pracuje w nocy jako barman
No nieźle. Kiedy Ty się regenerujesz? Dwa treningi dziennie plus zarwane noce...
Życzę Ci jak najszybszego przejścia na pełne zawodostwo, bo takie obciążanie organizmu nie może trwać wiecznie.
Napisano Ponad rok temu
pracuje w nocy jako barman
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam ,na wsępie chciałem podziekować wszystkim ktorzy mnie dopingują cały czas napewno pomaga mi to w osiąganiu celu i miło mieć fanów.
moja przygoda ze sportami walki zaczeła się pózno bo dopiero w wieku 17 lat *(teraz mam20)wcześniej trenowałem 7 lat pływanie i 1,5 roku (triathlon) ale niestety się znudziło.Zaczełem chodzic na siłownie gdzie bardzo szybko szła mi siła i wytrzymałość ale czegoś brakowało i kolega zapytał czy nie chce spróbować isc z nim na mate,powiedział ze znając mój charakter napewno mi się spodoba ,i tak trafiłem do nowej sekcji beserkers teem.
odrazu wiedziałem że to coś dla mnie ,od tamtej pory trenuje bez przerwy.jeżeli chodzi o treningi to trnuje dwa razy dziennie , oprócz tego staram sie jak nawiecej grac w kosza i piłke nożną że zględu na kondycje i motoryke.treningi są oczywiscie mieszne bjj-mt-zapasy-boks z przewagą na parter.niestety nie jestem jeszcze milionerem(hahahah)dla tego żeby utrzymać moją rodzine(nażyczoną monike i syna marcela) pracuje w nocy jako barman ale mam nadszieje że kiedy będzie mi wystarczał tylko MMA iBJJ pozdrawiam wszystkich gorąco i czekam na pytania chętnie odpowiem.P.S. jeżeli chodzi o noge to jutro będe wiedział czy trzeba uciąc czy nie hahaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.P.S. jeżeli chodzi o noge to jutro będe wiedział czy trzeba uciąc czy nie hahaha
Napisano Ponad rok temu
Michał na 100% nie będzie walczył w Finlandii. Zastąpi go, jak juz wspomniałem Jakubek. Niestety kontuzja okazała sie poważniejsza, niż się spodziewaliśmy. Kicha po całości, jednym słowem... :?No i jak tam kolano Panie Michale ? Szczerze dopinguję Twoją rekonwalestencję, bo już obiecałem narzeczonej romantyczne wakację, czyli wyjazd na galę do Helsinek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ten czarny pas to wpadl z deszczu pod rynne..... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Michał na 100% nie będzie walczył w Finlandii. Zastąpi go, jak juz wspomniałem Jakubek. Niestety kontuzja okazała sie poważniejsza, niż się spodziewaliśmy. Kicha po całości, jednym słowem... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jade jako kibic i sekundant
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu