!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jakieś pytania?
Robert.
Napisano Ponad rok temu
aha jeszcze jedno
mowisz ze nawet po ukonczeniu takiego kursu jest male prawdopodobienstwo zostania oficerem operacyjnym ze wzgledu na mala ilosc etatow a czy wiesz moze jak to jest przy wstapieniu do wojska(po studiach)|??
Jak bede mial jeszcze jakies pytanka to zwroce sie do Ciebie bo widze ze jestes W TEMACIE :-)
Napisano Ponad rok temu
Co do "oficera operacyjnego" to jest to określenie slangowe funkcjonariuszy komórek operacyjnych, operacyjno-rozpoznawczych, itp., więc oficerem operacyjny nie staniesz się jedynie po kursie (oczywiście profil kursu też ma znaczenie).
Jeżeli chodzi o pomysł przechodzenia z wojska do policji, to raczej odradzam, chyba że zdecydujesz się na Żandarmerię Wojskową. Kłopot jest z swego rodzaju nostryfikacją stopni. Jeżeli obawiasz się o etatyw Policji , a ukończyłeś studia raczej pomyśl o Straży Granicznej (wyższe uposażenie, niemal błyskawiczny - przynajmniej do niedawna - kurs oficerski oraz uznanie stopnia przez Policję, ABW, a nawet Służbę Więzienną).
Pzdr. Robert
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to nie jest tak ze nie ważne jakie masz wykształcenie to i tak pies ? ))P)P)P)P
Kolega rozumiem nie lubi Policji. Dziwne ok. 100 tys funkcjonariuszy - których się nie lubi. A czasami wystarczy jeden dzielnicowy, aby młodemu człowiekowi uzmysłowić, że Policja jest cacy.
Swoją drogą dobrze wykształcony pies lepiej kąsa, a i na głowę też potrafi narobić. Pozdrawiam Robert
Napisano Ponad rok temu
a to nie jest tak ze nie ważne jakie masz wykształcenie to i tak pies ? ))P)P)P)P
Kolega rozumiem nie lubi Policji. Dziwne ok. 100 tys funkcjonariuszy - których się nie lubi. A czasami wystarczy jeden dzielnicowy, aby młodemu człowiekowi uzmysłowić, że Policja jest cacy.
Swoją drogą dobrze wykształcony pies lepiej kąsa, a i na głowę też potrafi narobić. Pozdrawiam Robert
ja bym chciał jednak nadmienić że w żadnym kawałeczku mojego posta nie było nic o lubieniu nie lubieniu, to była raczej autoironia, a to ze szanowny doszukuje się tu znaczeń pejoratywnych to pewnie wynika z faktu że faktyczne takie wypowiedzi na ogół mają być wycelowane w dobre imie policji... ja nie mam nic do policji i powiem więcej szkoda ze nie ma jej więcej, natomiast nie zmienia to faktu ze często jest ona "nie taka jaka powinna być" i stąd również fakt że pies będzie psem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
koordynacja ruchowa
- Ponad rok temu
-
KAsk bokserski?
- Ponad rok temu
-
nowy kombat dla wojska?
- Ponad rok temu