Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nikt nie chciał walczyć z Jakubkiem to się go wprowadzi kuchennymi drzwiami. Go Grzesiek !!
Napisano Ponad rok temu
hehehe Finom skończyli się wikingowie
i musieli jakiegos Brazylijczyka sprowadzić :twisted:
3mam kciuki, niech go Cipek UKARA !!! :peace:
Wygląda na to, że Brazylijczyk mieszka w Finlandii, a sprowadziła go tam żona Znalazłem jego fotoblog: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Są na nim też zdjęcia z jego poprzednich walk - może ktoś Michałowi by to podrzucił, niech zobaczy co umie przeciwnik :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie - ta panna (zonka) - ladna sztuka.
Po trzecie - zycze Cipao powrotu do zdrowia (choc mam sam problemy z kolanami dokladnie takie same i cos jeszcze na dokldake) i wiem, ze tu latwych powrotow nie ma.
Po czwarte tytul postu mnie zmylil - myslalem, ze Cipao dostal czarny pas i cieszylem sie, ze w koncu pierwszy Polak go ma i na dodatek taki mlody i rozwojowy.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Popierwsze Finowie, to nie Wikingowie...
Kubuś ... wiem :roll:
już pisałem, ze to taka (jak sie okazało niefortunna) figura retoryczna 8)
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam, rozmawiałem z organizatorami, Finowie to nie Wikingowie. :wink:Popierwsze Finowie, to nie Wikingowie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, sorry że offtop ale powiedzieć że Finowie to Wikingowie to tak jakby powiedzieć że Polacy to Wizygoci ... no sorry, nie każdy kto mieszka na północ od nas to Wiking ...
masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? przeczytaj może cały topic zanim się wypowiesz...
dwa razy juz pisałem jakie były moje intencje gdy to napisałem :roll:
dla mnie EOT w tej kwestii, ale spoko wypowiedziałeś się i jestem pod wrażeniem Twojej celnej uwagi :?
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
finowie to nie wikingowie barth. :wink:
pzdr
nie wiem czy napisales to specjalnie z przekory czy poprostu nie przeczytales wczesniejszych odp.dajcie juz spoqj panowie,wszystko zostalo wyjasnione!
Napisano Ponad rok temu
Pozdr. Aviator
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem, to pływanie. Całkiem poważnie.To może wracając do tematu - powie mi ktoś, czy "Cipao" trenował coś wcześniej?
Napisano Ponad rok temu
Hmm, ciekawe... w sumie pływanie wyrabia siłę ;-) Jakby ktoś miał jeszcze jakieś informacje to niech się podzieli, a może sam Cipao napisze coś o swoich treningach - czasem widziałem, że wypowiadał się w jakichś tematach...Z tego co wiem, to pływanie. Całkiem poważnie.
Napisano Ponad rok temu
moja przygoda ze sportami walki zaczeła się pózno bo dopiero w wieku 17 lat *(teraz mam20)wcześniej trenowałem 7 lat pływanie i 1,5 roku (triathlon) ale niestety się znudziło.Zaczełem chodzic na siłownie gdzie bardzo szybko szła mi siła i wytrzymałość ale czegoś brakowało i kolega zapytał czy nie chce spróbować isc z nim na mate,powiedział ze znając mój charakter napewno mi się spodoba ,i tak trafiłem do nowej sekcji beserkers teem.
odrazu wiedziałem że to coś dla mnie ,od tamtej pory trenuje bez przerwy.jeżeli chodzi o treningi to trnuje dwa razy dziennie , oprócz tego staram sie jak nawiecej grac w kosza i piłke nożną że zględu na kondycje i motoryke.treningi są oczywiscie mieszne bjj-mt-zapasy-boks z przewagą na parter.niestety nie jestem jeszcze milionerem(hahahah)dla tego żeby utrzymać moją rodzine(nażyczoną monike i syna marcela) pracuje w nocy jako barman ale mam nadszieje że kiedy będzie mi wystarczał tylko MMA iBJJ pozdrawiam wszystkich gorąco i czekam na pytania chętnie odpowiem.P.S. jeżeli chodzi o noge to jutro będe wiedział czy trzeba uciąc czy nie hahaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III
- Ponad rok temu
-
Niech żyje nam Saku 100 lat!!!
- Ponad rok temu
-
colloseum w red light :>
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 10 - 26.02.2005
- Ponad rok temu
-
Euphoria 3 USA vs World - 27.02.2005
- Ponad rok temu
-
Ostatni kontrakt Randyego Couture
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Silva - Wygrałem tą walkę!
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Mirko Cro-Copa
- Ponad rok temu
-
Cro-Cop vs. Fedor i nie tylko (Pride 2005)
- Ponad rok temu