Spyderco Catalog 2005
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli jest ktoś chętny na nowy katalog Spyderco to wystarczy jedynie wysłać email do Joyca Laituri i cierpliwie czekać... Katalog i przesyłka jest oczywiście za friko więc jedyne co trzeba zrobić to wysłać email. Warto zastosować się do wskazówek Joyca i podawać dane wg opisanego na stronie schematu. Dzięki temu można zapobiec literówkom i oszczędzić jego czas. Co ciekawe w swoim mailu poprosiłem o potwierdzenie dotarcia mojej wiadomości. Po 22 min(!) dostałem odpowiedz z potwierdzeniem i informacją że teraz pozostaje mi już tylko cierpliwie czekać (katalogi się drukują)
Fajnie byłoby gdyby w Polsce firmy też tak troszczyły się o klienta...
PS. wiem że wcześniej już było coś o nowych katalogach ale na pewno nie tych pachnących farbą drukarską a jedynie tych z sieci.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sory ale sprawdzałem specjalnie regulamin i nie za bardzo wiem dlaczego link został usunięty... W końcu to forum zagraniczne. Proszę mnie oświecić. Jeśli mimo to zrobiłem coś wbrew regulaminowi to przepraszam ale było to nieświadome.
Napisano Ponad rok temu
Fiodor to jak to w koncu jest?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I podobno niezła laska...
Napisano Ponad rok temu
a tego newsa daje na magie stali, bo dobry, thx lepermessiah
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. jesli scislym chemy byc: "The new 2005 Spyderco Consumer Catalog goes to print next Monday and we should have them in-house by January 1."
A nie w polowie grudnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz od ludzi z BUDO posypie się 1500 zamówień katalogu i temat zostanie rozwalony, tak jak z militekiem
No cóż to nie jest wykluczone ale co tam zawsze warto spróbować. Poza tym fajnie byłoby za jakieś 10 lat obejrzeć sobie taki katalog i powspominać jakie to kiedyś fajne noże robili...
A Joyce Laituri to faktycznie babka ale czy fajna to nie wiem bo niestety zdjęć brak...
Napisano Ponad rok temu
a katalog.... może bedzie "rozkładówka" to sobie na ściane powiesze choć czuje ,że katalog do mnie nie doleci bo mam takie szczęście... (potwierdzenia nadal brak)
Napisano Ponad rok temu
Auto reply dostalem od razu ale nie wiem czy mam sie denerwowac ze nie ma osobistej odpowiedzi czy nie...
W sumie chyba nie bede bo gdyby mial odpisywac na kazdy list z prosba o katalog osobiscie to by mogl nie wyrobic...
/edit/ To jak? Dostawaliscie tylko automatyczna odpowiedz czy osobista tez?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to jeszcze 3 dni i powinien dojsc do mnie bo za 2 jest niedzieladobra Panowie to się pochwale jako pierwszy !!! dotarł do mnie katalog Spyderco, a żeby było śmieszniej to nawet sztuk dwie i po co ja się martwiłem....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do kolegów
- Ponad rok temu
-
Noż seikena
- Ponad rok temu
-
Nóż pod poduszką?
- Ponad rok temu