zlamany nos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm,to sie tyczy tez mnie,bo te "kilka mm" mam przesuniety w jedna strone (niefortunne zderzenie sie zkobieta na ulicy "przemsiesilo" mi lekko nos. a pozniej z 2-3 razy dostalem na treningach). lekarz (zwykly) kazal sie nie przejmowac,ale w sumie specjalny fachura z niego nie jest. a teraz przez ciebie Shalom po nocach nie bede mogl spac;)bez znaczenia, tobie się tak moze wydawać ale wystarczy ze kilka mm jest przesuniety i juz się zrąbać moze, nie ma co chrzniać tlyko do lekarza iśc (no chyba że się boisz - ale nie ma czego bo to nie do dentysty )
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedyś tak miałem i zdecydowałem się na nastawienie, bo mi to znacznie życie utrudniało. Latem miałem problemy ze swobodnym oddychaniem.
Po zabiegu było o niebo lepiej, więc było warto. Ale wiecie mój przypadek był dość odosobniony, bo ja nprawdę miałem pokrzywioną przekrodę, a nadodatek problemy z alergią. Myślę, że jak masz lekkie przesunięcie, to można z tym żyć. Zabie to nic strasznego, noc po nim jest przejebana, nie pośpisz!
Napisano Ponad rok temu
Polska - naród lekarzy!taka chrzastka bedzie sie dlugo zrastac
Po co w ogóle myślisz nad tym?
Idź do lekarza!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak na powaznie to mozna nawet w masce lazic, a dobrze zalozony opatrunek to tez nieglupia sprawa - chociaz wyglada sie kretynsko :?
A tak nawiasem mowiac to gratuluje ignorowania kontuzji nosa - czlowiek zaczyna zalowac dopiero kiedy okazuje sie, ze do 'lekko' ( jak mu sie wydawalo ) skrzywionej przegrody nosowej bonusowo dostal jakiegos polipa ( wiem, paskudztwo ale zdarza sie ) i mozna zapomniec o trenowaniu czegokolwiek zanim sie tego nie zoperuje :? Korzystajac z panstwowej sluzby zdrowia to jakies pol roku w plecy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taka chrzastka bedzie sie dlugo zrastac?
Chrząstka w nosie zrasta się bardzo szybko, po tygodniu może już nie być sladu po złamaniu (poza drobnym szczegółem - przesuniętą przegrodą).
Naprawdę nie masz na co czekać bo tak jak napisał Slaszysz jeśli się zrośnie to do prostowania będzie trzeba przegrodę łamać jeszcze raz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja słyszałem od lekarza nastawiającego mi nos że już po tygodniu trzeba go znów łamać, stąd mój wniosek że jest wtedy już w pełni zrośnięty.
Napisano Ponad rok temu
.. lekarz usztywnił nos ..
mozna wiedziec jak?
Wsadził mi do nosa zwiniety w rulon bandaż (chyba to był bandaż)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rany, siniaki, rekonwalescencja...
- Ponad rok temu
-
sterydy
- Ponad rok temu
-
bierzmy przykład z amerykanskiego wydania footballu!!
- Ponad rok temu
-
Szpagat po kontuzji.....
- Ponad rok temu
-
szybkość na siłowni
- Ponad rok temu
-
zajecia ruchowe dla osob starych
- Ponad rok temu
-
Tramal - mozna się tym nacpać?