Pyanko (nie bijcie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
echm... no to tak wybaczcie pytanie ale czy : Meguri jest tylko w szkole kobayashi !? 8O sorry za pytanie ale... wydaje mi sie nie tyLko a jeden sensei ze szkoły kobayashi prubowal parodiowac moje dojo i mowil ze cos takiego jesT tylko u nich... a tak swoja drogą to gadal pełno głupot o dojo ikedy chyba nie powinno tak byc ze osmiesza(proobuje osmieszac) inne szkoly aikido przed swoimi uczniami .....
To ciekawe...A moze jasniej napiszesz cos wiecej o tym sensei? MOze byc na priv zeby zadymy nie robic
Napisano Ponad rok temu
hmmm no to tak Ciwiczylem w ikeda dojo w toruniu... przez jakis czas mialem przerewe ... teras chialem znowu zacząć tak sie składa ze kumpel cały czas chodził i mnie informował na bieżąco co tam słychać więc byłem bardzo dobrze poinformowany. poszedłem do dojo Górskiego i mowie mu ze chciałem zobaczyc i ze ćwiczyłem jus kiedys . zapytal sie gdzie to mu powiedzial ikeda dojo zaczal sie uś,iechac i parodiowac gadac zeczy w stylu nasza szkola jest leprza bo my mamy cos tam cos tam w wy tego nie macie nasza szola jest laprza bo jest skuteczniajsz a jak sie zapytalm dla czego to pokazal irmi tenkan takie jak zawsze cwiczymy przytaknelem mu a puzniej pokazal jakąś chybryde i powiedzial ze tak sie w ikieda cwiczy ;/ mowil ze on potrafi lepiej kontrolowac linie centralną a po za tym tamto dojo jus sie rzzsypuje bo jak to powiedział : "Waldek nie ma jus czasu" I w tym momęcie przegioł pałe bo tak sie zlozylo ze w przed dzien bylem na spotkaniu wigilijnym . powiedzial mu ze nie ze sie rozwija . a on na to ze z tamtąd głuwi prowadzący poodchodzili to ja mu mowie ze nie ze wszystko jest jak na najleprzj drodze to on mi na to ze ich dojo i tak jest leprze
ech wogule jeszcze sporo krytykowal więc chialem sie zapytaac czy to KobaYashi jest na prawde takie dobre i ma zalety takie jakic nie ma zadna inna szkola !? 8O
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
ee... Nie !!!!! (chyba )A to nie wiesz, że propaganda, to jedna z metod walki z konkurencją na rynku ? Pytanie, czy to właściwa metoda...
W.
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
ech no co tam napiszu tu nawet napisz o kogo mi chodzi... przeciesz to nic obraźliwego (chyba)
hmmm no to tak Ciwiczylem w ikeda dojo w toruniu... przez jakis czas mialem przerewe ... teras chialem znowu zacząć tak sie składa ze kumpel cały czas chodził i mnie informował na bieżąco co tam słychać więc byłem bardzo dobrze poinformowany. poszedłem do dojo Górskiego i mowie mu ze chciałem zobaczyc i ze ćwiczyłem jus kiedys . zapytal sie gdzie to mu powiedzial ikeda dojo zaczal sie uś,iechac i parodiowac gadac zeczy w stylu nasza szkola jest leprza bo my mamy cos tam cos tam w wy tego nie macie nasza szola jest laprza bo jest skuteczniajsz a jak sie zapytalm dla czego to pokazal irmi tenkan takie jak zawsze cwiczymy przytaknelem mu a puzniej pokazal jakąś chybryde i powiedzial ze tak sie w ikieda cwiczy ;/ mowil ze on potrafi lepiej kontrolowac linie centralną a po za tym tamto dojo jus sie rzzsypuje bo jak to powiedział : "Waldek nie ma jus czasu" I w tym momęcie przegioł pałe bo tak sie zlozylo ze w przed dzien bylem na spotkaniu wigilijnym . powiedzial mu ze nie ze sie rozwija . a on na to ze z tamtąd głuwi prowadzący poodchodzili to ja mu mowie ze nie ze wszystko jest jak na najleprzj drodze to on mi na to ze ich dojo i tak jest leprze
ech wogule jeszcze sporo krytykowal więc chialem sie zapytaac czy to KobaYashi jest na prawde takie dobre i ma zalety takie jakic nie ma zadna inna szkola !? 8O
Widzisz...Oczywiscie za przykladem wielu , wielu osob na tym forum moglbym napisac, ze ja cwicze aikido Kobayashi i to jest the best a wszystko inne jest beee ale po co?
To czy cos jest dobre czy nie oceniasz sam i Tobie takie aikido albo sie spodoba albo nie i raczej nikt nie powinien Cie przymuszac do jakiegokolwiek stylu. Owszem aikido Kobayashi ma dosc specyficzny klimat, zwraca uwage na duzo innych rzeczy, o ktorych w innych szkolach sie nie mowi badz sie je bagatelizuje.
