Proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu 1 raz, i myślę ze moje pytanie nie wzbudzi śmiechu na następne 25 lat.
Dostałem od kolegi z USA na święta nożyk, jako prezent. Chciałem go zidentyfikować, a właściwie zapytać czy to szmelc czy cos dobrego. Nigdy nie miałem takiego noża, powiedzmy tak ostrego.
Jest firmy BENCHMADE, w czarnym kartoniku bez opisu, na ostrzu napis 154CM, automatyczny, cały czarny, ostrze do połowy jest gładkie a druga połowa ma ząbki.
W kartoniku były 2 linki, jedna jest koloru czerwonego z małym napisem „DANGER 5”
a ta druga ma napis „NORMAL” Obie linki mają długość ze po przeprowadzeniu przez tą dziurkę w rękojeści są na wyciągniecie ręki. Ta czerwona po dość silnym szarpnięciu przerwała się w połowie. Znalazłem taki nóż(myślę na 99% ze to ten) w sklepie internetowym ma symbol AFO 9050, ale nie ma tych linek. Na jednej ze stron WWW znalazłem opis, ale nie wiem czy to szmelc czy to mam od razu wywalić.
Proszę o jakieś opinie czy mam się cieszyć z prezentu czy płakać.
Pozdrawiam wszystkich życząc najlepszego na święta i nowy rok.
PIKPOK
Napisano Ponad rok temu
s.
Napisano Ponad rok temu
Z tego tym bardziej , jeśli to Twój pierwszy nóż to napewno nei ostatni !
Dobra stal , wygodny w łapie i robi wrażenie na "cywilach " . Masz chłopie szczęście , na początek odrazu niezły knypek. :twisted: KLASYKA
Napisano Ponad rok temu
Sam chcialbym taki prezent :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szmelc straszliwy - wywalic! Albo lepiej - zutylizowac. Namiary na zaklad utylizacji odpadow ze stali 154 CM moge wyslac mailemale nie wiem czy to szmelc czy to mam od razu wywalić
A na powaznie... z KAZDEGO prezentu nalezy sie cieszyc!
Napisano Ponad rok temu
Zutylizowac najlepiej, ale nie u Akme, bo to oszust jest i na pewno sprzeda.
Do mnie wyslij, do mnie, ja zutylizuje na amen - zaraz posle adres
A tak serio, to... zazdraszczam serdecznie - tym bardziej, ze ja sobie nie moge czegos takiego legalnie sprawic...
Napisano Ponad rok temu
Tylko knifemaker może zrobić coś porządnego z tego szajsu co dostałeś z jułesej. Trochę pilnikiem, potem papier ścierny, guma polerska i będzie miał wygląd noża! Więc nie czekaj tylko wysyłaj do mnie!!
A na serio: gratuluję pięknego noża!!
Napisano Ponad rok temu
kolega w USA kupił automata?
pozdrawiam
math.
(wyjątkowo podejżliwy 8) )
a nożyk super!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech wkleja foty :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych