Spyderco Catalog 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile jeszcze mam czekać? Ile czasu wielbiciel Spyderków może czekać?
Pewnie nigdy nie dojdzie... niech mnie ktoś przytuli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie dostałem :-) , jeszcze nie zdążyłem przejrzeć.
Ktoś pytał, po co papierowy katalog, jak w sieci tyle zdjęć... No jak to po co?...No po to właśnie...Żeby kartki przerzucać, szeleścić, żeby sobie wieczorkiem do poduchy przed zaśnięciem poprzeglądać, do pociągu czy autobusu wziąć, czy choćby - praszu praszczienija - w kibelku poogladać, no tyle jest przyjemnych zastosowań, ze aż się dziwię, że ktoś się dziwi ...
Miłego kartkowania :-) !
Napisano Ponad rok temu
I do mnie właśnie doszedł 8)
Wydany bez szaleństw, ale fajny, zaraz będę czytać Na razie tylko go przejrzałem, ale rzuciły mi się w oczy parę paskudnie spydercowacie brzydkich nowości :twisted: Na końcu dwie strony na temat stali, składu i jakiś mały słowniczek.
Jeżeli to komuś pomoże/uspokoi, to mejla posłałem 21grudnia, a katalog dostałem dziś*. Pewnie wysyłają zgodnie z kolejnoscią otrzymanych mejli.
*fajnie dostać TAKI list z usa 8)
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, czy gdy zamówię u nich nóż to też dwa wyslą... ach rozmarzyłem się.
Cudowny, papierowy katalog, nie to, co wersja wirtualna. Można go włożyć pod poduszkę, czule pomiętosić kartki (zawinąć w niego rybę :twisted: )...
Niektóre nowe modele są całkiem ciekawe (np. SzaboFly)
Napisano Ponad rok temu
Praga poludnie nie istnieje.....
Napisano Ponad rok temu
mnie militeca nie wyslali (ale wczesniej po dwoch miechach doszly katalogi BlackWaka - zgubilem 8O - wiec juz daruje spyderco meczenie sie ze mna :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Ja jak zwykle zostalem olany Zaczynam sie przyzwyczajac....
Gdybyś (lub ktoś inny) chciał, mogę wysłeć Ci jedną kopię katalogu. Wal adres na priva i czekaj na listonosza.
Napisano Ponad rok temu
Zoliborz tez.. Chce katalog!Ja jak zwykle zostalem olany Zaczynam sie przyzwyczajac....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie - jeśli ktoś jeszcze ma 2 sztuki, niech dzieli się z biedniejszymi a ciężko poszkodowanymi przez los!
Napisano Ponad rok temu
faktycznie formą nie powala na kolana ale wszystko co trzeba przedstawia. Za to z CRKT fajnny przysyłają. Szkoda, że trzeba czekać ze 2 miesiące. Ale warto. Duży format, dobry papier i ładne zdjęcia.
pozdrawiam,z
Napisano Ponad rok temu
Zoliborz tez.. Chce katalog!Ja jak zwykle zostalem olany Zaczynam sie przyzwyczajac....
Nie tylko Was olali . Mogłem napisać Torun w adresie to może by doszło :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do kolegów
- Ponad rok temu
-
Noż seikena
- Ponad rok temu
-