mauay tai w wieku 22 ?? czy warto ??
Napisano Ponad rok temu
Jak myslicie jaka jest granica wieku by mozna bylo cos jeszcze osiagnac w muay tai ??
Napisano Ponad rok temu
Nie trać czasu i zasuwaj na trening! :twisted:
pozdrawiam
mariusz
Napisano Ponad rok temu
do wszystkiego oczywiscie dochodzi kilka aspektow:
- zaparcie ucznia
- przykladanie sie ucznia
- umiejetnosci "nauczycielskie" trenera
- czas poświęcony na treningi
niemniej jednak lepiej wcześniej niż później - nie ma sie co zastanawiać.
Napisano Ponad rok temu
ps. jak narazie biegam do garazu na worek ale wiadomo ,ze nie ma porownania z typowymi treningami muay tai.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ty pier**** ja trenuje w Tychachwielkie dzieki ...liczylem wlasnie na slowa zachety z Waszej strony ale pojawia sie problem i to raczej wiekszy niz same checinie czyli sekcje. Niestety w moim miescie (Tychy) z tego co sie orjentuje to nie ma takiej. Nie wiem jak jest w miastach obok. Jesli macie jakis wykaz polskich grup na slasku to bardzo bym prosil.
ps. jak narazie biegam do garazu na worek ale wiadomo ,ze nie ma porownania z typowymi treningami muay tai.
Niedosc ze jest sekcja z specyficznym zajawkowym mikroklimatem to jeszcze trener najlepszy(moim zdaniem wsumie nie tylko) na Slasku.
Niewiem czego sie jeszcze zastranawiasz we wtorek widze cie o 19:30 w szkole podstawowej na osiedlu "K".... 8)
Napisano Ponad rok temu
to brzmi prawie jak listy do bravo "mam 15 lat i jeszcze jestem dziewica.."
litosci! ja zaczalem mt w wieku 21 lat i mam zamiar cwiczyc dalej. moze w przyszlosci wybiore sie na bjj. i nie mam zamiaru rezygnowac z treningow nawet po 30. po prostu to lubie i czuje potrzebe trenowania.
wszystko zalezy od checi a nie od wieku...
sorry jak kogos urazilem. nerwowy jestem z glodu ide jesc
Napisano Ponad rok temu
jutro wpadam obadac.
hehe przyznaje jerryisback ze masz racje:D
Napisano Ponad rok temu
jak ja nie lubie jak ludzie w takim wieku zaczynaja o sobie gadac jak o dziadkach....
właśnie... najstarszy hobbysta w mojej grupie ma 47 lat i umówmy się, przyklepać potrafi
starość to nie cyferki w dowodzie, ino duch i wola
powodzenia colar, nie spękaj po pierwszych obrażeniach :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym roku skoncze 22 lata i zastanawiam sie czy warto zaczynac taki sport w tym wieku. Niektorzy w moim wieku sa zdania ze majac 22 lata i zaczynajac dopiero taka sztuke walki nie mozna do niczego wielkiego dojsc. Kiedys cwiczylem Kick boxing i capoeire i nie ukrywam ze sporty walki zawsze lezaly w mnoim charakterze i jakos nigdy nie szly mi ciezko.
Jak myslicie jaka jest granica wieku by mozna bylo cos jeszcze osiagnac w muay tai ??
.....nigdy nie jest za późno,bierz się za treningi,ja jutro idę na swój pierwszy trening MT i jestem pozytywnie nakręcony(zobaczymy co będzie po treningu :wink: ).......a co do osiągnięć-wszystko zależy od Ciebie.
Pozdrawiam i życze wytrwałości i sukcesów.
Napisano Ponad rok temu
nie spękaj po pierwszych obrażeniach :wink:
He,he To taki drobny efekcik uboczny naszego kochanego thaja 8)
-Jeśli trenowanie MT przypadnie wam do gustu to taka mała rada:
nie żałujcie na ochraniacze!
To inwestycja która opłaca się bardziej niz spodenki z napisem muay thai czy wypasione rękawice everlasta :wink:
Ps: Tak przy okazji- zauważyłem że w grupie poczatkującej więcej osób ma własnie tego typu "gadżety" (bajeranckie spodenki, owijki,ściągacze,rękawice) niż w zaawansowanej! 8O Jak to? A tak to!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szybko bieg na trening!!! No juz młody człowieku. Jesteś młodszej od e mnie a mi to tak nie złe wychodzi!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a po prawie pol roku podoba mi sie jeszcze bardziej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś ma czas,samozaparcie i sponsora to może nawet i do dwóch sekcji chodzić na raz :wink:
...i tak sobie "rekreacyjnie" ćwiczyć te drobne sześć dni w tygodniu
Napisano Ponad rok temu
jestem po pierwszym treningu bola mnie uda ale podoba mi sie
Pierwsze jest najgorzej po ten wszystko z gory idzie!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry worek treningowy
- Ponad rok temu
-
polski boks do dupy?
- Ponad rok temu
-
Seminarium z boksu tajskiego z trenerem z Tajlandii
- Ponad rok temu
-
Michalczewski
- Ponad rok temu
-
Trening Ray'a Sefo
- Ponad rok temu
-
FILM - Walka zawodowa Maćka Skupińskiego vs Marian Tomcany.
- Ponad rok temu
-
pierwsze sparingi mt
- Ponad rok temu
-
Set sparing
- Ponad rok temu
-
Maciek Skupinski w "Kawie czy Herbacie"2
- Ponad rok temu
-
I Oficjalne Mistrzostwa Polski w Muay Thai