popracuj nad soba
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ksiq no własnie masz zupełna racje..z tymi kompleksami... :oops: ...jak to zmienic...mam zawsze takie uczucie....:/:/dzisiaj sie poczułem jak ostatnia cipa....wrrr jakis dziadek kozaczy :twisted: lałbym sie z nim gdyby była inna sytucja ale wyszło tak a nie innaczej co jest przyczyna mojego dolka.....dzieki za odpowiedzi..... :)
  • 0

budo_liczmistrz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2877 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mradu...poznałem bo koles miał opinki, moro i wygladał ogólnie na adepta KM ...a temat załozyłem zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..

Co to znaczy wygladal na adepta (?) KM?
Ja chodze w M65 wiec tez wygladam na adepta KM?
  • 0

budo_human_metal
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 62 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

eee sorki ale jak można wyleczyć kompleksy pokonując sterego pijaka? jakbyś nalał teko adepta KM to rozumiem ale pokonując dziadka tylko byś się zbłaźnił, wiem że uniknięcie walki potrafi wkurzyć itp ale w tym przypadku jest dobre
  • 0

budo_mariusz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Macie racje ja wiem ze macie racje..ale jednak mnie to meczy jak by np. była ze mna maniura??to wedlug mnie w takiej sytuacji bym sie juz pod ziemie zapadł ze wstydu...:/:/:/:(:(:(
  • 0

budo_macieq
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 330 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Macie racje ja wiem ze macie racje..ale jednak mnie to meczy jak by np. była ze mna maniura??to wedlug mnie w takiej sytuacji bym sie juz pod ziemie zapadł ze wstydu...:/:/:/:(:(:(

jeśle dobrze rozumie znaczy że zle sie czujesz bo nie wpieprzyłes staremu pijaczkowi :?:
Jeżeli dobrze Cie zrozumiałem to znaczy że z tobą jest coś nie tak :?
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..

Sumienie gryzie Cię nieprawidłowo, zupełnie niezgodnie z regułami! W ogóle nie wolno gryźć, chyba że się jest adeptem krav magi rozpoznawalnym na pierwszy rzut oka po butach. Z opinaczami. Wtedy to się gryzie, wkłada palce w oczy, i uspokaja pijanych dziadków. Tylko, tak sobie myślę, sytuacja pewnie obraca się o 360 stopni jak świadkiem wszystkiego jest maniura.

Co to k**wa jest "maniura"?!?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O
  • 0

budo_sawosz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1121 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

Man- Iura... To taka kobieta co kiedyś była man..., Cos jak Miriam... :wink: Nie rozgryzłem tylko od czego jest to Iura... :(
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

zeby dowiedziec sie waszego zdania na ten temat czy prawidłowo gryzie mnie sumienie..

Sumienie gryzie Cię nieprawidłowo, zupełnie niezgodnie z regułami! W ogóle nie wolno gryźć, chyba że się jest adeptem krav magi rozpoznawalnym na pierwszy rzut oka po butach. Z opinaczami. Wtedy to się gryzie, wkłada palce w oczy, i uspokaja pijanych dziadków. Tylko, tak sobie myślę, sytuacja pewnie obraca się o 360 stopni jak świadkiem wszystkiego jest maniura.

Co to k**wa jest "maniura"?!?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8O

Przy obrocie o 360 stopni wracamy do punktu wyjścia :)
każdy adept KM w opinaczach to wie
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Witam.. Dzisiaj jadac utobusem z kumplem stalismy z tyłu..na siedzeniach siedziało dwóch kolesii byli duzo od nas starsi jeden miał cos koło 50 8O i był podpity a drugi był trzezwy i miał ok 30 latek i wygladał na kumatego w SW...Podpity kolo zaczał strasznie mnie obicnac i ziomka raz wstał zachwaił sie ale jego kumpel(ten trzezwy) cały czas go uspokajał i mówił zeby dał sobie spokuj...jednak ten pijany chłopek nie rzucił nawet do nas bluzgu ani nawet nie machanł reka w nasza strone ale było widac perfidnie ze ma taki zamiar...Po tej akcjii cały dzionek meczy mnie sumienie...kurwa mac...serio moze ja mam jakas dziwna psyche...czuje sie jakbym wymiekł...co o tym sadzicie POZDRAWIAM.... :?

tak z czystej ciekawosci po czym poznac kolesia kumatego w SW ? :lol: :lol: :lol: po gwiazdkach ninja wystajacych z kieszeni ? ;) czy po tym ze szpagatem naciska przycisk przystanku na zadanie ? ;)
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Warhead: po opinaczach, człowieku, po opinaczach :)
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

PO opinaczach to adept Krav Magi :) a to ne sztuka walki tylko kombat ;)
Ja uwazam ze Bjj towca, Sambiste i LutraLivre poznaje sie po tym ze zakladaja balaszki i skretowki na kasownikach :) ale jak poznac adeptow innych SW ? :)
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

drogi zalozycielu tematu - to ze sie ktos na ciebie gapi nie uprawnia cie do chocby myslenia o biciu go. zaskocze cie! gapienie sie jest (uwaga uwaga! usiadz, bo moze to byc dla ciebie szok!) LEGALNE! mało tego - (no patrz) nie podpada pod obrone konieczna! wiec jedyna obrona jaka mozna zastosowac przed gapieniem sie jest zaczac sie gapic na obiekt gapiacy sie na ciebie ;) . slowem - zblazniles sie.. zakladajac ten temat. przynajmniej w moim subiektywnym i calkowicie wlasnym (zeby sie nikt nie przyczepil ze mowie za reszte ;) ) odczuciu.
Pozdrawiam
ps: Warhead - ha! pierwszy go o to zapytalem :]
  • 0

budo_dar75
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3410 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

PO opinaczach to adept Krav Magi :) a to ne sztuka walki tylko kombat ;)
Ja uwazam ze Bjj towca, Sambiste i LutraLivre poznaje sie po tym ze zakladaja balaszki i skretowki na kasownikach :) ale jak poznac adeptow innych SW ? :)

ba, piszesz juz o zastosowaniu technik,a tu chodzi o wyglad - zwłaszcza o ubior i tatuaże, bo takie banały jak kalafiory, blizny i połamane nosy chyba możemy pominąć :D podejrzewam, że bjjotowcom sypie się z kieszeni piasek noszony jako przypomnienie ciepły , brazylijskich plaż :)
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bjjotowcom sypie się z kieszeni piasek noszony jako przypomnienie ciepły , brazylijskich plaż :)

o kur... umarlem! :) :) :) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024