A jesli chodzi o mowienie, ze to aikido jest do dupy a tamto jest cycus to nie dziwie sie ze od razu doznales zniechecenia 8) bo ja bym tez sie wku... jakby ktos mi wciskal, ze moj nauczyciel robi kiszke.
Moja rada: Nie sluchaj innych tylko sprobuj sam i wtedy podejmiesz decyzje czy chcesz grac z nami czy z kim innym 8) Ja bardzo polecam
Jednak pamietaj ze nie ma nic za darmo i u nas bardzo ciezko trzeba pracowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) Odchodzenie uczniow z dojo
2) Wyrazne stwierdzenie u myslacej czesci ze jesli on krytykuje tak inne dojo to znaczy ze im czego zazdrosci
Bo o mistrzu swiadczy jegoAikido a nie ilosc błędów jakie mozna zarzucic konkurencji
Generalnie poprzez cos takiego Docodi do Zatargow i Anomalni na wszysktihc poziomach realcji miedyz stylami Aikidow...
"-sensej mi powiedizla ze wy jestescie gorsi...bo niemacie mae guri
-a chcesz sie bic"
JOKE (Zawsze i wszedzi)
Napisano Ponad rok temu
-a chcesz sie bic"
JOKE (Zawsze i wszedzi)
dobre...hehe
Napisano Ponad rok temu
PO CO? dali by sobie po razie jak mężczyźni, zamiast tenkany w spódnicach robić Ale zawsze można sie zasłonić pokojowym przesłaniem. Wiecie co? Do dupy takie przesłanie co tyle konfliktów wywołuje.
Napisano Ponad rok temu
... dali by sobie po razie jak mężczyźni, zamiast tenkany w spódnicach robić
No ale jak wszystkie strony konfliktu robią dobrze te tenkany, tylko każdy trochę inaczej, to i w mordę sobie nie dadzą, bo zawsze oponent zejdzie z linii ataku...
W.
Napisano Ponad rok temu
ech no co tam napiszu tu Smile nawet napisz o kogo mi chodzi... przeciesz to nic obraźliwego (chyba)
ech wogule jeszcze sporo krytykowal więc chialem sie zapytaac czy to KobaYashi jest na prawde takie dobre i ma zalety takie jakic nie ma zadna inna szkola !? Shocked
..eee
może ktoś to przetłumaczyć na polski,
tak, by ci znający mniejszą liczbę języków też coś zrozumieli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-a chcesz sie bic"
JOKE (Zawsze i wszedzi)
Jak jeszcze raz napiszesz takim oczojebem to dostaniesz ode mnie ignora :twisted:
Napisano Ponad rok temu
pisanie na internecie to nie to samo co gadanie z ziomalami. Nikt cie tu nie zna, nie rozumie odleglych skojarzen, nie zna twojej sytuacji, wiec musisz pisac jasno, czysto i logicznie. To tez pewnego rodzaju Sztuka, jak mowil przewielebny Labedz w jednej ze swoich homilii :wink:eeeechm no do uslug powiedz tylko czego nie rozumiesz bede tlumaczyl :roll:
Napisano Ponad rok temu
pisanie na internecie to nie to samo co gadanie z ziomalami. Nikt cie tu nie zna, nie rozumie odleglych skojarzen, nie zna twojej sytuacji, wiec musisz pisac jasno, czysto i logicznie. To tez pewnego rodzaju Sztuka, jak mowil przewielebny Labedz w jednej ze swoich homilii :wink:eeeechm no do uslug powiedz tylko czego nie rozumiesz bede tlumaczyl :roll:
Dokładnie. Włóż, chociaż odrobinkę pracy, w to jak piszesz; literówki, styl, ortografia, może pisz najpierw w Wordzie. Nikt, tu nie jest specjalnie czepliwy, ale naprawdę ciężko się czyta to, co piszesz, a i w życiu się później przyda...
Jeżyk (tym razem zupełnie nie złośliwy)
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy tylko jeden wariant?
- Ponad rok temu
-
Czy zmieni się coś w PFA ?
- Ponad rok temu
-
Opinie o aikido A. Cognard
- Ponad rok temu
-
Le corps conscient
- Ponad rok temu
-
Zasady aikido realizowane w technikach ...
- Ponad rok temu
-
Wymuszanie ataku
- Ponad rok temu
-
Aikido dla "ON"?
- Ponad rok temu
-
Wesołych Świąt
- Ponad rok temu
-
Gdzie ćwiczy Elita Polskiego AIKIDO ? :)
- Ponad rok temu
-
Anty-aiki trening
- Ponad rok temu