mini-multi-toole :)
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś posiada tego typu urządzenia i jest w stanie wypowiedzieć się na temat ich jakości, przydatności i wszelakich wrażeń z użytkowania?
Co godne polecenia a co chłam?
Docelowo zależy mi na małych kombinerkach (szczypcach) i śrubokrętach + ew. otwieracz do piva. reszta obojętna.
Acha, no i ceny, jeśli wolno prosić
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Bylo juz troche o tym kilka postow wstecz:
http://www.forum-kul...showtopic=71836
Napisano Ponad rok temu
Wrrr....jesteś sarkastyczny, czy mi się wydajeSmoku... slabo widzisz jednak przez ta dziure w Police
Bylo juz troche o tym kilka postow wstecz:
http://www.forum-kul...showtopic=71836
To już widziałem, ale jak sam pewnie doczytałeś z moich wynurzen, przydalyby się jeszcze kombinerki, dlatego też interesują mnie bardziej składaki od Gerbera.
Ktoś ma i/lub używał?
PZDR,
niewyspany Smoku
EDIT: Ok, moje niewyspanie usprawiedliwia fakt, że dopiero teraz znalazłem link podany przez właściciela SwissKey'a w recenzji tegoż. Rzeczywiście, Swissów jest kilka rodzajów, również z kombinerkami. Zwracam honor.
Tylko czy ktoś to importuje (np, SN), bo raczej tego nie widziałem nigdzie. Chyba przyjdzie ściągać z US, może razem ze Spyderco (ale o tym na razie cicho sza )
PZDR,
jeszcze bardziej zaspany Smoku
Napisano Ponad rok temu
Wrrr....jesteś sarkastyczny, czy mi się wydaje
Aaa tammm... zaraz sarkastyczny
A jesli chodzi o kombinerki to od niedawna wlasnie jestem szczesliwym posiadaczem takiego oto wynalazku Swiss-Tech'a... i bardzo sobie go chwale
Pelen wybor u Jarka w SN oczywiscie 8)
Napisano Ponad rok temu
OK, też o nim myślałem.Wrrr....jesteś sarkastyczny, czy mi się wydaje
Aaa tammm... zaraz sarkastyczny
A jesli chodzi o kombinerki to od niedawna wlasnie jestem szczesliwym posiadaczem takiego oto wynalazku Swiss-Tech'a... i bardzo sobie go chwale
Pelen wybor u Jarka w SN oczywiscie 8)
Był u Jacka, a potem nie było ich. Może teraz są znowu, nie było mnie trochę w sklepie.
Te śrubokręty są jakieś precyzyjne, czy raczej służą do dużych śrub?
hmmm, chyba raczej do dużych....może lepszy będzie Swiss Multi, czy jakoś tak - 8 w 1.
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie lepszy bedzie Micro Plus, ktory ma dodatkowa pare mniejszych srubokretow - byla tez o tym mowa we wspomnianym watkuTe śrubokręty są jakieś precyzyjne, czy raczej służą do dużych śrub?
hmmm, chyba raczej do dużych....może lepszy będzie Swiss Multi, czy jakoś tak - 8 w 1.
Mi jednak zalezalo na kompaktowosci... w koncu to brelok, nie powinien byc zbyt duzy i ciezki... ale co kto lubi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
opaska do latarki
- Ponad rok temu
-
Pytanie o rękawice Hatch
- Ponad rok temu
-
Streamlight - BatonLite