Fajni instruuktorzy i ludzie, gdzie?
Napisano Ponad rok temu
Chodzilam na aikido przez ok 4 lata. Pózniej przestalam trenowac, a naszla mnie ochota, aby znowu zaczac cwiczyc. Jednak nie chcialabym wracac do tego samego miejsca, i oczywiscie chcialabym zaczynac od poczatku.
Gdzie w Warszawie znajduje sie fajna sekcja, w której sa fajni ludzie i instruktorzy.?? I gdzie maja grupe mlodziezowa poczatkujaca bo taka by mi sie przydala???
Ponadto chcialabym trenowac raz w tygodniu...
Pomózcie!
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8OHej!
Pomózcie!
Na początek 3 razy na tydzień to minimum na sensowny progres. A tak to sobie daruj, zresztą z takim podejściem to żaden sensowny instruktor nie potraktuje cię poważnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Gdzie w Warszawie znajduje sie fajna sekcja, w której sa fajni ludzie i instruktorzy.?? I gdzie maja grupe mlodziezowa poczatkujaca bo taka by mi sie przydala???
Pomózcie!
I niech mi ktoś powie że kobiety na macie to nie pomyłka
Napisano Ponad rok temu
Co do mnie macie???
Napisano Ponad rok temu
Ellis pewnie zaraz Ci napisze, że u niej... ;-)
W.
Oczywiscie ze u nas w sekcji jest duzo fajnych ludzi i bardzo fajni instruktorzy 8)
Napisano Ponad rok temu
Pomyłką jest wiele "wpisów" aikidoków na forum 8O . Fantastycznie potraficie zachęcic dziewczynę do treningów. Szczere gratulacje! Nie dziwię się, że kobiety kojarzą potem wyraz "szowinistyczny" tylko z wyrazem "mężczyzna".
Karolina wiesz co robić: poszukaj metodą prób i błędów. W większości klubów na jednym treningu pozwolą z pewnościa poćwiczyć za darmo. Jak już znajdziesz, daj znać.
Napisano Ponad rok temu
a moze warto przeprowadzic sie do berlina i cwiczyc z codziennie z 7.danem, czlowiekiem, ktory zaczal uprawiac aikido w '74 roku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do mnie macie???
...ja osobiście nic :-)
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Męskimi szowinistami się nie przejmuj:) - psie głosy nie idą pod niebiosy:)))
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomyłką jest wiele "wpisów" aikidoków na forum 8O . Fantastycznie potraficie zachęcic dziewczynę do treningów. Szczere gratulacje! Nie dziwię się, że kobiety kojarzą potem wyraz "szowinistyczny" tylko z wyrazem "mężczyzna".
Karolina wiesz co robić: poszukaj metodą prób i błędów. W większości klubów na jednym treningu pozwolą z pewnościa poćwiczyć za darmo. Jak już znajdziesz, daj znać.
Ja nie jestem od tego żeby kogos zachęcać czy nie zachęcać, bo nie słup reklamowy ani reklama w TV, nie ma zresztą do tego aparycji. Co do skojarzeń to może sobie kojarzyć jak chcę. Szczerze mówiąc mam to gdzieś.
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga chciałbym tych kilku sceptyków kobiecego aikido zobaczyć w akcji jak ćwiczą z kobietami, które miałem okazję zobaczyć np. w podczas stażu w Vincennes, jak elegancko z usmiechem na ustach "prostowały" takich "gentlemanów" i "fajterów" robiąc 2 danom kaeshi waza w dowolnym miejscu techniki. Wiecej szacunku misiaczki. Aikidocy nie dziela sie na dobrych i złych ze względu na płeć. Dobre aikido broni sie samo.
Napisano Ponad rok temu
Grupa początkująca 18:30 - 19:40 18:30-19:40 (jo) 20:00 - 21:30
Ja osobiście jestem z Siedlec ale znam tych ludzi i naprawde są bardzo fajni.
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
a moze warto przeprowadzic sie do berlina i cwiczyc z codziennie z 7.danem, czlowiekiem, ktory zaczal uprawiac aikido w '74 roku?
a nie lepiej od razu do Diseldorfu i cwiczyc codziennie z 8. danem? co to aikido ćwiczył u O-senseia?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
audycja w Trójce
- Ponad rok temu
-
Gdzie można dostać takie kimon?
- Ponad rok temu
-
Energia KI w Aikido- temat notorycznych kłamstw trenerów?
- Ponad rok temu
-
AIKIDO Ostrów Wielkopolski
- Ponad rok temu
-
Metody wychylania napastnika z rownowagi
- Ponad rok temu
-
Aikidowe WOŚP
- Ponad rok temu
-
Prośba :)