sterydy
Napisano Ponad rok temu
jezeli ktos ma jakies ciekawe stronki etc
Napisano Ponad rok temu
chcialbym troche info o sterydach
ja Ci dam jedno info o sterydach
stary...sterydy to ...w zyciu podstawa
Napisano Ponad rok temu
chcialbym troche info o sterydach
POdaj swj staz treningowy wiek wzrost i wage.
Napisano Ponad rok temu
stary nie pakuj się w to g.., szkoda zdrowiachcialbym troche info o sterydach
jak robisz to bo sądzisz, że jesteś za mały/słaby to pocieszę cie ja jestem pewnie mniejszy i jakoś żyje (całkiem dobrze)
i znam paru mniejszych odemnie którzy także nie narzekają
naprawde nie warto
Napisano Ponad rok temu
Chcesz brać lekarstwa, dolega ci cośchcialbym troche info o sterydach
Napisano Ponad rok temu
a po co chcesz być taki silny 8Ochcialbym troche info o sterydach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardziej zwiekszenie wytrzymalosci silowej
i niska toksycznosc
Napisano Ponad rok temu
Testosteron Theramex, Testosteron Propionate, Sustanon 250, Omnadren 250 (dodatkowo zostaniesz "zalany" wodą i będziesz miał pychol jak księżyc w pełni), Genotropin, Anadrol (Androlic 50), Parabolan.nie interesuje mnie przyrost masy
i niska toksycznosc
Te co wymieniłem wpływają również na przyrost masy - tego nie da się wykluczyć w cyklu sterydowym (no chyba, że jedziesz na samą rzeźbe to wtedy możesz wziąść takie koksy jak: Clenbuterol, Primobolan Depot, Winstrol (Depot i w tabsach)).
Chcesz zwiększyć wytrzymałość, to rób więcej powtórzeń na serię - do 20, 25.
Niższą toksyczność mają koksy w strzałach - albo ktoś Tobie zrobi strzał w zadek albo sam sie nauczysz (igła na 2/3 długości w dupsko - jeżeli prawy pośladek, to w prawą górną jego część; odciągnąć tłoczek - jak pojawią się bąbelki powietrza, to znaczy że jesteś w mięsniu; jak krew - to nie, wbij w inne miejsce; strzały możesz robić też w bark, udo, łydkę, triceps, biceps)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy tego BOB nie bral? :twisted: efekty sa.. no coz, nieciekawenie interesuje mnie przyrost masy
i niska toksycznosc
Te co wymieniłem wpływają również na przyrost masy - tego nie da się wykluczyć w cyklu sterydowym (no chyba, że jedziesz na samą rzeźbe to wtedy możesz wziąść takie koksy jak: Clenbuterol, Primobolan Depot, Winstrol (Depot i w tabsach)).
Napisano Ponad rok temu
Ze swojej strony tyle. Sorki chrystianek ale nie mam zamiaru dokladac lapki do nastepnego idacego na latwizne koxa. Skad taki wniosek ? Jak bys cwiczyl od dawna na tyle wyczynowo by musiec siegnac po koksy to bys sam wiedzial jak i co wziac (ewentualnie mial bys znajomych ktorzy by wiedzieli) ... Takie moje zdanie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
tam dostaniesz odpowiednie info
Napisano Ponad rok temu
O osłonki się gość nie pyta - a jak sie nie pyta, to już jego problem. Zresztą branie koksów to już pogodzenie się, że za cenę siły/masy/rzeźby/dobrego wyglądu będą problemy zdrowotne, bo koksy uzależniają (może nie dosłownie) - raz spróbujesz, są efekty i potem kupujesz następne bo musisz być dupniejszy od kumpli i budzić respekt (inna sprawa to taka, ze część koksiarzy idących na samą mase wygląda jak warchlaki )Hmm a gdzie info o oslonkach ? O cyklach odblokowujacych ? Jak juz dajecie jakies info to podajcie chociaz je tak by sobie nie zrobil zbyt duzej krzywdy.
novocaine, boldem walnąłeś Winstrol - o jakie dokładnie nieciekawe efekty chodzi? (winko jest na rzeźbe i czesto polecane, a inną sprawą jest trafienie na wykur*ki zamiast oryginalnego koksa :wink: )
Napisano Ponad rok temu
a można zrobić tak jakoś żeby mi włosy na klacie rosły?
A po cholere Ci one ? Ja pierdzelę Kapral ale problemy
Napisano Ponad rok temu
w Fight Clubie (film) byl facet imieniem Bob z rakiem jader, ktory zazywal to gowno :wink: mial takie wielkie babskie cyckinovocaine, boldem walnąłeś Winstrol - o jakie dokładnie nieciekawe efekty chodzi? (winko jest na rzeźbe i czesto polecane, a inną sprawą jest trafienie na wykur*ki zamiast oryginalnego koksa :wink: )
Napisano Ponad rok temu
widocznie zrobił sobie cykl na wykur*kachw Fight Clubie (film) byl facet imieniem Bob z rakiem jader, ktory zazywal to gowno :wink: mial takie wielkie babskie cycki
a te babskie cyce to sie ginekomastia nazywa - w trakcie cyklu stosować nolvadex i clomid jezeli sutki swedza albo bola podczas dotyku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bierzmy przykład z amerykanskiego wydania footballu!!
- Ponad rok temu
-
Szpagat po kontuzji.....
- Ponad rok temu
-
szybkość na siłowni
- Ponad rok temu
-
zajecia ruchowe dla osob starych
- Ponad rok temu
-
Tramal - mozna się tym nacpać?