Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
Napisano Ponad rok temu
Chyba wybieram samochód - wychodzi najtaniej i w miarę szybko. Kupię sobie tylko łańcuchy, race, piecyk węglowy i inne drobiazgi które mogą sie przydać przy jeździe przez nasze bratnie nadbałtyckie kraje
Może ktoś jeszcze też będzie chciał jechać tą drogą - moglibyśmy zrobić mały konwój.
Napisano Ponad rok temu
Strzelba, koniecznie!!!Chyba wybieram samochód - wychodzi najtaniej i w miarę szybko. Kupię sobie tylko łańcuchy, race, piecyk węglowy i inne drobiazgi które mogą sie przydać przy jeździe przez nasze bratnie nadbałtyckie kraje
Napisano Ponad rok temu
kurde, uprzedziles mnieStrzelba, koniecznie!!!Chyba wybieram samochód - wychodzi najtaniej i w miarę szybko. Kupię sobie tylko łańcuchy, race, piecyk węglowy i inne drobiazgi które mogą sie przydać przy jeździe przez nasze bratnie nadbałtyckie kraje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwiez mnie, w Litwe i Lotwe drogi są w duzo liepszym stanie, niz w Polsce. Bylem nie raz i ne dwa w Polsce i Lotwe, wiem o czym gadam. Jadąc z Niemec przejechalem calą Polską, przez calą noc oka nie zmrozylem, jak i polowa autokaru :wink:ale w zimie trochę się obawiam dróg na Łotwie i Litwie.
Napisano Ponad rok temu
Przyznaj się, była po prostu impreza do rana, tak? :wink:Jadąc z Niemec przejechalem calą Polską, przez calą noc oka nie zmrozylem, jak i polowa autokaru :wink:
Napisano Ponad rok temu
chyba trochę przesadzasz z tym stanem dróg u naszych wschodnich braci. z tego ca mi wiadomo sa one tam w znacznie lepszym stanie niż w pięknym, nadwiślańskim lechistanie:)
Może rzeczywiście sie zmieniło. Pamiętam, że z 6 lat temu jechałem autokarem na sylwestra do Wilna, to podróż trwała z 14 godzin, z czego połowę czekaliśmy na pług. Cały zapas wódki nam diabli wzięli, tak się trzeba było rozgrzewać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cipao ma kontuzje kolana i wyglada na to, ze nie bedzie mogl walczyc
Szkoda Zyczę szybkiego powrotu do pełni zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie, czekamy do poniedziałku na werdykt lekarza. W razie czego, jest kandydat na zastępstwo. :wink:Cipao ma kontuzje kolana i wyglada na to, ze nie bedzie mogl walczyc
Napisano Ponad rok temu
A propos - podobno wszystko o tej gali wie w Polsce jakiś "Marcin". Czy to Pan Panie Kimura ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W razie czego, jest kandydat na zastępstwo.
Bardzo ładnie z Twojej strony że podjąłeś się zastąpić Cipao
Napisano Ponad rok temu
Yes. 8) Jam ci jest. :wink:
No to ja się na wyżyny zdolności lingwistycznych wznoszę, z finami w językach różnych próbuję się dogadać, a tu można wszystkiego w ojczyźnie się dowiedzieć ??
Panie Kimura, zdradź Pan zatem jaki koszt biletu przewidzieli organizatorzy ? I czy się Pan wybiera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakubek, Cipao, Janas, Szamota. Bilety bedą od 25 do 45 Euro, w zależności od odległości od klatki.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Kilka praktycznych pytań mam:
- czy jest różnica między tymi miejscami bliżej i dalej ? W sumie jak już dojadę do Finlandii to 20 EUR różnicy na bilecie nie gra roli, ale zawsze lepiej wiedzieć...
- jak tam jadą Ci którzy wiesz że jadą ?
- czy masz tam namiar na jakiś hotel tanio i niedaleko ?
- czy organizator to Tuomas Murdoch ?
Dużo pytań, ale muszę się dobrze przygotować. W końcu od pół roku narzeczona mi suszy główę, że mógłbym ją zabrać na jakieś romantyczne wakacje... Więc zabieram
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III
- Ponad rok temu
-
Niech żyje nam Saku 100 lat!!!
- Ponad rok temu
-
colloseum w red light :>
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 10 - 26.02.2005
- Ponad rok temu
-
Euphoria 3 USA vs World - 27.02.2005
- Ponad rok temu
-
Ostatni kontrakt Randyego Couture
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Silva - Wygrałem tą walkę!
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Mirko Cro-Copa
- Ponad rok temu
-
Cro-Cop vs. Fedor i nie tylko (Pride 2005)
- Ponad rok temu