Nóż do lasu - w góry i do na codzień - folder
Napisano Ponad rok temu
Ja doradzam mu Kershaw Storma... Ktoś coś o nim pisał na forum ale nie mogę znaleźć....
Macie jakieś namiary na opinie o nim lub inne ciekawe uwagi co do pozostałych wymienionych noży ?
Storm jest na śrubkach a nie nitach prawda ? To sa imbusy ?
Pozdrawiam wszystkich na forum
Napisano Ponad rok temu
Nóż do lasu - w góry i do na codzień - folder
Jesli użyteczność ma być w takiej kolejnosci jak podałeś to na budo-bazar jest CRKT M21-04. W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Tak przy okazji ma ktoś (oglądał) M21-02 ? Pobdoba mi sie ta miniaturka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam gatora. Jeździ ze mna na wyprawy jako składany kuchenniak. Nie ma metalowych wkładek w rekojeści wiec do ciężkich prac w lesie lasie nie polecam, a na codzień to za duży bydlak ( chociaż pokrowiec w komplecie ). Do ciecia mięsa, warzyw chleba ( i przebijania pęcherzy ) idealny.GERBER Gator® Serrater.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jako bajerancki EDC do miasta może być , niestety nie chlastałbym nim drzewek . Jedyną zaletą tego knypka i pewnie całej serii jest wygląd i przyzwoity framelock ( choć ktoś pisał o bladeplay w S&W , u mnie niema, 6 mcy ) AHA ONE NIE SĄ Z 440C jak parę sklepów podaje !
Napisano Ponad rok temu
Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu że Kershaw Storm II będzie dobrym zakupem - kumpel też jest tego zdania i chyba już zamawia
Pozdrawiam i do zobaczenia na forum - może kiedyś na jakimś zjeździe - jak będzie coś bliżej Bielska-Białej...
Napisano Ponad rok temu
do lasu nada sie kazdy niewyszukany folder (czyt. z klinga w miare prosta bez udziwnien), bo termin "do lasu, w gory" - powinien byc zastapiony "zastosowanie turystyczne", bo nie chodzi tu o rabanie drzewa, kazdy kto byl w lesie wie ze zamist niszczyc jakis folder lepiej galaz zlamac na kolanie.
najwazniejsze aby umiec sie posluzyc nozem .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niebezpieczna pasja - KRWISTY TOPIC
- Ponad rok temu
-
polski noz bojowy wz.2000
- Ponad rok temu
-
noz w "Spartan"
- Ponad rok temu