Spyderco Catalog 2005
Napisano Ponad rok temu
PS. Ten Stretch wygląda nawet całkiem nieżle.... oby tylko nie przesadzili z ceną.
Napisano Ponad rok temu
Orientujecie się jakie są ceny takiego zamówienia? tzn poza ceną noża ile trzeba doliczyć ?
Na katalog czekałem niecały tydzień więc może i nóż przyślą?
Napisano Ponad rok temu
Od Spyderco?A czy ktoś bezpośrednio ze stanów od spyderco zamawiał nóż?
Orientujecie się jakie są ceny takiego zamówienia? tzn poza ceną noża ile trzeba doliczyć ?
U producenta sie kupuje, jesli ma sie za duzo kasy.
Co Ty na to - ja Ci podam namiar, gdzie mozna noz kupic do 40% taniej, niz bezposrednio u Spyderco, a Ty mi przelejesz roznice w cenie, skoro jestes taki bogaty
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli będziesz taki miły to chętnie kupie go taniej. Pewnie nie tylko ja.
Bo nie trzeba być wielkim matematykiem żeby wyliczyć jak niżej.
3,1091 razy 189.95 = 590.57 PLN
z tego 40 % to 236
to wychodzi na to że za sam nóż kosztuje 354.57
zdradzisz sekret gdzie go dostać za takie pieniądze ?
Napisano Ponad rok temu
No to może podzielisz się swoją wiedzą ?
Jeżeli będziesz taki miły to chętnie kupie go taniej. Pewnie nie tylko ja.
Bo nie trzeba być wielkim matematykiem żeby wyliczyć jak niżej.
3,1091 razy 189.95 = 590.57 PLN
z tego 40 % to 236
to wychodzi na to że za sam nóż kosztuje 354.57
zdradzisz sekret gdzie go dostać za takie pieniądze ?
Dolicz jeszcze przesyłkę i potencjalne cło i Vat, a nie będzie tak wesoło. W końcu nóż do ciebie nie przydzie na piechotę. :wink:
Napisano Ponad rok temu
To prawda, co Wojtas13 pisze, dlatego tym bardziej kiepskim pomyslem jest kupowanie u producentaDolicz jeszcze przesyłkę i potencjalne cło i Vat, a nie będzie tak wesoło. W końcu nóż do ciebie nie przydzie na piechotę. :wink:
Podziele sie, jak obiecasz przelew
A tak serio, to zajrzyj chocby tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeden z chyba najpopularniejszych sklepow tu na BUDO. Serio go nie widziales jeszcze?
Albo tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ale tak czy tak.
policz
590 + koszt przesyłki VO 355 + koszt przesyłki.
później 40 % mniej vatu ( bo od mniejsze kwoty ) cło to nie wiem jak się liczy.
Tylko taryfa za przesłanie ta sama.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znam ten sklep i widziałem ceny ale temat rozgrywa się o co innego. Jak bym „potrafił” kupić nóż w stanach to bym go kupił. Ale ja nie wiem jak prawnie, jaką drogą, przez jakie firmy……
pisząc że dasz mi namiar na miejsce gdzie kupie go taniej myślałem że mówisz o kimś u kogo na miejscu kupię.
A jak mi podałeś ten link to się uśmiechnąłem bo pomyślałem sobie że może jesteś tak samo obeznany w temacie TANICH ZAKUPÓW jak ja. Wiesz że w stanach jest taniej a i tak kupujesz w Polskim sklepie bo jest wygodniej. Tylko się nie obraź za to co napisałem. Bo pewnie się mylę i kupujesz właśnie w stanach.
Może ktoś na prośbę moją będzie tak miły i ściągnie ten nóż ze stanów za taką cenę jak jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] + koszty przesyłki ? oczywiście doliczy też swoją prowizje za czas i fatygę. O ile się zna ktoś na tym i o ile wyjdzie taniej niż zakupy w sklepie na rogu gdzie ten nóż kosztuje między 600 a 700 PLN.
Napisano Ponad rok temu
Mylisz sieWhatever
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znam ten sklep i widziałem ceny ale temat rozgrywa się o co innego. Jak bym ?potrafił? kupić nóż w stanach to bym go kupił. Ale ja nie wiem jak prawnie, jaką drogą, przez jakie firmy??
pisząc że dasz mi namiar na miejsce gdzie kupie go taniej myślałem że mówisz o kimś u kogo na miejscu kupię.
A jak mi podałeś ten link to się uśmiechnąłem bo pomyślałem sobie że może jesteś tak samo obeznany w temacie TANICH ZAKUPÓW jak ja. Wiesz że w stanach jest taniej a i tak kupujesz w Polskim sklepie bo jest wygodniej. Tylko się nie obraź za to co napisałem. Bo pewnie się mylę i kupujesz właśnie w stanach.
Wiekszosc moich nozy jest sprowadzona z USA.
Poza tym mnie by akurat bylo malo wygodnie kupowac w Polsce, bo daleko i drogo - srodek EU jest troche bardziej na zachod
A obrazony jestem ciezko - bo moglbys troche poszukac, zanim zapytasz znowu o to samo:
http://www.forum-kul...showtopic=71823
http://www.forum-kul...showtopic=69044
Zadnych "firm" nie potrzebujesz, wszystko, co potrzebujesz do zakupu, to karta kredytowa i jakis adres mailowy.
A potem juz leci z gorki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coprawda nie odesłali mail'a ale katalog doszedł.
Niestety tylko jeden więc raczej się nie podziele.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba wysle maila jeszcze raz, w 3 kopiach najlepiej...
Napisano Ponad rok temu
A ja zamowilem.Katalog doszedl,calyu i zdrowy,z małym pajączkiem na okładce
Ale bez pajaczka.
Za to z motylkiem, what a surprise
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie jak skoro na stronie BM jest napisaneA ja zamowilem.Katalog doszedl,calyu i zdrowy,z małym pajączkiem na okładce
Ale bez pajaczka.
Za to z motylkiem, what a surprise
At this time we are only able to fulfill U.S. catalog mail requests
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz wiedzial "jak" - kto pyta nie bladzi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do kolegów
- Ponad rok temu
-