Aha - potwierdzenia maila nie dostałem .
Poczta Polska skreśliła adres From :.......... na kopercie ,żeby go ktoś czasem z powrotem do Colorado nie zaniósł .

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kangoo owner napisał
Haha!Pająki przybyły. Wbrew moim obawom o to ,że trzeba było nie pisać Toruń ,bo za trudne :wink: ,katalog dotarł . Niestety jeden ,więc się nie podzielę.
Aha - potwierdzenia maila nie dostałem .
Poczta Polska skreśliła adres From :.......... na kopercie ,żeby go ktoś czasem z powrotem do Colorado nie zaniósł .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Contubernalis napisał
Dopiero teraz zauwazylem, kiedy zostal wyslany...Do mnie też dzisiaj dotarł. A już się miałem obrazić na Spyderco :-) . Też ktoś przekreślił from. Kurde, przesyłka wysłana 22 XII i dopiero teraz dotarła - skandal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Borsoock napisał
Mój szedł 13 dni. Wielki odręczny napis "airmail" sugeruje sposób transportu przez ocean.Panowie, nie marudźćcie! Przecież za darmochę przysyłają, tak? A wie któryś, ile kosztowałaby przesyłka tej wagi wysłana AirMailem? Po prostu wysłali najtańszą opcją, pewnie statkiem płynęły i dlatego to tyle trwało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Pitek napisał
BTW katalog "trochę" ubogi. Niektóre pizzerie wieszają mi ciekawsze ulotki na klamce
Napisano Ponad rok temu
budo_Cactus napisał
Dlatego prawdziwy gentleman zamawia katalogi u Benchmade papieros (sorry, musialemNo i nie ma w nim Salsy. Co oni znowu kombinują??
A Delica oczywiście nadal z nitem i brzydkim zytelem :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
wasz katalog też pachnie frytkami??
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu