Moc Aikido jest niesamowita....
Napisano Ponad rok temu
Aikido jest wszedzie i to jest piekne
Napisano Ponad rok temu
Tetsudo, tylko lodowki nie otwierajWczoraj przypadkiem zaglądnelem do mojego starego LO , pogadac z nauczycielami przypomniec im moją kochaną mordke... i w rozmowie z WF'istą (Zawsze bylem niezdara maxymalna) okazalo sie ze on tez trenuje Aikido ... , Matematyczna Tez trenuje Aikido.... dalej juz sie balem pytac.....
Napisano Ponad rok temu
... w rozmowie z WF'istą (Zawsze bylem niezdara maxymalna) okazalo sie ze on tez trenuje Aikido ... , Matematyczna Tez trenuje Aikido.... dalej juz sie balem pytac.....
A woźny? może jakąs sekcję szkolna założyli?
Napisano Ponad rok temu
Nic nowego nie wniosles
Napisano Ponad rok temu
8O
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba nawolywac aikidokow ukrytych, zeby coming out zrobili, niczym brac kochajaca inaczej... Aikidoko, nie wstydz sie, nie ukrywaj targajacych toba emocji i prgnien, nie mysl, ze tylko ty masz ten problem... Robisz czasem w samotnosci kotegaeshi? Lubisz nieco porolowac sie jak nikt nie patrzy? Stajesz przed lustrem w hakamie? Lubisz lapac ludzi za rece? To jeszcze nie jest koniec swiata, badz dumny ze swojej innosci! Ze stracisz przyjaciol? Widac nie sa warci twej przyjazni!Ciekawe czy któryś z moich studentów trenuje
Napisano Ponad rok temu
Popieram - też zawsze mówię, że prędzej czy później KAŻDY DO MNIE TRAFI !!!Ludzie sie dziela na tych, ktorzy cwiczyli, cwicza lub beda cwiczyc.
Nic nowego nie wniosles
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
P.Orban w Berlinie
- Ponad rok temu
-
Staż w Szcecinku z sensei Etienne Leman
- Ponad rok temu
-
Suburi - szukam materiałów.
- Ponad rok temu
-
Policyjne aikido
- Ponad rok temu
-
Pyanko (nie bijcie)
- Ponad rok temu
-
Czy tylko jeden wariant?
- Ponad rok temu
-
Czy zmieni się coś w PFA ?
- Ponad rok temu
-
Opinie o aikido A. Cognard
- Ponad rok temu
-
Le corps conscient
- Ponad rok temu
-
Zasady aikido realizowane w technikach ...
- Ponad rok temu