Czy nosicie foldery z klipse? Czy Wam to nie przeszkadza?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skirmish czeka na przepiterowanie bo jakos mi sie jego stylistyka kompletnie gryzie ze wszystkim co mam na sobie.
Za to Amphibiana ani Socoma si enie bal nikt. W chwili obecnej nosze Shadow III na IWB i wygodniej mi si ego nosi niz jakikolwiek folder, zebym ja jeszcze tego diabla umial naostrzyc jak trza... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to by tłumaczyło, że otoczenie nie raguje z piskiem na takie "tacticale".... Swoje chłopaki, ziomale.... wiedzą o co ohodzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za offtopic ale tego typa nie idzie zlapac innaczej
Zeby nie byl post bezsensowny do konca - o klipsach slow kilka z doswiadczenia:
Amphibian [auto] - zadna moc mi go jeszcze nie wyciepala zza paska ale pas policyjny byl dla niego ciut za szeroki.
Socom - dobry klips, nie potega ale moze byc. Inna sprawa, ze w socomie klinga chodzi leciutko totez jak czlowiek biega czy cos to sie lubi ciut otworzyc 8O
- Skirmish - hmmm trzeba bedzie koncowke klipsa odgiac w gore troche bo na razie musze odchylac klipsa kciukiem, zeby wszedl na pasek. A pozatym klips rewelacyjny.
Spyderfly - najlepszy z powyzszych
Napisano Ponad rok temu
Nosicie na pasku ale folderek pod pasek a klips na zewnątrz?
czy też klips między pasek a spodnie, a folderek na zewnątrz?
Napisano Ponad rok temu
A tak powaznie - nosze w ten sposob bo sie dwa razy szybciej nozyk wklada w ten sposob. Chociaz jakbym mial w perspektywie jakies biegi czy kaduk wie co to bym pewnie przelozyl klipsem na zewnatrz.
Napisano Ponad rok temu
Mam podobne zdanie.Klips i na pasek pierona! Tak nosilem zawsze i wszedzi...
Nóż trzyma się mocno, wygodnie się po niego sięga. A że widać co noszę przy sobie, to już nie mój problem.
W razie pytań udzielam grzecznych odpowiedzi. , a na dziwne miny lub słowa nie reaguję.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Na odwot balbym sie, ze mi zginie... Moze nie slusznie. No i poza tym... byloby widac...
K_P
Napisano Ponad rok temu
kozik jest na lince wiec problemu z chwytem i wyjeciem nie ma wiekszego
nosze tak native'a, co za grubasa jest uwazany i nie go nie czuc (osadzony jest bardziej z tylu)
i zobaczyl, ze klipsy sa dobre, i je zostawil
Napisano Ponad rok temu
Nie na pasku. Za nim wpiety w spodnie folder do srodka, klip na zewnatrz pod paskiem przytrzymujacym spodnie.
Na odwot balbym sie, ze mi zginie... Moze nie slusznie. No i poza tym... byloby widac...
K_P
Kuba zagubiłem się w Twojej wypowiedzi
"Nie na pasku"
"Za nim wpięty w spodnie" - to na pasku czy w spodnie bo widzę obie możliwości:?:
"klip za zewnątrz pod paskiem:" - to na zewnątrz czy pod paskiem
Prościej PLIZZZZZ bo gamoń jestem.....
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajny pomysł
"Wypróbuję go na pewno"
Napisano Ponad rok temu
A klips wędruje na nożyk, już dziś wieczorem.... :-)
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Tak przy rozporku to też niezłe wrażenie musi robić na płci pięknej, Jak masz odpowiedniego "sprzęta" znaczy nożyk o odpowiedniej grubości to pewnie mdeleją na taki widok. No i w tym wypadku jak tu mówić o wyższości noszenia chudego / płaskiego noża nad grubaśnym ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Delica z CarbonFiber i...śrubką:)
- Ponad rok temu
-
Rozterka
- Ponad rok temu
-
Tuningowanie MICROTECH i inne fabryczne noże.
- Ponad rok temu
-
Zielonkawa Czapeczka
- Ponad rok temu
-
440C w "Kopromed"
- Ponad rok temu
-
Microholizm - podziękowania dla PiterM i WAR
- Ponad rok temu
-
Żabo-francuzo-koziko-pająk
- Ponad rok temu
-
Nóż na Antarktydzie ?
- Ponad rok temu
-
który nóz spełnia poniższe wymagania (dla kobiety) ?
- Ponad rok temu
-
nowy nóz ... ale jaki?
- Ponad rok temu