Czy zmieni się coś w PFA ?
Napisano Ponad rok temu
Czy wraz za nowym Zarządem przyjdą jakieś zmiany w kwestiach formalnych i organizacyjnych.
Powiem szczerze, że mam taką nadzieję.
Ciekaw jestem, czy każdy z kandydatów na nowego włodarza przedstawił pomysł na działalność w Federacji.
Poczekamy zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
ech ja myśle ze po 7 danie dla wszystkich uzytkowników budo vortaL 8)No honorowy 7 dan dla mnie
PozDro MiChU*_*
Napisano Ponad rok temu
Krotko mowiac - z szacunkiem calym naleznym i sympatia - Redakcjo: mniej dyplomacji, wiecej informacji. Konkretnych.
APAS (jawnie sie podpisujacy)
Napisano Ponad rok temu
co z promocja znaku PFA (to w koncu marka z wieloletnia tradycja, najwieksze dobro organizacji - jak nie wiedza co z tym zrobic, doradze - niedrogo
Proponuję aby PFA sponsorowało akcję "Podaruj dzieciom słońce" oraz fundację "Nie jesteś sam" Jolanty Kwaśniewskiej
Napisano Ponad rok temu
...Pmasza czy Shawnee (pozdrawiam obu)...
Serce bije mi jak szalone i łza wzruszenia zaskrzyła się na rzęsie... :wink:
Pozdrawiam i ja Ciebie, obyś rdzą nie zaszedł w wyspiarskim klimacie
Napisano Ponad rok temu
ile stazy, jakie, z kim, jak dofinansowane, gdzie chca szukac srodkow (poza naszymi kieszeniami)
właśnie, bo drogie łone, że ja przepraszam, i ciekawy jestem na co idą, nasze w końcu, pieniądze
Napisano Ponad rok temu
JOKEEEEEEEEE
Napisano Ponad rok temu
PoZdr0 All
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem, że najprawdopodobniej(rozmowy są podobno w toku) na wiosne(marzec) przybędzie Yasuno i z tego powodu należą się brawa dla zarządu, że chce od mocnego uderzenia rozpocząć kadencje ...
Podobno Redakcja jest głownym dyplomatą na linii PFA -> Hombu i radzi sobie naprawdę dobrze ... Jeszcze raz wielkie brawa !!!
Miejmy nadzieje, że na jesieni zobaczymy innego (może być ten sam) "solidnego" shihana - może tak S.Endo??
Wallace (rozmażony i nie zawsze krytykujący)
Napisano Ponad rok temu
Do *Michu*niE no ale tAk na SErYjo t0 z teGo co WieM PFA dązy do tego aby byla dowlonnąśćsyli aikido czy cos w tym stylu zeby nie było jednego nazuconego ale kazdy cwiczył swoje...(tak słyszałem prosze nie bijcie jak źle ) :roll:
PrZecZtaj sWojego MaiLA i siemzastufzanimcos TAKieGosnnowusploCisH.
Do reszty:
Darujcie sobie czytanie mojej wypowiedzi do *Michu* - szkoda czasu.
Sorry za offtopa.
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
Juz zachodze, Wodzu, lecz nie z braku aikida i ruchu wszelakiego, lecz prozaicznie - przez wode. Kurde, ja naprawde nie wiedzialem, co znaczy okreslenie "londynski deszcz"... Do dzisiaj :twisted:...Pmasza czy Shawnee (pozdrawiam obu)...
Serce bije mi jak szalone i łza wzruszenia zaskrzyła się na rzęsie... :wink:
Pozdrawiam i ja Ciebie, obyś rdzą nie zaszedł w wyspiarskim klimacie
APAS (pozdrawiajacy i przemoczony jak jeszcze nigdy w zyciu, bo do pogody tutejszej nieprzystosowany)
Napisano Ponad rok temu
Darujcie sobie czytanie mojej wypowiedzi do *Michu* - szkoda czasu.
Nie darowałem sobie, ale masz rację. Ręce i nogi opadają jak się czyta takie teksty. Nawet uniwersalnego translatora sobie zapodałem na kompa i dupa blada....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Le corps conscient
- Ponad rok temu
-
Zasady aikido realizowane w technikach ...
- Ponad rok temu
-
Wymuszanie ataku
- Ponad rok temu
-
Aikido dla "ON"?
- Ponad rok temu
-
Wesołych Świąt
- Ponad rok temu
-
Gdzie ćwiczy Elita Polskiego AIKIDO ? :)
- Ponad rok temu
-
Anty-aiki trening
- Ponad rok temu
-
Jak trenowac ?
- Ponad rok temu
-
Aikido w Londynie
- Ponad rok temu
-
Uważajmy na siebie...