Polacy na The Cage Vol. 2: "Capital Collision"
Napisano Ponad rok temu
Ja niestety ze względu na pogodę się nie wybiorę (miałem jechać samochodem, ale teraz nie ma szns na przejazd). Szkoda, bo to będzie super widowisko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skopcie im dupale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łukasz Janas wygrał przez ( zapomniałem ) w 3 rundzie.
Andrzej Kulik przegrał uduszony w ( zapomniałem ) rundzie.
Sławek Szamota przegrał przez decyzję.
Grzesiek Jakubowski przegrał przez decyzję.
Takie informacje dostałem na szybko przez telefon, więc sorry za nieścisłości. Podobno przegrana Grześka jest w najlepszym wypadku mocno konrowersyjna. Czekamy na pełną relację w poniedziałek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.
-77 kg
Jasse Junkkari
GB-Gym Finland
vs
Maciej Luczak
Mighty Bulls Poland
Winner: Luczak, rear naked choke, 2:28 round 1.
2.
-84 kg
Jani Järvenpää
Rauman Samurai
Finland
vs
Orestas Pokvytis
Lithuania
Winner: Pokvytis, TKO (injury), round 1.
3.
+93 kg
Vesa Vuori
FFG / Team Scandinavia Finland
vs
Andrzej Kulik
Mighty Bulls Poland
Winner: Vuori, triangle choke, 2:04 round 2.
4.
-64 kg
Hannu Mikkola
Alliance Porvoo Finland
vs
Eugenijus Konkovas
Lithuania
Winner: Mikkola, triangle choke, 2:44 round 2.
5.
-84 kg
Markus Jakobsen
Norway
vs
Ferenc "Raptor" Stolzenburg
OC-fight Team Germany
Winner: Jakobsen, heel hook, 2:06 round 1.
6.
-77 kg
Janne Tulirinta
Riihimäen Heracles Finland
vs
Lukasz Janas
Mighty Bulls Poland
Winner: Janas, rear naked choke, 4:48 round 3.
7.
-77 kg
Anssi Riiittinen
Utti Finland
vs
Marc "The Cat" Wisniewski
OC-fight Team Germany
Winner: Wisniewski, armbar, 2:44 round 2.
8.
-93 kg
Markus Halkosaari
GB-Gym Finland
vs
Vidmantas Tatarunas
Lithuania
Winner: Tatarunas, KO, 1:56 round 1.
9.
-70 kg
Jarkko Latomäki
Shootfighting Lappeenranta Finland
vs
Slawomir Szamota
Mighty Bulls Poland
Winner: Jarkko Latomäki, decision (unanimous)
10.
+93 kg
Miika Mehmet
GB-Gym Finland
vs
Egidijus Petruškevičius
Lithuania
Winner: Mehmet, TKO (corner stoppage), 3:15 round 1.
11.
-93 kg
Lucio Linhares
Alliance Brazil
vs
Grzegorz Jakubowski
Mighty Bulls Poland
Winner: Linhares, decision (split)
Napisano Ponad rok temu
i kilka mniej profesjonalnych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Postaram się po którótce opisać to co pamiętam, a więc:
Moja walka, krótkaka, atakuje prostym, fin wchodzi w nogi i łapie się w gilotyne, jednak nie udaje mi się jej dopiąć, zaraz udaje mi się załozyć trójkąta z gardy, fin zmienia barwy na twarzy ale nie klepie, próbuję balachy, on ucieka, wchodzę w nogi, ląduję z nim w bocznej, zaraz dosiad, uderzam, fin obraca się na brzuch i mata leo.
Łukasz. Walka wyrównana przez prawie 3 rundy w parterze i w stójce. Pod koniec pierwszej rundy Łukasz obrywa serię uderzeń z dosiadu, jednak dobrze blokuje. Łukasz ma przewagę w stójce, a fin aby nie oberwać spycha Łukasz pod siatkę i tam walka toczy się w zwarciu. Pod koniec trzeciej rundy dzieje się coś niesamowitego, ostatnie 20 sek trzeciej rundy, chłopaki mu krzyczą, że czas się kończy, przeciwnik Łukasza przyjmyje 2 mocne kopnięcia na wątrobę i chyba jakieś proste, pada (wyglada na KO), Łukasz jeszcze zdąża zapiąć mata leo i wygrywa. Jak na filmie z Van Damm'em. Świetna walka
Sławek. Walka bardzo wyrównana, 3 rundy. Przeciwnik Sławka przewraca, walka toczy się głównie przy siatce, Sławek na dole trzyma przeciwnik w gardzie, trudno mu coś zrobić, przciwnik silniejszy fizycznie, Sławek kilka razy próbuje balachę, ładnie kombinyje technicznie, ale decydyje jednak siła
Andrzej. Fajna walka, akcja w stójce i parterze, wyrównana. Jednaak Andrzj popełnia błąd i wpada w (chyba) trójkąt
Grzegorz. Tutaj się wiele działo, super walka, Grzesiek przewaga w stojce i bardzo dobra walka w parterze,brazylijczyk świetny oparter. Grzesiek pięknie ucieka przed wejściami w nogi, brazylijczyk kilka razy wchodzi i prawie wpada na siatke, raz wszedł Grzegorzowi za plecy, ale nie udusił. Nie pamietam niestety całej walki, tak aby ja opisac, byłem pod wielkim wrażeniem umiejętności obu zawodników. Z 3 rund 2 były z ewidentna przewagą Grzegorza. Brazyljczyk nie chciał stójki więc walka czasem pasywna z jego strony. Grzegorz cały czas napierał. Niesłuszny werdykt
Przepraszam za takie skromne opisy, ale jak oglądałem walki chłopaków to serce mi waliło jakbym sam walczył, więc prosze o wyrozumiałość
Masz może fotki z innych naszych walk ???? Moje niestety nie powychodziły dobrze
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małe sprostowanie, kontakt na Finlandię załatwił Grześ a zaprosili nas jeszcze raz z uwagi na piękna walkę Michała. Me be translator, ok? Und kasa egzekutor. 8)Na wstepie podziękowania dla Kimury, bo gdyby nie On, to by nas tam nie było
Napisano Ponad rok temu
Małe sprostowanie, kontakt na Finlandię załatwił Grześ a zaprosili nas jeszcze raz z uwagi na piękna walkę Michała. Me be translator, ok? Und kasa egzekutor. 8)Na wstepie podziękowania dla Kimury, bo gdyby nie On, to by nas tam nie było
To też jest ważne Podziekowania dla wszystkich którzy zapewniają nam kibicom takie wrażenia i to że możemy byc dumni z naszych zawodników.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Filmy z k1
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sztuk Walki III
- Ponad rok temu
-
Niech żyje nam Saku 100 lat!!!
- Ponad rok temu
-
colloseum w red light :>
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 10 - 26.02.2005
- Ponad rok temu
-
Euphoria 3 USA vs World - 27.02.2005
- Ponad rok temu
-
Ostatni kontrakt Randyego Couture
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Silva - Wygrałem tą walkę!
- Ponad rok temu
-
Oficjalna strona Mirko Cro-Copa
- Ponad rok temu
-
Cro-Cop vs. Fedor i nie tylko (Pride 2005)
- Ponad rok temu