który nóz spełnia poniższe wymagania (dla kobiety) ?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie radze w domu trzymac noży w kieszni
Dlaczego...?
8O
Napisano Ponad rok temu
mogą sie stac różne niepożądane rzeczy,
wyobraz sobie ze walnoles w byle jakie miejse noz przychodzi znajoma z dzieckiem lub twoje dziecko inozyk potraktuje jako ciekawa zabawke ktorej jeszcze do tej pory nie widzał (mowa o malych dzieciach i to jest tylko jeden z wielu scenariuszy ktore moga sie nie dobrze skonczyc)
moim zdaniem to jest bardziej niebezpieczne niż potrzebne,bo jak jestes w domu to mozesz po noz zawsze isc i se go wziać
to jest moje zdanie
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
bo w domu noż nie jest tak potrzebny (chyba że teściowa z toba mieszka)
mogą sie stac różne niepożądane rzeczy,
wyobraz sobie ze walnoles w byle jakie miejse noz przychodzi znajoma z dzieckiem lub twoje dziecko inozyk potraktuje jako ciekawa zabawke ktorej jeszcze do tej pory nie widzał (mowa o malych dzieciach i to jest tylko jeden z wielu scenariuszy ktore moga sie nie dobrze skonczyc)
moim zdaniem to jest bardziej niebezpieczne niż potrzebne,bo jak jestes w domu to mozesz po noz zawsze isc i se go wziać
to jest moje zdanie
pozdrawiam
Dlatego między innymi nie lubię dzieci .
Nie mogę w każdej chwili iść i wziąść noża ,ponieważ uwłaczało by to mojemu leniwemu trybowi życia . ( mam zwykle przy sobie 2-3 noże i toola i nic nie jest w stanie zmusić mnie do szukania narzędzi)
A gdyby noże w domu nie były potrzebne ,ludzie trzymali by je w komórkach ,piwnicach, itp .
Takie jest moje zdanie .
Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wystarczy obejrzeć tzw. śmieszne filmy video w TV - ile razy synek tatusiowi w jajca wypłaci z takiego zaskoczenia że goście nawet nie mają kiedy pomyślec o uniku itp... [/url]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowy nóz ... ale jaki?
- Ponad rok temu
-
Duże EDC?
- Ponad rok temu
-
KA-BAR Warthog...
- Ponad rok temu
-
Pytanie do zaawansowanych ...
- Ponad rok temu
-
kat ostrzenia noza
- Ponad rok temu
-
Małe jest piękne
- Ponad rok temu
-
muela na wojnie
- Ponad rok temu
-
Rzecz o Nożoholiźmie, czyli "Kto mnie, kurde, zaraził??
- Ponad rok temu
-
Nowa BMka-Snipe
- Ponad rok temu
-
Wingwalk
- Ponad rok temu