Pare pytan dotyczacych Choy Li Fut w Szczecinie
Napisano Ponad rok temu
1) ile wynosi miesieczny koszt treningow ?
2) czy to prawda ze w Choy li Fut wystepuja elementy pijanego mistrza (jezeli wystepuja), czy na treningach tez bedzie przerabiany ten styl ??
3) słyszalem ze w wieku 21 lat jest juz za pozno aby rozpoczac nauke kung fu. czy to prawda?? (wiem ze glupie pytanie, ale ciagle mnie dreczy :wink: )
Wierze w to, ze najdzie sie jakas osoba uczestniczaca na trenigach Choy Li Fut w Szczecinie i bedzie w stania odpowiedziec na te pytania
z gory dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Trzeba tylko poważnie spojrzeć na to co chce się osiągnąć i na to na co pozwalają ci predyspozycje, a nie wzorować się filmami made in Hongkong.
Napisano Ponad rok temu
Prawda... istnieje pewna szkołaWitam!! otoz z strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dowiedzialem sie ze istnieje pewna szkola kung fu w Szczecinie, chcialbym sie do niej zapisac i w zwiazku z tym mam kilka pytan, do ktorych nie znajde odpowiedzi na tej stronie powyzej:
Od 60 do 120 zł1) ile wynosi miesieczny koszt treningow ?
Prawda są elementy "pijanego" i formy... ale to dość wysoki poziom zaawansowania.2) czy to prawda ze w Choy li Fut wystepuja elementy pijanego mistrza (jezeli wystepuja), czy na treningach tez bedzie przerabiany ten styl ??
Nigdy nie jest zbyt późno3) słyszalem ze w wieku 21 lat jest juz za pozno aby rozpoczac nauke kung fu. czy to prawda?? (wiem ze glupie pytanie, ale ciagle mnie dreczy :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio widze, że srednia wieku w mojej sekcji wzrasta. A jak jest u was?
@Lord_Malakay: Z jakiego ty miasta w ogole jestes?
P.s. nieskonczenie wielkie sorry za offtopa. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio widze, że srednia wieku w mojej sekcji wzrasta. A jak jest u was?
Cwicze Choy Lee Fut w Poznaniu i stwierdzam, ze ja (lat 20) jestem obecnie najmlodszy w naszej grupie - zreszta zaraz po mnie jest chlopak co ma 24... takie realia.
Pozdro,
Ps. Nie licze jednej dziewczynki, co ma bodajze 8 lat, jednak moze to wlasnie ona jest przyszloscia naszego kung fu ?
Napisano Ponad rok temu
jak tylko sie rozpocznie sesja, poszukam tej szkoly i sie zapisuje
jeszcze tsailifo bylbym wdzieczny gdybys mogl mi powiedziec od czego zalezy czy 60 zl czy 120 zl
Zak: rozciagam sie od jakiegos czasu, wiec nie bede az tak w tyle, ale faktem jest, ze daleko mi jeszcze do szpagatu :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może nie powinienem podawać nazwisk, ale co tam :wink:
Artur Niedźwiecki
Natalia Fedorowska
to tylko przykłady osob z mojej sekcji, które biora udzial w zawodach...
P.s. szpagat to nie wszystko, ale o tym napewno powie ci tsailifo... a jak nie to poczytaj cross-budo czy costam
Napisano Ponad rok temu
Zapewne od ilości treningów
czyli domyslam sie, ze cennik jest nastepujacy:
1x w tygodniu 60 zl
2x w tygodniu 90 zl
3x w tygodniu 120 zl
Napisano Ponad rok temu
@Lord_Malakay: Z jakiego ty miasta w ogole jestes?
Z Lęborka z sekcji Hei Long Shu .
Napisano Ponad rok temu
Z Lęborka z sekcji Hei Long Shu .
No jakbym nie wiedział 8)
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tai Chi w Łodzi
- Ponad rok temu
-
Zawody w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
co ciekawego dzieie się w "YMAA" ?
- Ponad rok temu
-
Hung Gar Kuen
- Ponad rok temu
-
niebezpieczenstwa chikung/qigong
- Ponad rok temu
-
Qigong "Lecącego żurawia" w/g prof. Liu Zhongchun
- Ponad rok temu
-
co powiecie na propozycje podzialu materialami ??
- Ponad rok temu
-
Czy są jakieś mniej formalne treningi we wrocławiu?
- Ponad rok temu
-
WUN HOP KUEN DO-KUNG FU
- Ponad rok temu
-
Tai Chi w kimonach :)
- Ponad rok temu