który nóz spełnia poniższe wymagania (dla kobiety) ?
Napisano Ponad rok temu
pewna blokada i prosta w obsłudze (składany oczywiście)
ma być ładny (niebieski jeśli jest taka możliwość) i niestraszący ludzi
stal dobra ale nierdzewna
bez luzów, ciężkiego otwierania
no i mam wątpliwości czy klinga powinna być szeroka i krótka (np. spyderco) czy węższa i dłuższa
może macie jakieś propozycje
Napisano Ponad rok temu
nie za duze, nie za male, takie w sam raz, blokada backlock (no maloskomplikowana) i w miare lekki
jak mniejsze to salsy sa w roznych kolorkach, jestery itp.
Napisano Ponad rok temu
niebieski to jest jeszcze native do dostania (napewno z zytelu, byla wersja z g10 ale to juz chyba marna szansa)
nie za duze, nie za male, takie w sam raz, blokada backlock (no maloskomplikowana) i w miare lekki
jak mniejsze to salsy sa w roznych kolorkach, jestery itp.
Z toą małością salsy to bym nie przsadzał. dopuki się go ogląda na zdjęciach to jest to sympatyczny maluszek, ale w rzeczywistości to poważne narzędzie.
Napisano Ponad rok temu
Mini Griptilian?mały lekki nierzucający się w oczy, użytkowy
Napisano Ponad rok temu
Blade Length: 1.92"
Blade Thickness: 0.084"
Blade Material: 154CM
Blade Hardness: 58-60HRC
Blade Style: Modified Drop-Point
Weight: 1.00oz.
Clip: No Clip
Lock Mechanism: Levitator™
Overall Length: 4.75"
Closed Length: 2.85"
Napisano Ponad rok temu
Benchmade Benchmite stal 154CM, Rękojeść TYTAN, cena 540 zł na military.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może Kershaw Chive . Nie jest niebieski ,za to ślicccny . Reszta wymagań spełniona.
Chive mojej żonki nie jest tęczowy, ale chwali go sobie strasznie....
Popieram kolegę 8)
Napisano Ponad rok temu
Jest taki jeden... Chris Reeve Mnandi z okładzinami z kory ciosów Mamuta z rejonów, gdzie występują niebieskie minerały (np. siarczan miedzi) i dzięki temu ciosy są naturalnie przebarwione na lekko niebieskawy odcień. Myślę, że by się jej podobałmały lekki nierzucający się w oczy, użytkowy
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o nóż do obierania ziemniaków?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie bardzo w temacie ale nie rozumiem.
Chodzi o nóż do obierania ziemniaków?
Ależ skąd. Nóż dla kobiety, czyli nóż którym można poprawić makijaż, skórki wyciąć, pięty wygładzić, szminkę rozłożyć dobrze, pociąć dietetycznego batonika, jabłuszko obrać....
ech...
Napisano Ponad rok temu
mini griptilian
spyderco native
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
555-BLU Plain edge/ satin finish blade/ blue handle/ lanyard hole
Tylko trzeba się spieszyc i szukać lepszych cen na wyprzedaży
[This item has been discontinued and is no longer available from the factory as of November 1, 2004. Please try our Dealer Locator].
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Malutki , cudowniutki , i do tego ostry.Otwieranie i zamykanie to nie tylko latwosc to przyjemnosc , zlozony wglada tek niewinnie , a jednoczescie itrygujaco ze bez problemu mozna go wlozyc za gore kostiumu bikini ( i tu nie jestem pewien na co bym, bardziej zwracal uwage )
Moze niektorzy powiedza cena , ale jak ja bardzo kochasz to przeciez pieniadze niewazne.
Napisano Ponad rok temu
Mazenie wszystkich kobiet Microtech UTX70 , moze na pierwszy rzut oka niebieskeigo nie widac , ale jak sie dokladniej popatrzy to mozna znalesc .
Malutki , cudowniutki , i do tego ostry.Otwieranie i zamykanie to nie tylko latwosc to przyjemnosc , zlozony wglada tek niewinnie , a jednoczescie itrygujaco ze bez problemu mozna go wlozyc za gore kostiumu bikini ( i tu nie jestem pewien na co bym, bardziej zwracal uwage )
Moze niektorzy powiedza cena , ale jak ja bardzo kochasz to przeciez pieniadze niewazne.
no... a najlepiej polerowany na lustro double edge
Napisano Ponad rok temu
benchmite - wygodna jest ta blokada, ktoś używał?
mini griptilian - podobno ma zbyt pękatą rękojeść , tak?
mnadi -
chive - ma chyba liner lock - lepiej back lock albo axis żeby łapki były bezpieczne
microtech -
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mial (chyba ) -woj- i (chyba ) sobie chwalil, a teraz ma (chyba ) jego Szanowna Malzonkabenchmite - wygodna jest ta blokada, ktoś używał?
Troche ciezko cos odpowiedziec na takie pytaniemini griptilian - podobno ma zbyt pękatą rękojeść , tak?
Co znaczy "zbyt"? Malego nie macalem, ale niektorzy mowia, ze Griptilian (duzy) ma za gruba rekojesc, a inni (chyba wiekszosc), ze sie go rewelacyjnie trzyma, bo ma gruba rekojesc
705 jest podobnej wielkosci, jak mini Griptilian, rekojesc ma z tego co wiem niewiele ciensza, a trzyma mi sie go bardzo wygodnie.
Napisano Ponad rok temu
Mnie ten pypec maly zaskoczyl [benchmite a nie wój] swoja porecznoscia chociaz nie do konca bym znalazl zastosowania dla takiego konusa malego ale straszni emila zabaweczka i elegancka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowy nóz ... ale jaki?
- Ponad rok temu
-
Duże EDC?
- Ponad rok temu
-
KA-BAR Warthog...
- Ponad rok temu
-
Pytanie do zaawansowanych ...
- Ponad rok temu
-
kat ostrzenia noza
- Ponad rok temu
-
Małe jest piękne
- Ponad rok temu
-
muela na wojnie
- Ponad rok temu
-
Rzecz o Nożoholiźmie, czyli "Kto mnie, kurde, zaraził??
- Ponad rok temu
-
Nowa BMka-Snipe
- Ponad rok temu
-
Wingwalk
- Ponad rok temu