salta i przewroty w tył
Napisano Ponad rok temu
Bo to chyba forum o Capoeira, a nie tricksterach, akrobatyce, break'u, gimnastyce sportowej, le parkour, yamakasi i innych sztukach walki.
Forum o Capoeira.
o Capoeira...
... Capoeira ...
C - A - P - O - E - I - R - A
Napisano Ponad rok temu
eee nie wierze. robi sie na pewno.
dobra mowiac szczerze, to tez srednio lubie jak sie z capo robi cyrk akrobatyczny.
Napisano Ponad rok temu
to w capoeirze nie robi sie salta od sciany????
A powiedz mi np. gdzie w Roda masz ściany, bo pod tym kątem głównie się ćwiczy, a nie po to by robic ze ścian urzytek ... [chyba, że od kolegi - czasem tak robie ]
randaka
Rundaka
Ale wróćmy do Capoeira :wink:
Napisano Ponad rok temu
A tak swoja droga, to co Ten temat ma w ogole wpolnego z Capo ?? :roll:
Napisano Ponad rok temu
No Jakuuub, no jak to? Nie wiedziałeś, że w roda nie ma ścian??to w capoeirze nie robi sie salta od sciany????
A powiedz mi np. gdzie w Roda masz ściany, bo pod tym kątem głównie się ćwiczy, a nie po to by robic ze ścian urzytek ... [chyba, że od kolegi - czasem tak robie ]
Napisano Ponad rok temu
No Jakuuub, no jak to? Nie wiedziałeś, że w roda nie ma ścian??
to w capoeirze nie robi sie salta od sciany????
to co to jest roda? myślałem, że chodziło o róda, napisane z błędem. tak jak ruda śląska na przykład. 8O :roll:
Napisano Ponad rok temu
Już rozumie dygresje 8)
heh ale wracając do tego wallfipa od kolegi w roda to ekhm nie wiem poziom malicia kolegi [od którego mielibysmy się odbić] musialby być naprawde niski by dał sobie postawić noge hmmm na klatke, bark czy plecy - ni i pewnie musiałby się nie ruszac zbytnio czego nie uświadczymy w roda za bardzo :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
:? :roll:heh ale wracając do tego wallfipa od kolegi w roda to ekhm nie wiem poziom malicia kolegi [od którego mielibysmy się odbić] musialby być naprawde niski by dał sobie postawić noge hmmm na klatke, bark czy plecy - ni i pewnie musiałby się nie ruszac zbytnio czego nie uświadczymy w roda za bardzo
halo...HALO... ja grab ja grab.. a gdzie tu capoeira?? :roll:
powracajac do tematu: ja tam lubie akrobacje...ale z umiarem!!
Napisano Ponad rok temu
:? :roll:heh ale wracając do tego wallfipa od kolegi w roda to ekhm nie wiem poziom malicia kolegi [od którego mielibysmy się odbić] musialby być naprawde niski by dał sobie postawić noge hmmm na klatke, bark czy plecy - ni i pewnie musiałby się nie ruszac zbytnio czego nie uświadczymy w roda za bardzo
halo...HALO... ja grab ja grab.. a gdzie tu capoeira??
Przecież zaznaczyłeś część w którym 99% tekstu jest związane z Capoeira, popatrz jeszce raz na to co zaznaczyłeś, tylko słowo ,,wallflip,, jest tam obce a reszta jest o Capoeira przecież ... :?
No comment :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby zrobić backflip musze mieć dobre wybicie? czy co innego?
Jak moge poprawić swoje wybicie????
Napisano Ponad rok temu
moglbys spasc na glowe, co moze spowodowac np. problem z opanowaniem ortografii...Jak bende sie uczył fiflaka jeśli mi by niewyszło to co mogło by sie stac ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prowadzenie zajęć
- Ponad rok temu
-
wyjęte z reportażu....